Fanek 668 Opublikowano 11 września 2014 Opublikowano 11 września 2014 (edytowane) troche dziwne, więc wychodzi na to, że bundle TLOU ma dwie wersje bo: Rafael0089 Wysłano 29 lipiec 2014 - 21:04 Hej kupiłem w Media Markt , były też w RTV Euro za 1777 zł do wczoraj na ich stronie. Nalepka jest 4A niestety ale dali taki model do tego bundla o dziwo. Wysłano 29 lipiec 2014 - 22:48 Dziwne, wszystkie miały znaczek z 4A. Najnowszy bundle powinien mieć conajmniej B , a nwet C a tu taka niespodzianka. Cóż konsola chodzi dobrze póki co (odpukać). edit: chyba, że ktoś z was sie pomylił Edytowane 11 września 2014 przez Fanek
Gość Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 Czarny bundle z Destiny 4B - potwierdzone info
darkos 4 317 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 Od siebie dodam że posiadana przeze mnie Rewizja 4C jest znacznie cichsza niż 3D. Jakoś specjalnie nie chciało mi się wierzyć w te głupoty o rzekomym wyciszeniu konsoli ale dopiero po przesiadce i osobistym porównaniu dwóch konsol, okazuje się że jednak to prawda. ResoGun zawsze wkręcał moją PS4 na wysokie obroty, a teraz chodzi zdecydowanie lepiej. Naprawdę poprawiono prace wiatraków.
Daffy 10 567 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 ja z pracy bialej ps4 jestem mega zadowolony, padzik tez elegancki - nic nie skrzypi i sie nie zacina
Iras 24 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 Cały czas mówicie o tych B4, C4, a przecież to jest tylko oznaczenie daty produkcji. Czy jakieś REWIZJE sprzętu faktycznie zostały potwierdzone i poza gumą na gałkach zmieniło się cokolwiek? Poza tym miejcie na uwadze, że producenci nie tylko eliminują błędy, ale cały czas szukają sposobów na zmniejszenie kosztów produkcji. W pewnym momencie może się okazać, że najlepsze modele to te, które były wcześniej. Wystarczy popatrzeć na PS3 - co prawda wstecznej kompatybilności już nie wytną, ale premierowe 60-tki były dużo bardziej niezawodne od późniejszych 40-tek.
Daffy 10 567 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 fakt, 60gb byly lepsze od 40gb, ogolnie modele 40gb byly najgorszymi modelami pod wzgledem awaryjnosci ale juz pozniejsze rewizje slim i super slim mimo ze robione totalnie po kosztach to awaryjnosc mialy zdecydowanie mniejsza
darkos 4 317 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 To PS4 Slim już w ogóle będzie kosa. A Super Slim ?
Daffy 10 567 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 faty ps3 to byly duze i ciezkie krowy wiec mieli z czego odchudzac, teraz juz podstawowa czworka jest zgrabna i mala, ciezko mi wyobrazic sobie ja jeszcze mniejsza poza zmienionym ksztaltem
Iras 24 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 Ja liczę na coś z pasywnym chłodzeniem.
Faranell 269 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 Wcześniej posiadałem 4A, teraz mam białą 4C. Jest cichsza, i to znacznie. 4A potrafiła wkręcać się na obroty np. podczas gry w KZ - tutaj cichutko. 4C głośniej startuje, 10 sekund ją słychać a potem cisza, nawet po 5 h gry w Destiny;)
Krolik85 32 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 Posiadam od tygodnia Bundle pack z TLoU 4B. Do chwili obecnej konsola bardzo cicho pracuje, nie przegrzewa się.
LiŚciu 1 329 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 Posiadam od tygodnia Bundle pack z TLoU 4B. Do chwili obecnej konsola bardzo cicho pracuje, nie przegrzewa się. A grając w TLOU nie masz tak ze konsola się rozpędza i po jakimś czasie zwalnia i chodzi ciszej? Ja tak mam i boję się że w końcu padnie...
