Skocz do zawartości

Rewizje i daty produkcji konsoli (sprawdź z jakiego miesiąca/roku jest Twoja konsola).

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

idealnie wszystko zebrałeś :)

z tego co mi wiadomo w Europie 4B posiada tylko bundle WD

wszystkie gołe zestawy (bez gry) to 4A

Opublikowano

Niby, ok ale nie słyszałem żeby ktoś wspominał o rewizji np. 3A/B/C/D, a ludzie którzy kupili konsolę na premierę piszą o 4A. Jak to w takim razie możliwe, że ktoś kupił w zeszłym roku konsolę wyprodukowaną w tym? Chyba, że coś pomieszałem  :teehee:

Opublikowano

Wygląda na to że mam dziadka

Data code 3D

29.11.2013, konsola wywalczona podczas premiery, stałem w kolejce, biegłem, wyrywałem  :yes:

Nic się z nią nie dzieje niepokojącego, chodzi dość cicho, stoi pionowo.  Póki co nie zamierzam zmieniać, zrobię to dopiero jak pojawi się PS4 slim. 

Opublikowano

ja mam 3d kupiona na premiere. pad wyglada jak nowy, konsola chodzi glosniej niz ps3 slim, ale o wiele ciszej niz x360 falcon. nie grzeje sie

Opublikowano

Ja kupowałem w kwietniu "gołą" konsolę i też mam 4A 'Made in Japan' (co mnie zadowoliło).

Konsola chodzi sprawnie, cichutko - nawet w te duże upały nie było problemów przy męczeniu jej The Last of Us Remastered

Opublikowano
patrzyłem wczoraj oznaczenia pada i są te same co na tych pierwszych, moge Ci powiedzieć, że różnią sie chyba tylko kolorem gumy, na tych nowych jest jakby troche ciemniejsza i bardziej chropowata jak przyjrzeć sie dokładniej, takiej moje odczucie mój vs pad w media expert z rewizji 4A

ja również myślałem o kupnie pada, najlepiej chyba poczekać do września może pojawią sie nowe packi

Opublikowano

Na pewno 4D? To by oznaczało, że kolega ma konsole minimum z października tego roku, a to bez podróży w czasie dość trudne do osiągnięcie.

3D mój błąd.

Opublikowano

Czy jest któs w stanie pokrótce streścić różnice pomiędzy modealmi PS4 ? Kilka postów wyżej przeczytałem, że wersja 3D (cokolwiek by to oznaczało) chodzi głośniej od nowszego modelu (jakikolwiek on jest). Dzięki

Opublikowano

w 4B wzg 3D i 4A poprawiono gume na analogach, jest lepszej jakości, ma sie nie ścierać i jak na razie jest ok

4B jest cichsza i pewnie mniej sie grzeje, tym samym mniej awaryjna

oczywiście nie każdy egzemplarz, ludzie mają wydania premierowe i nie narzekają

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

3D, zero problemów od premiery, konsola chodzi cicho i nie grzeje się. Gumki w padach delikatnie popękane ale zacząłem używać KontrolFreaków więc problem mnie nie dotyczy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...