Skocz do zawartości

Parks & Recreation

Featured Replies

• Odpowiedzi 108
  • Wyświetleń 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jedna z moich ulubionych scen ;D

• Obejrzałem 3 pierwsze odcinki  pierwszego sezonu. Ten serial jest chyba genialny. Humor bardzo mi pasuje, po kilka razy na serial śmieję się na głos, co ostatnio rzadko mi się zdarza nawet podczas ogl

• Widziałem dzisiaj odcinek z Jerrym i kurwa ten serial osiąga szczyty. Musiałem odstawić talerz żeby nie posmarkać się ze śmiechu do jedzenia.  Mina Rona bezcenna

Opublikowano

skończyłem 5 sezon i nadal jest fantastycznie, nie chce mi się nawet oglądać nowych epów Modern Family

no i Leslie mnie podnieca w jakiś nieuchwytny sposób :obama:

Opublikowano

Wyjechany ten kontrast pomiędzy Pawnee, a Eagleton. 

Smutny jestem bo już nie mam co oglądać :(

Opublikowano

Wczoraj odkopałem, miałem przerwę w oglądaniu, czwarty sezon jak Jerry liże koperty, popłakałem się xddd

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem po S03E03. Wszyscy oprócz Leslie są coraz lepsi (mimo, że Leslie bardzo mnie bawiła w pierwszym sezonie). Andy mistrz, Jerry mistrz, ale ostatnio hitem jest dla mnie Eduardo XD mistrzowskie było jak wyśmiał Jerrego XD

Opublikowano

Andy w drugim i trzecim sezonie jest mistrzem, później jest trochę spokojniejszy, za to Ron trzyma cały czas najwyższą formę, no przepiękna postać :D

Opublikowano

IT HAS BEGUN!!!

Potwierdzono: Sezon 7 Park & Rec staruje 13 stycznia 2015 i cały sezon będzie jednym wielkim finałem trwającym 6 tygodni zakończony godzinnym specjalem w lutym. Dlaczego taki krótki sezon?

“In an effort to give it the send-off it deserves, we wanted to ‘eventize’ the final season to maximize the impact of these episodes, which really do take the show to a new level.”

tumblr_ljvgxlqYP61qj0zk3o1_400.gif

Opublikowano

Super, ja już jestem w 6ym sezonie na 3im odcinku i choć już nie ma zayebistości aż takiej jak w sezonach 3 i 4 to i tak morda ucieszona nonstop.

Opublikowano

Farmer, zapomniałeś dodać, że co tydzień będziemy dostawać dwa odcinki (czyli w sumie 13). Chociaż to i tak za mało na tak świetny serial :(

Ale i tak lepiej, że kończą to w stylu "chciałoby się więcej" niż "czemu to ciągną na siłę".

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma z czym się nie zgadzać. Pierwsze dwa sezony to testy, docieranie się ekipy (zmiany), a później jest tylko za(pipi)oza. Ostatni sezon był nieco słaby ale i tak lepszy niż większość seriali komediowych.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

VERY GOOD BUILDING & DEVELOPMENT xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Anti-Tammy's Training

ezgif_com_video_to_gif.gif

:obama:

No i reguła pięciu sekund. Trzymają poziom skubani.

Opublikowano
  • Autor

super był ten odcinek z ronem i leslie zamkniętym na noc w biurze, aż mi się łezka zakręciła. myślałem, że ich konflikt będzie osią sezonu, ale i tak spoczko.

-how about helicopter pilot?

-I hate hights....

-submarine pilot?

-I hate depths....

april :wub:.

• 4 tygodnie później...