Gość Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 bialutka 4C chodzi cichutko, nie nagrzewa się i w ogóle - kultura pracy na bardzo wysokim poziomie. Szczerze polecam
Daffy 10 567 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 nagrzewac sie nagrzewa - w czasie gry dotknij gore konsoli to ciepla jest - nie jakos wrzaca ale na pewno jest o wiele cieplejsza niz gdy stoi wylaczona
Gość Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 To chyba oczywiste, że od pracy musi się nagrzewać, jeno nie nagrzewa się do gorąca.
Fanek 668 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 (edytowane) A grając w TLOU nie masz tak ze konsola się rozpędza i po jakimś czasie zwalnia i chodzi ciszej? Ja tak mam i boję się że w końcu padnie... to tak mają chyba wszystkie PS4, starsze w większym stopniu, nowsze w mniejszym, ja mam 4B z bundle Watch Dogs i czasami usłysze jak wentylator lekko sie wkręci (na tyle, że można go usłyszeć z odległości 3m podczas grania), ale za chwile przestaje, przy akcjach gdzie więcej sie dzieje potrafi lekko zaszumieć, biedy nie ma, hałasu nie ma, jakoś dużo sie też nie grzeje zauważyłem też, że gdy jestem w grze Metro i zejde do dasha wentylator właśnie zaczyna pracować, co troche dziwne, że w dashu głośniej niż w grze (tak na chłopski rozum - jak nie rozpedza sie jak samolot albo suszarka to nie ma czym sie przejmować Edytowane 21 września 2014 przez Fanek
darkos 4 317 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 (edytowane) Pierwsze konsole strasznie hałasują. Edytowane 22 września 2014 przez ussr
Daffy 10 567 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 mi biale ps4 chodzi porownywalnie jak nie nawet miejscami ciszej niz moj ps3 slim, zobaczymy co przyniosa bardziej wymagajace gry, bo jeszcze killery graficzne wyciskajace ostatnie soki z ps4 sa dopiero przed nami
RuFiK 0 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Przymierzam się do zakupu PS4. Proszę doradzcie mi w kwestii rewizji konsol. Czy warto zwracać na to uwagę? Nie chciałbym kupić jednych z pierwszych, tylko jakieś ostatnie, świeższe modele, np. CUH-11xx. Jest jakiś sposób by kupić taką konsolę?
davek 3 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Kup biała z destiny będziesz miał 4c
Krolik85 32 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Posiadam od tygodnia Bundle pack z TLoU 4B. Do chwili obecnej konsola bardzo cicho pracuje, nie przegrzewa się. A grając w TLOU nie masz tak ze konsola się rozpędza i po jakimś czasie zwalnia i chodzi ciszej? Ja tak mam i boję się że w końcu padnie... Nic takiego nie zaobserwowałem. Po kilku godzinnej sesji z TLou, chyba raz usłyszałem głośniejszą pracę wiatraka.
LiŚciu 1 329 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Posiadam od tygodnia Bundle pack z TLoU 4B. Do chwili obecnej konsola bardzo cicho pracuje, nie przegrzewa się. A grając w TLOU nie masz tak ze konsola się rozpędza i po jakimś czasie zwalnia i chodzi ciszej? Ja tak mam i boję się że w końcu padnie... Nic takiego nie zaobserwowałem. Po kilku godzinnej sesji z TLou, chyba raz usłyszałem głośniejszą pracę wiatraka. No a ja słyszę cały czas... Juz nie kupię konsoli na premierę nigdy
Fanek 668 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 jak masz premierową i wentylator cały czas ci hałasuje próbuj reklamować może uda sie wymienić na nowsza rewizje
Gość Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Miałem premierową i powiem szczerze, że dużo głośniej mi posiadana kilka dni 4B chodziła. 4C z kolei zakasowuje wszystkie, ale jak widac u mnie i pewnie u wielu innych to nie reguła. Napewno z kolei pady są poprawione w obu najnowszych modelach - jak dla mnie to i cała konstrukcja jakoś przyjemniej leży w ręce a i przyciski milej się ciśnie (wiadomo, że bryły itd nie zmieniali, ale może spojenie, czy wykonanie jakichś elementów już tak)
Rekomendowane odpowiedzi