kubson 3 189 Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 Jeżeli sie usuniesz do 15 marca to jasne, warto zrobić preorder bo będzie 10% taniej Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 (edytowane) Dobra nie da rady pogramy kiedy indziej Edytowane 10 marca 2016 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 Jeżeli na Vitę wyjdzie, to nieprędko. Jeżeli nic się nie zmieniło, to SKA Studios dalej liczy całe 2 osoby, więc trochę im to może zająć Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 15 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2016 No i co, ma ktoś, gra ktoś, fajne? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 15 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 16 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2016 Obecna średnia 84, user score 9.3 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/salt-and-sanctuary Cena na PSS 75zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 16 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2016 kupowalbym tu i teraz jakby bylo na vite, a tak czekam, jesli anuluja albo zapowiedza ze wyjdzie za rok to lykam przy pierwszej obnizce Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 16 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2016 ja tez raczej poczekam na obnizke, bo za duzo gier mi zalega, ktos moze ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 18 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2016 oglądałem gameplay nitka z gikza. Grałbym w to. Po 30 min gameplayu to soulsy w 2d. Czekam na końcówkę kwietnia i biorę na pc. Po dark souls 3 będzie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza
Tankietka 24 Opublikowano 18 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2016 Czego nikt nie dzieli się wrażeniami z gry? Wszyscy czekają na wersję z blaszki czy jaki czort. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 18 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2016 ja czekam na wersję na Vitę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2016 czekają aż do ps plusa wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Tankietka 24 Opublikowano 18 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2016 Jeśli YETI zaraz nie kupi i nie zacznie pisać, to dział do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ad!ck 15 Opublikowano 23 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2016 Gra jest REWELACYJNA! Około 12 godzin na liczniku. 30lvl, 6 bossów gryzie piach. Co my tu mamy? Soulsy w czystej postaci. Ta sama mechanika. Cios, mocny cios, blok, parry, rolka. LVLup i potyczki z bossami też z taką częstotliwością jak w Soulsach. Gra nie jest łatwa. Do pierwszego bossa musiałem przyfarmić sól (tutejsze dusze), aby ciut postać dopakować. Sposób prowadzenia fabuły też jak w Soulsach - enigmatyczny do bólu. Ogrom wszystkiego! Bronie, tarcze, czary... Drzewko umiejętności poraża wielkością. 98 miejsc w bestiariuszu :-) Formuła w 2D według mnie się sprawdza. Jedyny mankament to muzyka podczas starć z bossami - zawsze ta sama. I pasek staminy zbyt szybko się odnawia ;-) Lubisz Demon's, Dark, Bloodborne? Daj szansę SaS. Polecam gorąco!! Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 23 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 26 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2016 no i jest najprawilniejsza recka mate zmienisz zdanie? dobrych gierek do co-opa nigdy za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2016 dajcie to już na vitę Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 31 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2016 Wczoraj pograłem kilka solidnych godzin i jestem wniebowzięty tą giereczką. Są to autentycznie Soulsy w 2D, na początku wita nas bliźniaczo podobny kreator postaci [dość obszerny!] a potem darz bór i jedziemy z tym koksem. Zacznę może od tego ze sterowanie jest ciasne jak marzenie Yakubka, nasza postać jest piekielnie responsywna, system walki to sztos jakich mało w indorach, oprócz typowych kombinacji ataku jak w Soulsach, dodatkowo mamy do dyspozycji dość prosty system combosów [np light - light - heavy follow up - jest tego troszkę więcej] który trochę odbiega od mechaniki w Soulsach, ale w 2D przy takim sterowaniu, sprawdza się wybornie - można tutaj takie tańce śmierci odjaniepawlać że klękajcie narody, oczywiście jak poczujesz się zbyt pewnie to ciebie będą szufelka z podłogi zbierać. Klimat jest świetny - mroczny i brutalny, w jego budowie na pewno pomagają smaczki typu krew ostająca się na broni po atakach, lub sama krew tryskająca na całe pomieszczenie po atakowaniu wrogów - tak jest, krew ląduje na tekstury i tam zostaje, wygląda to fenomenalnie. To uczucie kiedy robisz komuś parry i riposte [tak, to też tutaj jest] a potem jego wnętrze możesz oglądać na ścianach/podłodze/konarach drzew/krzakach etc. to czysta Asortyment broni jest dość pokaźny: