Skocz do zawartości

Rewizje i daty produkcji konsoli (sprawdź z jakiego miesiąca/roku jest Twoja konsola).

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Driveclub, ale nie dla PL. Ponoć na Święta ma być coś jeszcze w PL. Polecam sprawdzć Euro RTV AGD, bo ostatnio rzucili na Polskę kilka sztuk białych (jedna z nich stoi obok mnie)

Opublikowano

Posiadam od tygodnia Bundle pack z TLoU 4B. Do chwili obecnej konsola bardzo cicho pracuje, nie przegrzewa się.

A grając w TLOU nie masz tak ze konsola się rozpędza i po jakimś czasie zwalnia i chodzi ciszej? Ja tak mam i boję się że w końcu padnie...

Nic takiego nie zaobserwowałem. Po kilku godzinnej sesji z TLou, chyba raz usłyszałem głośniejszą pracę wiatraka.

No a ja słyszę cały czas... Juz nie kupię konsoli na premierę nigdy

Ale ja nie mam wersji z początku produkcji. Tak jak pisałem, mam bundla z TLoU, 4B.

Opublikowano

wkleje info dla innych, pierwszy problem z 4C na forumku, wypluwanie płyt

troche osób ma juz tutaj 4C, na razie pojedynczy przypadek

Totalny random - po prostu pykam sobie w Destiny i nagle charakterystyczne 'pikanie' i potem wypluwanie. Cały czas wysuwa płytę, nawet jak BD nie ma w konsoli. Najgorsze jest to, że konsola robi to kiedy chce i pewnie jak będzie trzeba pokazać w sklepie co się zyebało, to będzie chodzić jak żyleta :(

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

to ja napisałem Ci aby nie brać a i tak wziałeś, chyba że po fakcie :)

z 4A wiem, że trafiały sie problemy z głośną pracą w niektórych grach, jak np. TLOU i zdarzało sie jeszcze, że ścierała sie guma

ale może trafisz dobry egzemplarz, w każdym razie mogłeś wziąć nowsze bundle, w końcu tyle pytałeś o różne rzeczy przez ostatnie 2tyg, a o zakup w dniu kupna

edit: cena jak cena, ale imo już lepiej dołożyć choćby 200zł wiecej i mieć spokojniejszą głowe, ale może akurat będzie spoko, nie ma co za wczasu sie martwić jak już po zakupie

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

No już po fakcie, ale czytałem też, że ten szum wokół rewizji przesadzony, a poza tym tak jak pisałem, w takiej cenie, takiego zestawu grzech było nie brać. Konsolkę odpalę dopiero w przyszłym tygodniu i zobaczymy co i jak.

Opublikowano

Dobra za jakis tydzien lub dwa, bede kupowal ps4, rozumiem ze raczej nie bede mial co liczyc na jeszcze nowsza rewizje czyli 4d. Ale czy pakowac sie w 4C, ktora podobno wypluwa plyty czy czekac??

Opublikowano (edytowane)

teoretycznie w tym roku powinna być jeszcze 4D, teoretycznie, może z GTA, a może nie

z 4C były dwa przypadki na forumku z wypluwaniem płyt, to za mało aby stwierdzić czy ta rewizja ma z tym problemy bo raczej nie widziałem takich komentarzy na reedit czy gdzieś

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

Z tego co wiem  problem z wypluwaniem płyty występuje niemal od początku. Wątpię żeby nowa rewizja zupełnie to zniwelowała - podejrzewam, że sporadyczne przypadki i tak będą się trafiać (tak jak w przypadku 4C)

Opublikowano (edytowane)

Niektórzy to chyba myślą, że konsola w środku ma tylko powietrze i nie powinno być jej w ogóle słychać.

Puknijcie się w łeb i nie piszcie takich głupot.

Edytowane przez Emtebe
  • Plusik 3
Opublikowano (edytowane)

Dobra, to w ktorym bundlu jest czarna 4c?

Widze, ze nastepne bundle to GTA5 i far cry 4, wiec chyba na nie bede czekal, bo czarnego golasa 4c trafic to jak w lotto.

Edytowane przez polson
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...