Opublikowano 9 listopada 201410 l skończyłem 5 sezon i nadal jest fantastycznie, nie chce mi się nawet oglądać nowych epów Modern Family no i Leslie mnie podnieca w jakiś nieuchwytny sposób
Opublikowano 10 listopada 201410 l Wyjechany ten kontrast pomiędzy Pawnee, a Eagleton. Smutny jestem bo już nie mam co oglądać
Opublikowano 14 listopada 201410 l Wczoraj odkopałem, miałem przerwę w oglądaniu, czwarty sezon jak Jerry liże koperty, popłakałem się xddd
Opublikowano 27 listopada 201410 l Jestem po S03E03. Wszyscy oprócz Leslie są coraz lepsi (mimo, że Leslie bardzo mnie bawiła w pierwszym sezonie). Andy mistrz, Jerry mistrz, ale ostatnio hitem jest dla mnie Eduardo XD mistrzowskie było jak wyśmiał Jerrego XD
Opublikowano 27 listopada 201410 l Andy w drugim i trzecim sezonie jest mistrzem, później jest trochę spokojniejszy, za to Ron trzyma cały czas najwyższą formę, no przepiękna postać
Opublikowano 2 grudnia 201410 l IT HAS BEGUN!!! Potwierdzono: Sezon 7 Park & Rec staruje 13 stycznia 2015 i cały sezon będzie jednym wielkim finałem trwającym 6 tygodni zakończony godzinnym specjalem w lutym. Dlaczego taki krótki sezon? “In an effort to give it the send-off it deserves, we wanted to ‘eventize’ the final season to maximize the impact of these episodes, which really do take the show to a new level.”
Opublikowano 2 grudnia 201410 l Super, ja już jestem w 6ym sezonie na 3im odcinku i choć już nie ma zayebistości aż takiej jak w sezonach 3 i 4 to i tak morda ucieszona nonstop.
Opublikowano 2 grudnia 201410 l Farmer, zapomniałeś dodać, że co tydzień będziemy dostawać dwa odcinki (czyli w sumie 13). Chociaż to i tak za mało na tak świetny serial Ale i tak lepiej, że kończą to w stylu "chciałoby się więcej" niż "czemu to ciągną na siłę".
Opublikowano 10 grudnia 201410 l Można zakupić emoji wykonane z drewna przez Nicka Offermana: https://www.tilt.com/campaigns/more-nick-offermans-wood-emojis
Opublikowano 28 grudnia 201410 l Jakby nikt nie zauważył, to jest sneak peek z ostatniego sezonu: https://www.youtube.com/watch?v=oJiqVXQGz70 A ja skończyłem wreszcie 6ty. Mój ranking sezonów Parków wygląda tak: 3=5>4>6>2>1 Zapraszam do nie zgadzania się.
Opublikowano 28 grudnia 201410 l Nie ma z czym się nie zgadzać. Pierwsze dwa sezony to testy, docieranie się ekipy (zmiany), a później jest tylko za(pipi)oza. Ostatni sezon był nieco słaby ale i tak lepszy niż większość seriali komediowych.
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Anti-Tammy's Training No i reguła pięciu sekund. Trzymają poziom skubani.
Opublikowano 27 stycznia 201510 l Autor super był ten odcinek z ronem i leslie zamkniętym na noc w biurze, aż mi się łezka zakręciła. myślałem, że ich konflikt będzie osią sezonu, ale i tak spoczko. -how about helicopter pilot? -I hate hights.... -submarine pilot? -I hate depths.... april .
Opublikowano 19 lutego 201510 l https://imgur.com/a/p5mDt monolog Andy'ego z ostatniego odcinka xD 'why don't you accept this math trophy?' xDxDxD