Gość suteq Opublikowano 4 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2016 Brak cross-save'a to jakaś pomyłka jeśli chodzi o takie gry. Ktoś sobie gra na PS4, a wieczorem przed snem chciałby sobie dalej grać na Vicie w łóżku i co? I (pipi). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2016 Brak cross-save'a to jakaś pomyłka jeśli chodzi o takie gry. Ktoś sobie gra na PS4, a wieczorem przed snem chciałby sobie dalej grać na Vicie w łóżku i co? I (pipi). zawsze będzie mógł odpalić remote playa Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2016 (edytowane) Dla misiaczków czekających podobnie jak ja na wersję na Vitę info z FAQ oficjalnego na stronie developera: There will be PS4/Vita Cross-Buy, though not cross-save, so if you buy it on PS4 before the PSVita version is out, you will also be able to get the Vita version later. No to nie pozostaje nic innego niż kupno Edytowane 4 kwietnia 2016 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2016 Jak macie PS4 to kupujcie te cudowna gre i grajcie jak po(pipi)y, nie zastanawiajcie sie nad wersja Vitową ktora pewnie jest ich najmniejszym priorytetem [po PS4 nastepna w kolejce na bank bedzie wersja PC], a brak konkretnej daty premiery lub nawet przyblizonej nie zwiastuje predkiego wydania. Na PS4 macie juz gotowy produkt dzialajacy jak nalezy, z uzalezniajacym i ostrym jak zyleta gameplayem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2016 wersja Vitową ktora pewnie jest ich najmniejszym priorytetem Port na vitę robi inne studio, nie SKA Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2016 Port na vitę robi inne studio, nie SKA Czyli jest nawet gorzej niz myslalem xD Do czasu wersji na Vite spokojnie na ps4 mozna zrobic ten pierwszy "blind run" przez gre na spontanicznym buildzie a potem nowa postac na kieszonsolce. btw. gierka skonczona, zajelo mi to 32 godziny (sporo lizalem sciany), teraz pora na NG+ i kolejne zakonczenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2016 Port na vitę robi inne studio, nie SKA Czyli jest nawet gorzej niz myslalem xD Do czasu wersji na Vite spokojnie na ps4 mozna zrobic ten pierwszy "blind run" przez gre na spontanicznym buildzie a potem nowa postac na kieszonsolce. btw. gierka skonczona, zajelo mi to 32 godziny, teraz pora na NG+ i kolejne zakonczenie w jakimś tam wywiadzie czy pytaniu fana odpowiedzieli, że nie mają umiejętności czy coś tam, żeby zrobić dobry port na Vitę, dlatego robi to ktoś inny za nich w sumie się nie dziwię, biorąc pod uwagę, jak długo robili salta, i że nadal mówimy tylko o dwuosobowym teamie, to byśmy czekali kolejny rok na port na Vitę, a tak to może będzie szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2016 Ukończona gierka w niecałe 25 godzin, przy 86 poziomie. Szybko luknąłem na wiki no i dwóch bossów pominiętych a wydawało mi się że dokładnie wszystko wszędzie zwiedzałem. NG+ na razie odpuszczam, teraz czas na nową postać - trzeba się pobawić magią i zobaczyć jak wygląda takie przejście, tym bardziej że mam już plany co wykuć z jednej duszy. Gra typowym tankiem greatsword/greatshield to taki w sumie easy mode, najtrudniej mi było z z Tree of Men - cała reszta dość gładziutko wystarczyło tylko żonglować tarczą/ringami z odpowiednim resistance. Do jednej rzeczy tylko się mogę przyczepić, czemu nie da się parować bossów (no tych humanoidalnych przynajmniej), jak się mylę to sprostujcie ale próbowałem dość często z marnym rezultatem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2016 Platynka wbita Czas zaczac grac w raki i przygotowywac sie do Dark Souls 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2016 teoretycznie moge remote play odpalic zeby grac na vicie, ale obstawiam ze brak l2/r2 bedzie problemem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2016 teoretycznie moge remote play odpalic zeby grac na vicie, ale obstawiam ze brak l2/r2 bedzie problemem? tylny panel dotykowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2016 srednio wygodne dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2016 Czyli problem. Ten tylny panel to najorsza część Vity. To jest powód dla którego powstają specjalne konfiguracje sterowania do Remote Play (Destiny dla przykładu ma coś takiego). Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2016 Jak macie PS4 to kupujcie te cudowna gre i grajcie jak po(pipi)y, nie zastanawiajcie sie nad wersja Vitową ktora pewnie jest ich najmniejszym priorytetem [po PS4 nastepna w kolejce na bank bedzie wersja PC], a brak konkretnej daty premiery lub nawet przyblizonej nie zwiastuje predkiego wydania. Na PS4 macie juz gotowy produkt dzialajacy jak nalezy, z uzalezniajacym i ostrym jak zyleta gameplayem. Kupiłem Gra wyglada świetnie, zobaczymy jak to będzie w praktyce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2016 Na poczatku bedzie iscie Soulsowo pod wzgledem wyzwania, potem jednak troche sie uspokoi jak ogarniesz system walki, covenantow etc. Mam nadzieje ze sie spodoba Jak wrog umiera, to pamietajcie ze mozna jeszcze raz wcisnac atak dla brutalnego killa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2016 Platynka wbita Gratki. Na coś warto zwrócić uwagę? Coś można przeoczyć? Czy raczej lajcik i wszystko wpada w jednym przejściu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2016 lekkie spoilery odnosnie trofek: Sa 3 questy z npcami na ktore trzeba uwazac, jak pominiesz np gadke z jednym i zabijesz bossa to w danej zonie gdzie miales gadac to NPC znika i pozostaje tylko NG+ lub nowa postac Sa 2 trofki za 2 zakonczenia - jedno zakonczenie bardzo latwo mozna ominac Jest zlote trofeum za zabicie bossa w tutorialu, jak sie nie uda, to pozostaje tylko nowa postac, na NG+ nie ma drugiej szansy. Wiekszosc mozna machnac na jednym przejsciu, poza wlasnie drugim endingiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2016 Niektóre convenanty np. Order of the Betrayer czy House of Splendor też można łatwo pominąć. Do tego pierwszego dotrzeć mi się udało przy pierwszym przejściu, ale dopiero po skończeniu gry i poczytaniu wiki wiem jak do nich dołączyć - co zresztą zamierzam przy nowej postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2016 Wymaksowanie OotB daje nam: Mozliwosc zakupu matsow do upgradow ekwipunku Kreakanow Zabicie Bossa z tutorialu daje nam dostep do 1 sztuki przedmiutu o nazwie Drowned Tome pozwalajacego zrobic +7 na ekwipunku Kreakanow ( normalnie mozna zdobyc tylko jeden na przejscie ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2016 Zabicie Bossa z tutorialu daje nam... No właśnie, zabicie... Ile ja New Games już narozpoczynałem... Na początku zgon z powodu zaskoczenia, później zgon, bo Knight i fat rolle, ostatnio już wykumałem, że bez zbroi, ale ściany za blisko i wtedy dupa. Teraz kilka zgonów ze zwykłej pazerności, ale także znów nieuwaga przy ścianie - w każdym razie - cudowny szpil Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2016 No i całkiem fajne spelle mają, Dragonfire i kilka z arcane damage. A ten drowned tome to nieźle też skitrany, grę kończyłem z Scharfrichterem na 6 bo nie wiedziałem skąd wziąć ten materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ad!ck 15 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 Po zaliczeniu DS3 wezmę się za dokończenie (czyt. splatynowanie) SaS Przygotowałem sobie ściągę z NPC, gdyby ktoś potrzebował: https://drive.google.com/file/d/0BwFaIXnmTztURU54NHlXWFNpLVk/view?usp=sharing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 Kubson tez kupuje na dniach Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2016 Jestem na samym początku, właśnie ubilem pierwszego bossa, jezu jaka ta gra jest dobra Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2016 Sa osobne savy na coopa i gre samemu czy jest drop in/out? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi