Opublikowano 5 września 201410 l klasyk dobrze pocisnoł przypomniało mi się jak mi stary w paczce wysłał dvd z 8 milą. o jezu. nieocenzurowany teledysk do supermana, który był w materiałach bonusowych leciał częściej niż film. Edytowane 5 września 201410 l przez ragus
Opublikowano 5 września 201410 l byłem świadkiem jak pih zrobił dokładnie to samo z dużym pe przed kilkutysięcznym tłumem w hali stulecia. jedno z najlepszych rapowych przeżyć. OOOOOOIIIIOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOO PEEEEEEEEEEE TY KUUUUUUUUR WOOOOOOOOOOOOOOOOO
Opublikowano 5 września 201410 l FAGGY 2 DOPE AND SILENT GAY CLAIMIN DETROIT WHILE YA LIVE 20 MILES AWAY btw całe up in smoke tour to klasyk
Opublikowano 5 września 201410 l Teraz od tych 3-4 lat Eminem też grywa fajne koncerty z różnymi ludźmi, grał na Wembley fajny koncert (początek z Bad Guya, mega), coachella w 2012 z 2Paciem, Dre, Snoopem. Lamarem ale nigdzie nie ma nagrań z tych koncertów. On kilka razy w miesiącu zapełnia stadiony, ale w internecie krążą tylko filmiki z widowni. Ja z Eminemem widziałem chyba wszystko co kiedykolwiek pojawiło się na youtubie albo wcześniej na eMule Edytowane 16 grudnia 20177 l przez S(pipi)ix
Opublikowano 5 września 201410 l inner city posse sku.rwysynu weź to uszanuuuuuuuuuuj! Edytowane 5 września 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 5 września 201410 l po latach beef trochę rozlazł się po kościach: fajny jeszcze numer wet dreams z grubasem bizarre Edytowane 5 września 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 5 września 201410 l brakuje eminem szoł, bo u ziomka w furze leży encore na oryginale, musiało boleć xD
Opublikowano 5 września 201410 l Wykonywałem 'Whitout Me' na mini-playback show w podstawówce, więc odstosunkować się ode mnie.
Opublikowano 5 września 201410 l my z ziomami ja to ja paktofoniki, ale nie z playbacku. zajęliśmy drugie miejsce.
Opublikowano 5 września 201410 l ja tam lubię jezu jak przypominam sobie 1st single, rain man, crazy in love czy big weenie (xD), to uświadamiam sobie, że jednak nie jestem sajkofanem xD
Opublikowano 5 września 201410 l Spend Some Time lubię. Mam słabość do Obie Trice'a na płytach szejdiego.
Opublikowano 5 września 201410 l Wporzo traczek, love u more z bonusów też. Co do obiego to chłopak dawał bardzo spoko zwroteczki, a i jego debiut był całkiem niezły
Opublikowano 6 września 201410 l my z ziomami ja to ja paktofoniki, ale nie z playbacku. zajęliśmy drugie miejsce. Ich troje - wstań powiedz nie jestem sam z intonacją na 3 różne głosy skurwysyny!!!!
Opublikowano 17 września 201410 l rain man zaje,bisty AJ EM SUPERMAN AJ EM... SUPER ... MEN You find me offensive I find u offensive For finding me offensive Rain Man MISZCZ!
Opublikowano 10 listopada 201410 l http://2dopeboyz.com/2014/11/10/shady-cxvpher-eminem-slaughterhouse-yelawolf/?utm_campaign=339769&utm_medium=twitter&utm_source=twitter
Opublikowano 21 listopada 201410 l Na cypherze em zniszczył, ale kto przepuścił ten album przez tłocznie, to ja nawet nie. Track yeli to jedyny kawałek godny uwagi, a to nie był nawet track robiony z myślą o tym czymś. Przestrzegam przed sprawdzaniem.