Skocz do zawartości

top 10 bravo summer hits

Gość _Milan_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogozo jaki wyścigowiec "JAK MOŻNA BYŁO TEGO NIE SŁUCHAĆ PRZECIEŻ TO Z ZESZŁEGO ROKU". Taki mądry a taki pastuch.

Milan ogarnij jeszcze Amenra jeżeli Cie omineło, hajp na nich sie w sumie budował pare lat, mnie dosięgnął dopiero w tym roku. Postmetaluchy plus troche hc, ale graja za(pipi)iscie unikalnie i te brzmienie. Mniam.

Opublikowano (edytowane)

Ej koledzy polećcie polskie hc po polsku.

Bez żartów, oke?

Edytowane przez mate5
Opublikowano

Znajomy polecał, bo grał kiedyś z nimi jakiś koncert, ale nigdy się nie zainteresowałem tematem.

Opublikowano

Dzięki bluber, co myślisz o The Bill? 

kojarzą mi się z jabolpankami i ksu więc do kibla

regres

gó.wno

Opublikowano (edytowane)

Jezu cepie, nie chodzi o to, z którego co jest roku, tylko że już jest kilka tematów w stylu "co polecacie" i pisałem tam komuś jak się pytał, żeby obczaił Altar of Plagues. Zamiast po prostu poczytać co jest, trzeba randomowo zakładać kolejne i się jarać, bo mi nagle ktoś polecił Altar of Plagues. No ale dobrze że ty nie widzisz związku pomiędzy forum i tym że coś jest na nim napisane.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

To nie słucham, ten post regiment wydaje się spoko.

mega klasyk, tk_tk wrzuca jakieś go.wno

Opublikowano (edytowane)

jak ci się spodoba to sprawdź też pierwszą el bandę:

NIE MA KOMPROMISU W OBRONIE MATKI ZIEMI

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano (edytowane)

Jeszcze Siekere jak nie znasz kolego na demie brzmieli mocno pankowo żeby potem nagrać najlepszą płyte nowej zimnej fali w polsce

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

bluber oczywiście wrzuca bardzo fajne rzeczy, ale zanim wykopie kolejne klasyki polskiej zimnej fali to pozwolę sobie kontynuować z feministyczną propagandą pod czarno-czerwoną banderą:

Gość _Milan_
Opublikowano

ogór jaki czerwony xD niezła słoma z butów

szkoda ze zamysł tematu legł w gruzach, miało byc  o dobrych zespołach a  zaraz schodzimy na polskie rege

Opublikowano

Przepraszam milanie, że wykorzystałem twój temat z egoistycznych pobudek.

Gość _Milan_
Opublikowano

nie no spoko, rozgośc się, tutaj masz kibelek  a tutaj recznik :(

Opublikowano

ogór jaki czerwony xD niezła słoma z butów

szkoda ze zamysł tematu legł w gruzach, miało byc  o dobrych zespołach a  zaraz schodzimy na polskie rege

sam (pipi)a jesteś rege, słuchałeś w ogóle czegoś z tego tematu?

zaraz schodzimy na polskie rege

xD

tu masz jeden z lepszych anty-faszystowskich hymnów po polsku:

http://sophiescholl.bandcamp.com/track/niszcz-nazizm

TALK SHIT GET SHOT

XD mój kumpel z zielonej góry tam gra

Gość _Milan_
Opublikowano

no te punki przerabiałem kiedys w technikum z kolegą,. nie dziekuje.

Opublikowano

no te punki przerabiałem kiedys w technikum z kolegą,. nie dziekuje.

ale te z pierwszej strony

Gość _Milan_
Opublikowano

mam zamiasr wszystko przesłuchac poza tymi punkamii, pewnie zaraz linki do schizmy beda.

Opublikowano (edytowane)

mam zamiasr wszystko przesłuchac poza tymi punkamii, pewnie zaraz linki do schizmy beda.

czytasz mi w myślach drogi robercie. miałem wklejać zaraz po jakimś anty-policyjnym numerze jedenastek (chociaż spotkałoby sie to pewnie ze zdecydowanym sprzeciwem brodatego hipstera z góry strony), ale młody pewnie nie zna to niech ma trochę apatii:

Edytowane przez tk___tk