Skocz do zawartości

top 10 bravo summer hits

Gość _Milan_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

nie nie bluber, wiem ze kochasz swinki, ale zamiast spiewac niech szukaja trufli.

przy okazji przypomne jedną z najlepszych kapel, ostatnio dużo słucham  tego w samochodzie na vol. 32, pomaga inaczej spojrzec, bardziej przychylnym okiem na problemy polskich kierowców.

z takich to mi się nasuwa

i może coś takiego

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

słucham sobie low places i w related zauważyłem megatone:

znane i lubiane od dawna

Farmeros ty lubisz takie, teka tez badaj

Opublikowano (edytowane)

Kocham. Czysta, kur.wa, energia.

Edytowane przez mate5
Opublikowano

wyjąłeś mi to spod palców bartosz - superior werszyn:

rok 2008, koncert zespołu napalm death w nieistniejącej już tańc-budzie WZ, ze sceny rozbrzemiewa nazistwoskie panki wypier.dalać, swoimi chudymi rączkami sieję zniszczenie w młynie, chwila na złapanie oddechu i obczajka w stronę pierwszego rzędu, a tam gość w koszulce burzum \m/. mate sprawdź sobie tą piosenkę:

co prawda hardkor panka w tym tyle co nic, a reszta piosenek również znacznie odbiega stylistycznie, ale kapelka jakby nie patrzeć "scenowa" i tekst po polsku! niedawno (w tym roku?) pojawił się też taki fajny band CZERŃ. całe debiutanckie EP znajdziesz w serwisie bandcamp, a ich pozytywną, podnoszącą na duchu twórczość streścić można refrenem kawałka tytułowego:

nie jestem ze skały

nie jestem ze skały

nie jestem ze skały

A ZEEEEE STRAAAAAAAACHUUUUUU

niestety wersja "revised" moim zdaniem gorsza :(.

Opublikowano

blubi te sektemtum takie trzy z plusem na 5 bym dal, chociaz posluchac idzie

widze osmose productions, oni tam maja troche dobrych blek metali vide antaeus

ktos kojarzy? pewnie nie, bo tru blek w chooy, nawet wrzucal nie bede

gdzies mnie tu teczka wywolywal o pedalskie szogejzy/bleki z francji (i nie tylko)

otoz tak:

Przede wszystkim alcest, wiadomka

Ale tylko do tej plyty/kolejnej (nie pamietam). Pozniej strasznie chuyowe sie zrobilo to, w jaka strone zaczal isc neige i praktycznie w ogole odrzucil bm dla jakiegos... dream popu czy cos ;[

Przypominam zasadniczo  najlepsze co wyszlo w tym s(pipi)ialym podgatunku, czyli epeczka amesoeurs 'Ruines Humaines' czy jakos tak.

Mooocno klimatyczna rzecz, farmeruz sign of approval. Pozniej walneli splita z valfunde gdzie juz bylo troszke mocniej i z wieksza nalecialoscia panku, a nastepnie longpleja zatytulowanego 'amesoeurs'. Hue hue, to ci draka. Plytka calkiem spoko, ale wczesniejsze rzeczy IMO duzo bardziej warte uwagi.

Swego czasu jaralem sie dopamine bardzo mocno, nie wiem nawet w sumie skad oni sa. Dobrze graja rowniez, polecam sprawdzic ten album jak ktos jest fanem gejo-blek metalu i ma plakaty alcest i defheven nad lozkiem.

nie mozemy rowniez zapomniec o takiej kapeli jak Lantlós, no byla taka owszem, wczesniej CHYBA grali jakies ciezsze rzeczy, nie pamietam

to tez jes dobre gunwo

Opublikowano (edytowane)

o to mi chodziło adam. jesień niedługo to znowu będzie na tapecie. sprawdź agowilt jak nie znasz, ale ze studia, a nie to wideo co wrzucałem na którym nic nie słychać.

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano

no ku.rwa. a jak mam lepszy humor to klasycznie joy division i the smiths. jeszcze miałem taką fajną polską kapelę co jak słuchałem to czułem jakbym przemierzał samotnie zamgloną puszczę białowieską po zmroku, ale to musiałbym przejrzeć temat z black metalem a mi się nie chce.

Opublikowano

Tego agowita slucham wlasnie, jedyny studyjny kawalek co na yt jest ma 12 minut. Przewinelem se do wejsciowki bleka, hue hue ;] Fajowe kompozycje-wstawki-jakkolwiek to nazwac. Szkoda tylko, ze takie dlugie.

btw.

2jeogg8.jpg

xd

Trzeba by zrobic oddzielny topik o depresyjnej muzie, duzo rzeczy znam, jutro moze cos napisze bo tera na(pipi)iam do spania czesc

//btw najlepszy polski alternatiw post rok, zeby nie bylo