Skocz do zawartości

Salt and Sanctuary

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to pełnoprawny port, który działa bez najmniejszych zastrzeżeń. 

Poza tym jest SaS sprzedawane jest w cross-buyu więc samemu możesz sprawdzić która wersja bardziej Ci odpowiada 

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

uogradeowalem na maxa kureimoe - w co ja zamienić? Jaws od death?  Jak ja zmienię i będzie bronią typu greatscissor to właściwie jakiego skilla potrzebuje by móc z nią chodzić? 2 lvl greatsworda?

e: dobra wziąłem ta broń. Dobrze ze przed zmianą uogradeowalem pod 2 lvl greatsword bo jie miałbym z czym chodzić. Dobry przecinak z niej tak btw.

Edytowane przez XM.
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Korwa ale ta gra mi rozpiedoliła cewki mózgowe. Nie wiem gdzie byłem, że tego nie kupiłem nigdzie wcześniej, dopiero nadarzyła się okazja na switcha, design lokacji, klimat mistrzostwo, a jakie trudne. Wybrałem sobie klasę huntera czyli jak mniemam mam pakować w dexterity i endurance?

Opublikowano
7 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

Nie było gdzieś wzmianki czasem o ver pudełkowej na pstryka? Dostałem amnezji.

Mam wrażenie, że widziałem gdzieś na LRG o tym wspominkę ale patrze na stronie ma :o

Opublikowano

Ja na switcha kupuje tylko duże gry i to exy choć Mario Tennis i Donkey Kong wolałem w cyfrze.

Idyki zawsze wolę mieć w cyfrze bo dużo wygodniej

S&S już od wczoraj na dysku i na prawdę jest to konkret gra. Zacząłem rycerzem ale nie wiem czy nie zagrać hunterem bądź Magiem.

Opublikowano (edytowane)

Na switchu jest ujowe sterowanie dla huntera XD KORWA, nawet nie ma możliwości ustawienia i mapowania przycisków, jak chcesz celować to prawa gałka i strzał po "Y" i weź to celuj XD Chodzi o zwykle drugą broń bez off hand.

Edytowane przez Faka
  • 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

@raven_raven

Ja tam wszystkie gry to soulsy i soulslike :drinks:A wersja na PS4 posiada polskie napisy? w patchu 1.08 na PC dodano polski język.

Edytowane przez Joos
Opublikowano

Jest po polsku. I tak, bardzo warto. Gra ma ogromny połączony ze sobą lokacjami świat, bywa creepy, elementy RPG wyważone na medal, a walka satysfakcjonująca i mięsista. Wartości grze dodaje fakt, że jest typową metroidvanią, czyli w przeciwieństwie do Soulsów tutaj faktycznie zdobywamy nowe moce, dzięki czemu można za pomocą np. platformingu przejść do nowej lokacji. I idzie się zgubić generalnie. Gierka na medal, polecam sztosa.