Opublikowano 25 sierpnia 201410 l co prawda na jesień ląduje już ostatni sezon tego znakomitego (i niestety niedocenianego) serialu, ale szkoda, żeby nie było tematu na forumie. zapraszam do dyskusji.
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l Ależ wam zazdroszczę, że macie ten serial dopiero przed sobą. Chyba zrobię sobie maraton powtórkowy.
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l Ja skończyłem na 2 sezonie, ale mam za sobą Arrested Development i It's Always Sunny... i nie jest to ten sam kaliber. Skoro piszecie, że dalej jest lepiej, to może zrobię drugie podejście.
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l Serial sporo zyskuje kiedy odpada ten architekt i wchodzą Ben i Chris. Dopiero wtedy kształtuje się ultimate cast of Parks&Rec.
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l Obecnie jestem na 4tym sezonie (3 sezony w chyba 4 dni) i chyba dołączy w tym sezonie do Gotham, Arrowa, Flasha i Constantinea jako seriale oglądane na bieżąco.
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l dowolna ze Swansonem? ok, po uslyszeniu tekstu o ewolucji mezczyzn w swansonów chyba kupuje ten serial.
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l Autor i wchodzą Ben i Chris. Dopiero wtedy kształtuje się ultimate cast of Parks&Rec. to dosłownie to co chciałem napisać. pierwszy sezon był na próbę (jak pewnie zauważyliście najkrótszy), ale jak już się rozkręcili to długo nie zwolnili tempa. i nie jest to ten sam kaliber. no nie jest. to jest takie lepsze the office US. Edytowane 29 sierpnia 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l Po pilocie narazie wrażenia są sympatyczne i tylko tyle. Będę oglądał dalej.
Opublikowano 30 sierpnia 201410 l Dwa pierwsze epy za mną. Może to nie jest jazda na poziomie it's always sunny in philadelphia ale jest dobrze!
Opublikowano 30 sierpnia 201410 l Dobiłem do 5 sezonu i jest jeszcze lepszy niż poprzedni. BTW. http://www.rentaswag.com/
Opublikowano 30 sierpnia 201410 l Autor april + star-lord najlepsza historia miłosna w historii telewizji .
Opublikowano 30 sierpnia 201410 l no i oczywiście: - lil sebastian ['] Finał 6 sezonu to w ogóle pała siada. ile oni tam kozackich cameo wsadzili (nie bede spoilerował), to nawet ja nie.
Opublikowano 30 sierpnia 201410 l Autor skoro pojawił się lil' sebastian to nie sposób nie wspomnieć o dżerym aka garym: zawsze mnie rozbraja kiedy wszyscy bez wyjątku "wyskakują z postaci" jak tylko pojawi się okazja do pojazdu po jerrym . DJ ROOMBA [*]. Edytowane 30 sierpnia 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 31 sierpnia 201410 l Pierwszy sezon za mną. Jest dobrze choć blond laska trochę wk*rwiająca z początku. Reszta postaci jest wyrazista w cholere (może oprócz Marka). Ron to już w ogóle kozak. No i wreszcie zaczynam rozumieć poniższy obrazek: Mistrz.
Opublikowano 31 sierpnia 201410 l Autor leslie to filar tego serialu. na pewno zaczniesz ją doceniać.
Opublikowano 31 sierpnia 201410 l Dzięki za polecenie serialu. Kiedyś pierwszy sezon obejrzałem i przestałem a teraz dzięki wam wróciłem i cały sezon w weekend jutro zacznę 3