Skocz do zawartości

Parks & Recreation

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co prawda na jesień ląduje już ostatni sezon tego znakomitego (i niestety niedocenianego) serialu, ale szkoda, żeby nie było tematu na forumie. zapraszam do dyskusji.

Opublikowano

Ja skończyłem na 2 sezonie, ale mam za sobą Arrested Development i It's Always Sunny... i nie jest to ten sam kaliber. Skoro piszecie, że dalej jest lepiej, to może zrobię drugie podejście.

Gość _Milan_
Opublikowano

proszę o filmik ze scenką która swietnie pokaze humor serialu

Gość _Milan_
Opublikowano

dowolna ze Swansonem?

ok, po uslyszeniu tekstu o ewolucji mezczyzn w swansonów chyba kupuje ten serial.

Opublikowano (edytowane)

i wchodzą Ben i Chris. Dopiero wtedy kształtuje się ultimate cast of Parks&Rec.

to dosłownie to co chciałem napisać. pierwszy sezon był na próbę (jak pewnie zauważyliście najkrótszy), ale jak już się rozkręcili to długo nie zwolnili tempa.

i nie jest to ten sam kaliber.

no nie jest. to jest takie lepsze the office US.

Edytowane przez tk___tk
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

skoro pojawił się lil' sebastian to nie sposób nie wspomnieć o dżerym aka garym:

zawsze mnie rozbraja kiedy wszyscy bez wyjątku "wyskakują z postaci" jak tylko pojawi się okazja do pojazdu po jerrym :).

DJ ROOMBA [*].

Edytowane przez tk___tk
  • Plusik 1
Opublikowano

Pierwszy sezon za mną. Jest dobrze choć blond laska trochę wk*rwiająca z początku. Reszta postaci jest wyrazista w cholere (może oprócz Marka). Ron to już w ogóle kozak. No i wreszcie zaczynam rozumieć poniższy obrazek:

00361117-736259_600.jpg?k=6248eff2&pid=3

Mistrz.