Opublikowano 1 grudnia 201410 l Mnie z całej płyty najbardziej podoba się kawałek Vegas. Pokaż ukrytą zawartość no ale jestem januszem
Opublikowano 13 grudnia 20177 l Jak tam Janusze nowa płyta Eminema? Dalej taki chujowy jest? Jest tak:
Opublikowano 13 grudnia 20177 l Łooo, to Em jeszcze w ogóle żyje? Sądzę, że tak ze 2-3 tracki nadają się do posłuchania, a reszta do zaorania. Tak niestety było na przynajmniej dwóch ostatnich płytach, jak nie dalej... A dla mnie w sumie Eminem skończył się na Encore. Edytowane 13 grudnia 20177 l przez Frantik
Opublikowano 14 grudnia 20177 l Sprawdzę nowego Slima z pewnością. Stęskniłem się strasznie za dobrą płytą od niego.
Opublikowano 14 grudnia 20177 l Po wstępnym odsłuchu nie jest tak źle, oczywiście single i część kawalkow to biegunka w czystej postaci(z beyonce albo jakies lewackie pierdy o uciśnionych murzynkach), ale znajdzie się parę perełek. Wiadomo, ze najlepszy ememens był wtedy kiedy był bidusem albo dopiero wbijal/wbil na sam szczyt rapgry. Nie ma w nim już tego gniewu i poczucia humoru, kawałki sa coraz bardziej popowe, selekcja bitow tez nienajlepsza choć technicznie niezmiennie niszczy od lat. Ostatnie jego dobre albumy wyszly odpowiedno w 2009 i 2010(po wyjściu z uzależnienia), ale to chyba tak już jest, ze artysciu/rapjery sa najlepsi jak się z czyms zmagają. EDIT: Dwa ostatnie najbardziej osobiste kawałki, które sa jedna caloscia polecam sprawdzić, bo czuc starego Ema. Edytowane 17 grudnia 20177 l przez SlimShady
Opublikowano 9 stycznia 20187 l Buahaha a teraz 2Chainz w kawałku Eminema: Buaha, 2Chainz z tym zje,banym flow wystartował i jeszcze obrażony, że Em go nie wrzucił na płytę.
Opublikowano 10 stycznia 20187 l Sprawdziłem ze dwa single w klimatach smutnego zawodzenia z refrenem jakiejś popowej gwiazdki i w sumie mi się odechciało reszty, może kiedyś. MMLP2 daleko do klasyki, dałem jej kilka szans i w sumie nie wracam do żadnego kawałka, oczywiście skilli nigdy nie odmówię, ale bity Em dobiera zupełnie nie w moim klimacie. Nie mówiąc już o kwestiach światopoglądowych, które mogą irytować.
Opublikowano 4 września 20186 l najlepsza płyta od eminem show a tu cisza, ładne zamieszanie zrobił Em
Opublikowano 4 września 20186 l W dniu 4.09.2018 o 10:53, szejdj napisał(a): najlepsza płyta od eminem show a tu cisza, ładne zamieszanie zrobił Em Aż ci we łbie pomieszał.
Opublikowano 8 września 20186 l na pewno dużo lepsza od revivala bity i hooki dalej meh, ale nawijki ema dawno mi sie tak dobrze nie sluchalo
Opublikowano 8 września 20186 l W 2003 roku mogło robić wrażenie. Nie oszukujmy sie, eminem skończył się na OST do 8 Mili
Opublikowano 9 września 20186 l Dla mnie skończył się na Encore, ale ten nowy album tak wszyscy zachwalają, że chyba aż sprawdzę. Liczę na coś więcej niż standardowe "ze 2 tracki do posłuchania, reszta do zaorania" Edytowane 9 września 20186 l przez Frantik
Opublikowano 9 września 20186 l Połowa plyty słuchalna slesz całkiem spoko (jak na eminema po 2010), połowa asłuchalna. Więc patrząc na ostatni album, ktory był muzycznym pluciem w mordę ludziom to jest całkiem dobrze. W końcu nie szczeka, tylko daje dobre flowsy. Numer z Joynerem łogiń. Sama treść albumu czyli narzekanie, że ludzie nie lubili jego poprzedniej płyty to xD Btw. Carterów muszą szczypać zady jak ich białas prawie czterokrotnie przebił w pierwszym tygodniu sprzedaży xD Edytowane 9 września 20186 l przez 44bronx
Opublikowano 18 listopada 20186 l Wieść gminna niesie ze Eminem na stadionie Śląskim ma wystąpić. Podał to ten sam fanpage co pisał jako pierwszy o Gunsach
Opublikowano 19 listopada 20186 l A ja kupie 2 bilet bo nie lubi żydów i polaków Pokaż ukrytą zawartość a potem sprzedam z zyskiem
Opublikowano 18 stycznia 20205 l Z nudów klikam sobie na Spotify i co nagle widzę? Po przesłuchaniu pierwszych 5 kawałków ze 3 są całkiem słuchalne
Opublikowano 18 stycznia 20205 l Zrobiłeś screena i wrzuciłeś go na hosting zamiast po prostu podać link do albumu?