44bronx 459 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 'I'm having your wife tonight' xD Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 https://www.youtube.com/watch?v=9yknG2cRW_c Andy dostarczył, popłakałem się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Uff drugi sezon to naprawdę kupa śmiechu, w trzecim trochę zmian personalnych w końcu wywalili architekta bo był mega drętwy a tych dwóch nowych jest spoko, zwłaszcza ten co się zachowuje jak Ibisz xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Ben też ma swoje momenty. Czwarty sezon na dzień dobry urywa jaja i ujawnia prawdziwe zło Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 https://www.youtube.com/watch?v=dIAyyfMCetY ten serial jest bezbłędny Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Niestety, skończyłem oglądać P&R . Co ja teraz będę oglądał? A sam serial to zdecydowana czołówka jeśli chodzi o komedie. Będzie w ogóle kolejny sezon? Bo końcówca 6. wygląda jakby twórcy chcieli już zakończyć serial. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 będzie ostatni. oglądaj peep show. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 będzie ostatni. Co do peep show, to już kiedyś podchodziłem do tego serialu, ale jakoś brytyjski humor do mnie nie przemawia. Ale pewnie z braku innych dobrych seriali dam mu jeszcze jedną szansę. Ale na serio nie ma jeszcze innych jakiś seriali w stylu p&r , modern family? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 no ale co przez to rozumiesz? format czy typ humoru? no chyba nie ma. jest the office uk i us. jest the thick of it. jest veep. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 no ale co przez to rozumiesz? format czy typ humoru? no chyba nie ma. jest the office uk i us. jest the thick of it. jest veep. Typ humoru. Chociaż format p&r też świetny, rozbrajające były te wszystko mówiące spojrzenia bohaterów prosto w kamerę . I dzięki za te seriale - nadrobię sobie arrested development i veep (office us już dawno za mną). Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) community to też dość błyskotliwy humor, ale nierówne i bywa momentami bardzo specyficzne. Edytowane 21 Września 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Widziałem kilka randomowych odcinków Community i ten Azjata z Hangover często ma niezdrowe pomysły, że tak powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) chavy chase [*]. tu macie community w pigule: nie mogę kuuu.rwaaa xDDDDD #sixseasons&amovie Edytowane 21 Września 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Wczoraj w którymś odcinku pierwszy raz pojawił się Orin, okur.wa!! xDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Właśnie zobaczyłem żonę Jerry'ego w pakiecie z trzema córkami... o_O W ogóle mocny sezon 5. Najpierw Ron naprawia ulicę Xenie, a później Jack Scalia baluje na jachcie. I chyba był jeszcze wiceprezydent ju es ej. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Parks & Recreations s03e13 - The Fight EPIC! Dzięki chłopaki (i selene) za polecenie serialu. Odcinek przemocarny, śmiałem się w głos na cale mieszkanie. Piękny finish sezonu a czwarty od początku mocno trzyma za jaja Ron najpierw bez brwi, później z tą mega brodą jak siedział w domku w lesie a później jak się pojawia Tammy One i jest kompletnie bez zarostu to już masakra xDDDD Edytowane 27 Września 2014 przez koval Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Drugi i trzeci sezon "Community" jest w kanonie najlepszej komedii, jaką w życiu widziałem. Następne już nieco oklapły. Jak tak ciągle polecasz te Peep Show Teka to obczaję, chociaż dla mnie "europejska komedia" to oksymoron (ok, The Thick of It, a zwłaszcza film, uwielbiam, jeden z nielicznych wyjątków). Teraz obczajam ciągiem "Trailer Park Boys", ale TPB to jest prawdziwe życie a nie takie zgrywy, inna klasa. "Parks and Recreation" jest bardzo zręcznie wykonane, ale dla mnie jest za mało prawdziwe, na dłuższą metę rozczarowująco płytkie. W sumie można oglądać, spoko, ale jak się zaczynało, jednak spodziewałem się czegoś mniej... łatwego. Reżyseria tych żartów jest bardzo dobra, ale na dłuższą metę opierają się w większości na bardzo bazowych stereotypach i niby nadal się śmieję, ale wrażenia nie robi to na mnie, nic nowego się nie pojawia. Podobnie było z "The Office", też dobrze się oglądało, ale z czasem zacząłem już mieć dość tego, że to w sumie komedia romantyczna nakręcona w inny sposób niż tradycyjnie i tyle. Tutaj na szczęście jest więcej innych wątków, ale nic specjalnego. Ogólnie mówiąc, chyba wolę ten typ komedii, w której bohaterem jest Jerry, a nie Ron Swanson, który zawsze ma rację i wszystko robi zaje'biście, bo tak (widoczne, przykładowo, w ilości żartów opartych na aksjomacie, że wegańskie jedzenie jest zawsze złe i padaczne... bo jest wegańskie i tyle. W swej istocie żart raczej prostacki, bucowaty, chociaż oczywiście w serialu praktycznie opowiedziany z polotem). Edytowane 27 Września 2014 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) peep show jest bardzo życiowe. gwarantuje ci, że szybko utożsamisz się z markiem . oglądam teraz od nowa i niedawno zauważyłem nawet żart żywcem wyjęty z "bułki_z_masłem.mp4" . Edytowane 27 Września 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Kristen Bell w Pak & Rec 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) kirsten bell gdziekolwiek . ale fakt - postać zaje.bista. w ogóle wątek z fuzją miasteczek goty. Edytowane 5 Października 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Ja dopiero 2x12 Zayebisty był motyw po odcinku z polowaniem w lesie jak na samym końcu pokazują tył głowy Rona a tam dalej dziura we włosach po wystrzale Haverforda XDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) Ron, Reverse-Ron i nawalony Ben z niebieskimi zębami xD Edytowane 20 Października 2014 przez Farmer. Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Jedna z moich ulubionych scen ;D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Dzisiaj zobaczyłem coś bardzo złego, rzecz ,która nie powinna być Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Po 11 odcinkach 3ci sezon jest jak na razie wyśmienity. Teraz był odcinek z tym portalem randkowym, rozwaliło mnie jak się na samym końcu okazało, że Haverford zrobił 26 profili tak aby jak najwięcej lasek ustrzelić a Leslie trafiła na ten najbardziej nerdowy XDDDD Albo wielki kontest Swanson versus Traeger, o to który hamburger lepszy. Chris pracował 20 lat nad ulepszaniem swojej receptury, i chuj wie czego tam nie nakładł, a Ron przyniósł bułkę z mięsem (tzw bułta z mietem) i niczym więcej. Wszyscy stwierdzili, że wygrał XDDD Nokurwa, to było genialne w swej prostocie, zupełnie jak hamburger Rona. Ogólnie to podoba mi się brak podłożonych śmiechów, bo sam sobie mogę wybrać kiedy rżeć a kiedy płakać (tak, piję do Big Banga i innych sitcomów z takim rozwiązaniem). Każdy pewnie śmieje się w odrobinę innych momentach i dlatego to jest takie fajne. PS. Tom Haverford >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Rajesh Koothrappali Obecnie Parki dostają ode mnie solidne /10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi