44bronx 459 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 'I'm having your wife tonight' xD Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 https://www.youtube.com/watch?v=9yknG2cRW_c Andy dostarczył, popłakałem się. 1 Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 Uff drugi sezon to naprawdę kupa śmiechu, w trzecim trochę zmian personalnych Pokaż ukrytą zawartość w końcu wywalili architekta bo był mega drętwy a tych dwóch nowych jest spoko, zwłaszcza ten co się zachowuje jak Ibisz xd Cytuj
Farmer 3 282 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 Ben też ma swoje momenty. Czwarty sezon na dzień dobry urywa jaja i ujawnia prawdziwe zło Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 https://www.youtube.com/watch?v=dIAyyfMCetY ten serial jest bezbłędny Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 Niestety, skończyłem oglądać P&R . Co ja teraz będę oglądał? A sam serial to zdecydowana czołówka jeśli chodzi o komedie. Będzie w ogóle kolejny sezon? Bo końcówca 6. wygląda jakby twórcy chcieli już zakończyć serial. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 21 września 2014 Autor Opublikowano 21 września 2014 będzie ostatni. oglądaj peep show. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 W dniu 21.09.2014 o 17:02, tk___tk napisał(a): będzie ostatni. Co do peep show, to już kiedyś podchodziłem do tego serialu, ale jakoś brytyjski humor do mnie nie przemawia. Ale pewnie z braku innych dobrych seriali dam mu jeszcze jedną szansę. Ale na serio nie ma jeszcze innych jakiś seriali w stylu p&r , modern family? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 21 września 2014 Autor Opublikowano 21 września 2014 no ale co przez to rozumiesz? format czy typ humoru? no chyba nie ma. jest the office uk i us. jest the thick of it. jest veep. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 W dniu 21.09.2014 o 17:29, tk___tk napisał(a): no ale co przez to rozumiesz? format czy typ humoru? no chyba nie ma. jest the office uk i us. jest the thick of it. jest veep. Typ humoru. Chociaż format p&r też świetny, rozbrajające były te wszystko mówiące spojrzenia bohaterów prosto w kamerę . I dzięki za te seriale - nadrobię sobie arrested development i veep (office us już dawno za mną). Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 21 września 2014 Autor Opublikowano 21 września 2014 (edytowane) community to też dość błyskotliwy humor, ale nierówne i bywa momentami bardzo specyficzne. Edytowane 21 września 2014 przez tk___tk Cytuj
Farmer 3 282 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 Widziałem kilka randomowych odcinków Community i ten Azjata z Hangover często ma niezdrowe pomysły, że tak powiem. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 21 września 2014 Autor Opublikowano 21 września 2014 (edytowane) chavy chase [*]. tu macie community w pigule: nie mogę kuuu.rwaaa xDDDDD #sixseasons&amovie Edytowane 21 września 2014 przez tk___tk Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 25 września 2014 Opublikowano 25 września 2014 Wczoraj w którymś odcinku pierwszy raz pojawił się Orin, okur.wa!! xDDD Cytuj
Farmer 3 282 Opublikowano 26 września 2014 Opublikowano 26 września 2014 Właśnie zobaczyłem żonę Jerry'ego w pakiecie z trzema córkami... o_O W ogóle mocny sezon 5. Najpierw Ron naprawia ulicę Xenie, a później Jack Scalia baluje na jachcie. I chyba był jeszcze wiceprezydent ju es ej. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 27 września 2014 Opublikowano 27 września 2014 (edytowane) W dniu 13.09.2014 o 20:04, Farmer. napisał(a): Parks & Recreations s03e13 - The Fight Pokaż ukrytą zawartość EPIC! Dzięki chłopaki (i selene) za polecenie serialu. Pokaż ukrytą zawartość Odcinek przemocarny, śmiałem się w głos na cale mieszkanie. Piękny finish sezonu a czwarty od początku mocno trzyma za jaja Pokaż ukrytą zawartość Ron najpierw bez brwi, później z tą mega brodą jak siedział w domku w lesie a później jak się pojawia Tammy One i jest kompletnie bez zarostu to już masakra xDDDD Edytowane 27 września 2014 przez koval Cytuj
ogqozo 6 586 Opublikowano 27 września 2014 Opublikowano 27 września 2014 (edytowane) Drugi i trzeci sezon "Community" jest w kanonie najlepszej komedii, jaką w życiu widziałem. Następne już nieco oklapły. Jak tak ciągle polecasz te Peep Show Teka to obczaję, chociaż dla mnie "europejska komedia" to oksymoron (ok, The Thick of It, a zwłaszcza film, uwielbiam, jeden z nielicznych wyjątków). Teraz obczajam ciągiem "Trailer Park Boys", ale TPB to jest prawdziwe życie a nie takie zgrywy, inna klasa. "Parks and Recreation" jest bardzo zręcznie wykonane, ale dla mnie jest za mało prawdziwe, na dłuższą metę rozczarowująco płytkie. W sumie można oglądać, spoko, ale jak się zaczynało, jednak spodziewałem się czegoś mniej... łatwego. Reżyseria tych żartów jest bardzo dobra, ale na dłuższą metę opierają się w większości na bardzo bazowych stereotypach i niby nadal się śmieję, ale wrażenia nie robi to na mnie, nic nowego się nie pojawia. Podobnie było z "The Office", też dobrze się oglądało, ale z czasem zacząłem już mieć dość tego, że to w sumie komedia romantyczna nakręcona w inny sposób niż tradycyjnie i tyle. Tutaj na szczęście jest więcej innych wątków, ale nic specjalnego. Ogólnie mówiąc, chyba wolę ten typ komedii, w której bohaterem jest Jerry, a nie Ron Swanson, który zawsze ma rację i wszystko robi zaje'biście, bo tak (widoczne, przykładowo, w ilości żartów opartych na aksjomacie, że wegańskie jedzenie jest zawsze złe i padaczne... bo jest wegańskie i tyle. W swej istocie żart raczej prostacki, bucowaty, chociaż oczywiście w serialu praktycznie opowiedziany z polotem). Edytowane 27 września 2014 przez ogqozo Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 27 września 2014 Autor Opublikowano 27 września 2014 (edytowane) peep show jest bardzo życiowe. gwarantuje ci, że szybko utożsamisz się z markiem . oglądam teraz od nowa i niedawno zauważyłem nawet żart żywcem wyjęty z "bułki_z_masłem.mp4" . Edytowane 27 września 2014 przez tk___tk Cytuj
Farmer 3 282 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 Kristen Bell w Pak & Rec 2 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 5 października 2014 Autor Opublikowano 5 października 2014 (edytowane) kirsten bell gdziekolwiek . ale fakt - postać zaje.bista. w ogóle wątek z fuzją miasteczek goty. Edytowane 5 października 2014 przez tk___tk Cytuj
Masorz 13 222 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 Ja dopiero 2x12 Zayebisty był motyw po odcinku z polowaniem w lesie jak na samym końcu pokazują tył głowy Rona a tam Pokaż ukrytą zawartość dalej dziura we włosach po wystrzale Haverforda XDDDDDD Cytuj
Farmer 3 282 Opublikowano 20 października 2014 Opublikowano 20 października 2014 (edytowane) Ron, Reverse-Ron i nawalony Ben z niebieskimi zębami xD Edytowane 20 października 2014 przez Farmer. Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 20 października 2014 Opublikowano 20 października 2014 Pokaż ukrytą zawartość Jedna z moich ulubionych scen ;D 3 Cytuj
Masorz 13 222 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Dzisiaj zobaczyłem coś bardzo złego, rzecz ,która nie powinna być Cytuj
Masorz 13 222 Opublikowano 9 listopada 2014 Opublikowano 9 listopada 2014 Po 11 odcinkach 3ci sezon jest jak na razie wyśmienity. Teraz był odcinek z tym portalem randkowym, rozwaliło mnie jak się na samym końcu okazało, że Haverford Pokaż ukrytą zawartość zrobił 26 profili tak aby jak najwięcej lasek ustrzelić a Leslie trafiła na ten najbardziej nerdowy XDDDD Albo wielki kontest Swanson versus Traeger, o to który hamburger lepszy. Chris pracował 20 lat nad ulepszaniem swojej receptury, i chuj wie czego tam nie nakładł, a Ron przyniósł bułkę z mięsem (tzw bułta z mietem) i niczym więcej. Wszyscy stwierdzili, że wygrał XDDD Nokurwa, to było genialne w swej prostocie, zupełnie jak hamburger Rona. Ogólnie to podoba mi się brak podłożonych śmiechów, bo sam sobie mogę wybrać kiedy rżeć a kiedy płakać (tak, piję do Big Banga i innych sitcomów z takim rozwiązaniem). Każdy pewnie śmieje się w odrobinę innych momentach i dlatego to jest takie fajne. PS. Tom Haverford >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Rajesh Koothrappali Obecnie Parki dostają ode mnie solidne /10 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi