Shen 9 610 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) No i te klaustrofobiczny klimat szkolny był lepszy, tutaj jakieś wyspy, w (pipi) lokacji do których nie trzeba nawet zawitać. No ale trzeba bedzie na siłe skończyc bo we wtorek dojdzie Zero Escape i Persona 4. Edytowane 1 Sierpnia 2015 przez Shen Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Podbijam Shena, od jedynki nie mogłam się oderwać, dwójka znudziła mnie i zmęczyła dosyć szybko. Leży od wiosny nieukończona i chyba tak zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 (edytowane) Ok, jestem po pierwszej rozprawie. Co za gra Nie spodziewałem się że już pierwsza może być tak rozbudowana że aż będzie podzielona na dwie części. Docieralo się do prawdy, docieralo i za każdym razem ktoś z czymś innym wyskakiwal. Kozak. Do końca nie wiedziałem kto, jak i dlaczego. Gram dalej, gra jeszcze bardziej wykrecona i szalona niż jedynka. Monomi to też jakaś miła odmiana od Monokumy, trochę heheszkow też więcej dzięki niej. Dangan 2 na plus jak na razie. Podoba mi się w takim samym stopniu jak jedynka. Edytowane 18 Września 2015 przez ireniqs Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Skończyłem wczoraj. Końcówka tej gry to taki mind fuck, że MGS3 to przy nim mało zaskakująca bajeczka dla przedszkolaków. Mesjasz Vity i absolutny must have. Warto kupić Vitę dla obdwu części 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Kolejni wyznawcy dangarnonpy Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zdecydowanie! Myślałem, że japońszczyzna zdechła, a Danganronpa przywróciła mi w nią wiarę. Do tego stopnia, że dam szansę Personie 4 Golden kupionej kiedyśtam w jakiejś promocji. Plus naszła mnie ochota na kolejne przejście Phoenixów Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) Ciekawi mnie jedna rzecz. Z ciała Junko została mokra plama, jakim cudem udało im się zdobyć ciało i przeszczepić narządy? Edytowane 12 Lutego 2017 przez metalcoola Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Skończyłem 3 chapter no i (pipi) nie moge, ekipa tak mnie odrzuca że mam zero motywacji żeby grać dalej. Jedynka o klase lepsza. Nie wiem kiedy to skończe. Bombiarz prawdą. Odfoliowałem wczoraj ultra despair girls które czekało na swoją kolej i matkobosko, jakie to jest goowno obesrane. Dengenronpa to kolejna seria, którą przerósł hype. Steins Gate - nudne ścierwo, 999 - nudne ścierwo, VLR - nudne ścierwo, DUDG - jeszcze nudniejsze ścierwo. Nie wiem jak bardzo trzeba być skrzywionym, by czuć jarando płytką chińską bajką z wrzuconą pomiędzy toną tekstu sekcją zręcznościową, bądź pseudozagadkową, ale generalnie dla mnie to czas stracony. Hype przerósł produkcję... Ostatni dobry japoński visual novel to było 428封鎖された渋谷で, notabene też od spike chunsoft, ale nie doczeka się tłumaczenia, bo łatwiej kasę się trzepie na fanach mangi i anime, a nie na miłośnikach dobrej historii. Danganronpa w świecie japońskich gier to tacy bracia figo fagot na polskiej scenie muzycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 ping to trolling prawda? bo nie wierze by taki gamer jak ty nie wiedzial ze ultra despair girls to spinoff serii z totalnie calkowicie innym gameplayem niz numerowane czesci ten spinoff jest totalnie przecietny, nie tylko fabularnie ale i gameplayowo bo to jakis dziwny tps z strzelaniem do misiow zagraj sobie w jedynke lub dwojke, sztosowe gierki jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Tez myślałem, ze troll w statusach a tutaj niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Przeciez on dalej trolluje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Nie sądze ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Manifesto 24 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Właśnie gram w Danganronpę 2 na PS4. Początkowo również nie byłem zachwycony zmianą klimatu jaką zaserwowali nam twórcy, ale im dalej w las tym lepiej. Podział na wyspy daje mnóstwo możliwości, lokacje są o wiele bardziej urozmaicone niż w jedynce, podobnie jak śledztwa i procesy. Jak ktoś tutaj wspomniał - w jedynce pierwsze morderstwo było oczywiste, w dwójce bardzo trudno jest cokolwiek przewidzieć, twórcy zaskakują nas na każdym kroku. Wczoraj ukończyłem chapter II i gram dalej. Dopiero co odkrywam visuale, zacząłem od Steins Gate, ale do tej gry muszę zrobić drugie podejście, bo zagrałem w nią w nieodpowiednim momencie. Danganronpa bardziej przypadła mi do gustu, gameplay jest tutaj znaczący (w SG go praktycznie nie ma), a sama fabuła wciąga. W dwójce brakuje mi póki co tak świetnej postaci jak Kyoko Kirigiri z cz. I (to jej szepnięcie do ucha w pewnym momencie gry sprawiło że aż przeszły mnie ciarki), a postacie wydają mi się o wiele bardziej groteskowe (Sakura z jedynki to przy nich pikuś). Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 a jak wypada ta gra graficznie na ps4 w porównaniu do wydania z Vity ? Lubie takie gry ale jakoś nawet nie odpaliłem, ogólnie słabo mi się gra na konsolach przenośnych wyjątek zrobiłem tylko dla persony 4 . TV>VITA Tak więc podejrzewam że na ps4 szybciej bym to ograł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Szczerze mówiąc tutaj nie ma dużego pola do popisu - podbita rozdzielczość. Tutaj możesz zobaczyć początek gry w 1080p: A przy okazji pochwalę się, że 1.2 Reload na PS4 mam blisko serduszka, bo trafiłem do creditsów :). Cytuj Odnośnik do komentarza
Manifesto 24 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Ja również wolę grać na konsolach stacjonarnych niż na handheldach. Zresztą nie mam Vity, w tej generacji wybrałem 3DSa i dobrze na tym wyszedłem. Coraz więcej gier z Vity wydawanych jest na PS4, więc nie narzekam. Po premierach Danganronpy i Zero Escape na PS4 (również sequeli tych gier, które ukażą się niedługo) moja motywacja do zakupu Vity spadła niemal do zera, A Danganronpa na PS4 wygląda zadziwiająco dobrze. Masz dużą czcionkę, nie nadwyrężasz karku i grasz komfortowo. Oczywiście grafika jest ascetyczna, ale to nie o nią chodzi w visualkach. Z tego co czytałem gra na PS4 chodzi płynniej niż na Vicie (60 FPS). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi