Skocz do zawartości

Eminem - Shady XV

Featured Replies

Opublikowano

KOZ MAJ BEJBI NOŁZ DAT HER DADI'S A SOLDŻEEER

• Odpowiedzi 126
  • Wyświetleń 164,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

klasyk

dobrze pocisnoł

przypomniało mi się jak mi stary w paczce wysłał dvd z 8 milą. o jezu. nieocenzurowany teledysk do supermana, który był w materiałach bonusowych leciał częściej niż film.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

byłem świadkiem jak pih zrobił dokładnie to samo z dużym pe przed kilkutysięcznym tłumem w hali stulecia. jedno z najlepszych rapowych przeżyć.

OOOOOOIIIIOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOO PEEEEEEEEEEE TY KUUUUUUUUR WOOOOOOOOOOOOOOOOO

Opublikowano

FAGGY 2 DOPE AND SILENT GAY CLAIMIN DETROIT WHILE YA LIVE 20 MILES AWAY

btw całe up in smoke tour to klasyk

Opublikowano

Teraz od tych 3-4 lat Eminem też grywa fajne koncerty z różnymi ludźmi, grał na Wembley fajny koncert (początek z Bad Guya, mega), coachella w 2012 z 2Paciem, Dre, Snoopem. Lamarem ale nigdzie nie ma nagrań z tych koncertów.

On kilka razy w miesiącu zapełnia stadiony, ale w internecie krążą tylko filmiki z widowni.

Ja z Eminemem widziałem chyba wszystko co kiedykolwiek pojawiło się na youtubie :) albo wcześniej na eMule :D

Edytowane przez S(pipi)ix

Opublikowano

inner city posse sku.rwysynu weź to uszanuuuuuuuuuuj!

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

zjN2ZDf.jpg

brakuje eminem szoł, bo u ziomka w furze leży

Opublikowano

po latach beef trochę rozlazł się po kościach:

fajny jeszcze numer wet dreams z grubasem bizarre

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

ja tam lubię

Opublikowano

Wykonywałem 'Whitout Me' na mini-playback show w podstawówce, więc odstosunkować się ode mnie.

Opublikowano

my z ziomami ja to ja paktofoniki, ale nie z playbacku. zajęliśmy drugie miejsce.

Opublikowano

ja tam lubię

jezu jak przypominam sobie 1st single, rain man, crazy in love czy big weenie (xD), to uświadamiam sobie, że jednak nie jestem sajkofanem xD

Opublikowano

rain man zaje,bisty

AJ EM SUPERMAN AJ EM... SUPER ... MEN

Opublikowano

Spend Some Time lubię. Mam słabość do Obie Trice'a na płytach szejdiego.

Opublikowano

Wporzo traczek, love u more z bonusów też. Co do obiego to chłopak dawał bardzo spoko zwroteczki, a i jego debiut był całkiem niezły

Opublikowano

Na Encore ogólnie wszystkie bonusowe tracki są spoko.

Opublikowano

my z ziomami ja to ja paktofoniki, ale nie z playbacku. zajęliśmy drugie miejsce.

Ich troje - wstań powiedz nie jestem sam z intonacją na 3 różne głosy skurwysyny!!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

rain man zaje,bisty

AJ EM SUPERMAN AJ EM... SUPER ... MEN

You find me offensive

I find u offensive

For finding me offensive :D

Rain Man MISZCZ!

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na cypherze em zniszczył, ale kto przepuścił ten album przez tłocznie, to ja nawet nie. Track yeli to jedyny kawałek godny uwagi, a to nie był nawet track robiony z myślą o tym czymś. Przestrzegam przed sprawdzaniem.