Opublikowano 11 lipca 20177 l No pograłem więcej i już się powoli zaczynam irytować Chyba muszę bardziej ogarnąć unik lub blokowanie tarczą.
Opublikowano 12 lipca 20177 l To dobrze, bo blokowanie w tej grze nie wygląda za komfortowo <ok> Ale czuć, że to Soulsy po tym, że jestem w pracy i myślę gdzie pójść w grze.
Opublikowano 12 lipca 20177 l To dobrze, bo blokowanie w tej grze nie wygląda za komfortowo <ok> Ale czuć, że to Soulsy po tym, że jestem w pracy i myślę gdzie pójść w grze. Poćwicz parry. Wery jusful...
Opublikowano 12 lipca 20177 l Dokładnie tym bardziej że jest kilka mobów z którymi bez riposty idzie się niepotrzebnie długo bawić. No i za(pipi)iście to wygląda w tej gierce.
Opublikowano 12 lipca 20177 l Nigdy nikogo nie parowałem a cała grę skończyłem dwa razy( zwykle przejście i NG+). A tak w ogóle, to liczę, że już dłubią nad kontynuacją bądź czymś bardzo podobnym. Dla mnie S&S to najlepsza gra poprzedniego roku. Edytowane 12 lipca 20177 l przez Papaj
Opublikowano 12 lipca 20177 l Prawda ze na niektorych przeciwnikow lepiej dziala parowanie ale jest ich niewielu. Chyba 3-4 rodzaje?
Opublikowano 13 lipca 20177 l Kraekan Cyclops xd ja nie dam rady. edit: spotkałem Queen of Smiles i padła od razu. Blok w tej grze jest chyba OP :P Edytowane 13 lipca 20177 l przez Figaro
Opublikowano 16 lipca 20177 l Ale się ponapociłem dzisiaj. W końcu odkryłem umiejętność skoków "do góry nogami". Jest progres. O co chodzi z tymi offeringami?
Opublikowano 16 lipca 20177 l Oferując daną rzecz w Sanktuarium pojawiają Ci się kupcy, alchemicy, magowie, itp.
Opublikowano 16 lipca 20177 l Tak. Ale chodzi Ci oczywiście o znajdowanie tych figurek? Bo przynoszenie części pokonanych wrogów do Sanktuarium to co innego.
Opublikowano 16 lipca 20177 l To w takim razie można, a nawet trzeba Potem będziesz miał babeczkę, która zrobi Ci bronie z rzeczy od bossów. Polecam Scharfrichtera.
Opublikowano 9 lutego 20187 l Po dodatku do Horizona zacząłem teraz przygodę z Salt of Sanctuary. Jak na razie 2 bossów padło. Gra jest świetna, na bank najlepszy indyk w jakiego grałem. Grywalność ogromną, takie Hori to nuda w porównaniu z grą którą robiło tylko 2 osoby Piękny przykład jak grywalność >>>>>>>>> grafika. Edytowane 9 lutego 20187 l przez Kyokushinman
Opublikowano 9 lutego 20187 l A no racja gra jest świetna, grafika grafiką ale ryje postaci to jak dla mnie padaka artystycznie gorzej się ich chyba nie dało zrobić. Dobrze że można się zakuć w hełm i już jest si.
Opublikowano 9 lutego 20187 l Ciężki klimat, poziom graficzny pasuje do stylistyki gry, ilość zabawek których możemy używać. TOP3 indie dla mnie. Modlę się o port na Switcha żeby przejść trzeci raz.
Opublikowano 13 lutego 20187 l A co za uczucie jak sie wbije platynke w tej gierce jeszcze lepsze niz w soulsach
Opublikowano 13 lutego 20187 l Na chwile obecną poległo już 14 bossów. Gra jest świetna. Nawet npc się na mnie obrażają hehe.
Opublikowano 13 lutego 20187 l Platyna jest banalna, ja bym chętnie sequel zobaczył ale póki co cisza
Opublikowano 14 lutego 20187 l Platyna w tej grze to wisienka na torcie. Moze i lepiej, ze nie jest hardcorowa. @Schranz1985 jak chcesz większego wyzwania to nie leveluj postaci / nie używaj przegiętej magii w endgame. Przejdz sobie grę na SL1 i będziesz szczęśliwy. Edytowane 14 lutego 20187 l przez giger_andrus
Opublikowano 24 lutego 20187 l Gram i przypomniało mi się dlaczego w sumie nie jestem fanem souls like - bo jestem w nie słaby. Gry nie sa może trudne, ale stawiają na cierpliwość których ja nie mam i dlatego w slasherach napier.dalam mega wyniki a tu sie mecze. Katorgą po prostu jest wyczekiwanie ciosów, 2 szlagi, unik i znowu a ja na jana nawalam atak byle szybciej ehhh. Musze zmienić nawyk.
Opublikowano 24 lutego 20187 l Salt nie jest w sumie grą, która mocno uczy cierpliwości. Pierwsze Dark Soulsy i Demon solusy tak ale ta giereczka jest jest sporo szybsza. Za pierwszym przejściem, gra była dla mnie za prosta, bo bossowie lecą bardzo szybko i napierdziela się ich aż miło i żaden w sumie nie dał mi poznać dokładnie swoich technik i tego jak ich unikać, kiedy kontratakować, dopiero NG+ daje kopa i musiałem się przeciwników( głównie bossów) uczyć.
Opublikowano 24 lutego 20187 l Szybkie pytanie. czy wersja na Vitę jest pełnoprawnym portem? W sensie, że nie kuleje technicznie i bez żalu można dla niej poświęcić wersję PS4, czy jednak lepiej szarpać na stacjonarce? Ktoś coś?