Opublikowano 24 lutego 20187 l to pełnoprawny port, który działa bez najmniejszych zastrzeżeń. Poza tym jest SaS sprzedawane jest w cross-buyu więc samemu możesz sprawdzić która wersja bardziej Ci odpowiada
Opublikowano 24 lutego 20187 l Co za broń polecacie? Kureimoa dobre, lecieć w upy dla niej? Edytowane 24 lutego 20187 l przez XM.
Opublikowano 24 lutego 20187 l Ja inwestujesz dużo w siłe i rozgrywkę bez tarczy to tak. Edytowane 24 lutego 20187 l przez Papaj
Opublikowano 25 lutego 20187 l 12 godzin temu, XM. napisał: Co za broń polecacie? Kureimoa dobre, lecieć w upy dla niej? Niezła broń. Później można ją przerobić na o wiele lepszą.
Opublikowano 25 lutego 20187 l uogradeowalem na maxa kureimoe - w co ja zamienić? Jaws od death? Jak ja zmienię i będzie bronią typu greatscissor to właściwie jakiego skilla potrzebuje by móc z nią chodzić? 2 lvl greatsworda? e: dobra wziąłem ta broń. Dobrze ze przed zmianą uogradeowalem pod 2 lvl greatsword bo jie miałbym z czym chodzić. Dobry przecinak z niej tak btw. Edytowane 25 lutego 20187 l przez XM.
Opublikowano 26 lipca 20186 l Gierka wychodzi 2. sierpnia na Switcha. Cieszę się bardzo i chętnie ogram trzeci raz zupełnie innym buildem.
Opublikowano 30 lipca 20186 l Pany,zacząłem sobie od nowa grę,ale za Chiny nie potrafie sobie przypomnieć jak się magi używało?
Opublikowano 2 sierpnia 20186 l Korwa ale ta gra mi rozpiedoliła cewki mózgowe. Nie wiem gdzie byłem, że tego nie kupiłem nigdzie wcześniej, dopiero nadarzyła się okazja na switcha, design lokacji, klimat mistrzostwo, a jakie trudne. Wybrałem sobie klasę huntera czyli jak mniemam mam pakować w dexterity i endurance?
Opublikowano 2 sierpnia 20186 l Nie było gdzieś wzmianki czasem o ver pudełkowej na pstryka? Dostałem amnezji.
Opublikowano 2 sierpnia 20186 l 7 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Nie było gdzieś wzmianki czasem o ver pudełkowej na pstryka? Dostałem amnezji. Mam wrażenie, że widziałem gdzieś na LRG o tym wspominkę ale patrze na stronie ma :o
Opublikowano 2 sierpnia 20186 l 30 dolców ocie panie... https://nintendoeverything.com/salt-and-sanctuary-releasing-physically-for-switch-in-the-americas-on-october-30-with-extra-goodies/
Opublikowano 2 sierpnia 20186 l Ja na switcha kupuje tylko duże gry i to exy choć Mario Tennis i Donkey Kong wolałem w cyfrze.Idyki zawsze wolę mieć w cyfrze bo dużo wygodniej [emoji4]S&S już od wczoraj na dysku i na prawdę jest to konkret gra. Zacząłem rycerzem ale nie wiem czy nie zagrać hunterem bądź Magiem.
Opublikowano 2 sierpnia 20186 l Niby tak ale jak widze takie wydania za takie pieniądze to aż żal mi iść w wygodę, chciałbym jak najwięcej takich dobrych gier w pudełku. Ta platforma to małe spełnienie moich mokrych snów.
Opublikowano 3 sierpnia 20186 l Na switchu jest ujowe sterowanie dla huntera XD KORWA, nawet nie ma możliwości ustawienia i mapowania przycisków, jak chcesz celować to prawa gałka i strzał po "Y" i weź to celuj XD Chodzi o zwykle drugą broń bez off hand. Edytowane 3 sierpnia 20186 l przez Faka
Opublikowano 4 sierpnia 20186 l 4 godziny temu, Wredny napisał: A będzie pudło na inne konsole, czy tylko na Pstryczka? Pudło PS4 / Vita tylko LRG.
Opublikowano 17 stycznia 20196 l "Salt and Sanctuary na Xboksie One pojawi się już 6 lutego w cenie $17,99, co w przeliczeniu powinno nam dać około 67 złotych." No i gites. Wszyscy zasługują, żeby ograć tą perełkę.<3 SKA.
Opublikowano 6 marca 20196 l @raven_raven Ja tam wszystkie gry to soulsy i soulslike A wersja na PS4 posiada polskie napisy? w patchu 1.08 na PC dodano polski język. Edytowane 6 marca 20196 l przez Joos
Opublikowano 7 marca 20196 l Jest po polsku. I tak, bardzo warto. Gra ma ogromny połączony ze sobą lokacjami świat, bywa creepy, elementy RPG wyważone na medal, a walka satysfakcjonująca i mięsista. Wartości grze dodaje fakt, że jest typową metroidvanią, czyli w przeciwieństwie do Soulsów tutaj faktycznie zdobywamy nowe moce, dzięki czemu można za pomocą np. platformingu przejść do nowej lokacji. I idzie się zgubić generalnie. Gierka na medal, polecam sztosa.