włócznie, halabardy, tarcze, sztylety, miecze, greatswordy, magiczne bzdety - fajny jest też motyw że na każdą broń możesz nałożyć "charm" czyli wizualny upgrade który potem zwisa z jej rękojeści. Podobnie jest oczywiście ze zbrojami, każda inna i każda zmienia nasz wygląd, można się nawet ubrać jak Hunter z Bloodborne'a. Sami wrogowie są wymagający, na początku ginąłem jak szmata i traciłem sól w kilogramach, jednak jak już ogarnąłem system i zacząłem w końcu się mścić na moich oprawcach, to co chwile miałem uchachany ryj jak pokonałem kogoś kto mną wycierał wcześniej podłogę - kto był na party pewnie mógłby potwierdzić te euforie w moim glosie. Towarzysz Ukyo słuchał jak gram i po 10 minutach sam kupił i chyba też mu podeszło. Na koniec krótki filmik [jak jeszcze lamiłem i trochę drewno odstawiałem] pokazujący parowanie wrogów i nawet strzał! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 31 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2016 Cholera, za dużo jest tych gier, od kwietnia to w ogóle premiera za premierą (mnie interesujących), a tu praca większa się zaczyna i mnóstwo książek do ogarnięcia. Ale S&S trzeba będzie obadać... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 31 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2016 (edytowane) Dajcie mnie to już na Vitę bardziej od tej gry pragnę chyba tylko DkS3 Edytowane 31 marca 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 188 Opublikowano 31 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2016 Wczoraj pograłem kilka solidnych godzin i jestem wniebowzięty tą giereczką. Są to autentycznie Soulsy w 2D, na początku wita nas bliźniaczo podobny kreator postaci [dość obszerny!] a potem darz bór i jedziemy z tym koksem. Zacznę może od tego ze sterowanie jest ciasne jak marzenie Yakubka, nasza postać jest piekielnie responsywna, system walki to sztos jakich mało w indorach, oprócz typowych kombinacji ataku jak w Soulsach, dodatkowo mamy do dyspozycji dość prosty system combosów [np light - light - heavy follow up - jest tego troszkę więcej] który trochę odbiega od mechaniki w Soulsach, ale w 2D przy takim sterowaniu, sprawdza się wybornie - można tutaj takie tańce śmierci odjaniepawlać że klękajcie narody, oczywiście jak poczujesz się zbyt pewnie to ciebie będą szufelka z podłogi zbierać. Klimat jest świetny - mroczny i brutalny, w jego budowie na pewno pomagają smaczki typu krew ostająca się na broni po atakach, lub sama krew tryskająca na całe pomieszczenie po atakowaniu wrogów - tak jest, krew ląduje na tekstury i tam zostaje, wygląda to fenomenalnie. To uczucie kiedy robisz komuś parry i riposte [tak, to też tutaj jest] a potem jego wnętrze możesz oglądać na ścianach/podłodze/konarach drzew/krzakach etc. to czysta Asortyment broni jest dość pokaźny: włócznie, halabardy, tarcze, sztylety, miecze, greatswordy, magiczne bzdety - fajny jest też motyw że na każdą broń możesz nałożyć "charm" czyli wizualny upgrade który potem zwisa z jej rękojeści. Podobnie jest oczywiście ze zbrojami, każda inna i każda zmienia nasz wygląd, można się nawet ubrać jak Hunter z Bloodborne'a. Sami wrogowie są wymagający, na początku ginąłem jak szmata i traciłem sól w kilogramach, jednak jak już ogarnąłem system i zacząłem w końcu się mścić na moich oprawcach, to co chwile miałem uchachany ryj jak pokonałem kogoś kto mną wycierał wcześniej podłogę - kto był na party pewnie mógłby potwierdzić te euforie w moim glosie. Towarzysz Ukyo słuchał jak gram i po 10 minutach sam kupił i chyba też mu podeszło. Na koniec krótki filmik [jak jeszcze lamiłem i trochę drewno odstawiałem] pokazujący parowanie wrogów i nawet strzał! Cudownie napisana recenzja. Ukyo mi zastreamował swoje boje w tej giereczce i po Dark Souls ]I[ będzie grane jak skurwisyn. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 31 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2016 Ja chyba faktycznie tez poczekam na wersje na vite i odkurze ten sprzet. Wyglada zacnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 31 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2016 Odstrasza mnie tylko design postaci od tej gierki, ale chyba się złamie i kupię, kusicie.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 31 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2016 Ja chyba faktycznie tez poczekam na wersje na vite i odkurze ten sprzet. Wyglada zacnie. Nadal nie wiadomo kiedy będzie premiera + portem zajmuje się jakaś osobna ekipa, liczę na to, że gra będzie doskonałym portem, a nie jakimś bublem Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 31 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2016 Odstrasza mnie tylko design postaci od tej gierki, ale chyba się złamie i kupię, kusicie.. Wkładasz na głowę hełm, maskę, szmatę czy cokolwiek i problem z głowy Możesz nawet włosami zakryć pół twarzy, a brodą drugie pół Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi