tk___tk 4 795 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 zapraszam do dyskusji. Cytuj
jaszczoor 42 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 dostałem na urodziny czytnik i teraz mój dom wygląda jak dom analfabety- fana telewizji : c Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 dostałem na urodziny czytnik i teraz mój dom wygląda jak dom analfabety- fana telewizji : c Spaliłeś już książki? Cytuj
jaszczoor 42 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 dostałem na urodziny czytnik i teraz mój dom wygląda jak dom analfabety- fana telewizji : c Spaliłeś już książki? Przeprowadzki nie służą przenoszeniu całej makulatury niestety. Jakkolwiek dużo tych książek w wersji papierowej nie mam a sam zauważyłem, że odkąd mam czytnik moja częstotliwość czytania wzrosła parokrotnie, polecam chociaż nie poszpanuje się za bardzo półeczką Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Niedawno malowałem pokój i gimnastyka z wynoszeniem na balkon kilkudziesięcio kilogramowych pudeł z książkami ostatecznie utwierdziła mnie w przekonaniu, że tradycyjny druk musi umrzeć i ustąpić miejsca ebookom :confused: 3 Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Opublikowano 27 sierpnia 2014 #tylkoPapier <3 Sam mam mało książek, jakieś 40, upchane na 2 głębokich półkach, tak że książki z przodu zasłaniają te z tyłu, ale nie wyobrażam sobie nie mieć w domu jakichś półek zawalonych książkami. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 sierpnia 2014 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Niedawno malowałem pokój i gimnastyka z wynoszeniem na balkon kilkudziesięcio kilogramowych pudeł z książkami ostatecznie utwierdziła mnie w przekonaniu, że tradycyjny druk musi umrzeć i ustąpić miejsca ebookom :confused: Nigdy! Nie wyobrażam sobie kiedy już bedę stary i może bedę miał swoj stały kąt w którym osiądę i nie będzie w nim biblioteczki wypełnionej knigami. Argument o kłopotliwych pudłach ma sens, ale kurczę nigdy bym nie chciał nie mieć wyboru. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 27 sierpnia 2014 (edytowane) standardem wg. mnie powinny być kody na wersję cyfrową przy zakupie hard-covera (byłbym skłonny nawet dopłacać). Edytowane 27 sierpnia 2014 przez tk___tk Cytuj
django 549 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Bartosz czyta mi w myślach. Chyba musi Gaben wejsc w rynek ksiazek zeby tak sie stalo bo Amazon to raczej dazy do smierci papieru. Cytuj
Szatanek 116 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Mam około 1500 książeczek pięknych i przetrwałem z nimi już 2 przeprowadzki. Koszmar, ale warto się przemęczyć. Dom bez książek jest zombiaczkiem Cytuj
selene 3 368 Opublikowano 8 września 2014 Opublikowano 8 września 2014 Jedna ściana w książki + druga ściana w wino = dom idealny. 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi