Skocz do zawartości

Salt and Sanctuary

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O curva! Właśnie wszedłem do komnaty gdzie czeka ostatni boss w grze. Co tam leci za utwór to makabra!!!!! :obama::banderas: Boss jeszcze nie ubity bo cwany jest skurczybyk, ale musiałem przerwać po 3 próbach. 

Jezusie jaka ta gra jest za(pipi)ista!!

Opublikowano

S&S to taki BB gierek 2d jak już raz się wciągniesz to masakrator. Jedyne co w mojej opinie nie wypaliło to jednak brak mapy, o ile w normalnych soulsach działa to bez zarzutu o tyle w salcie można czasami dostać mind fucka. Ale i tak  :banderas:  Kompletnie nie żałuję pełnej ceny wydanej na premierę.

Opublikowano (edytowane)

Boze co za sztos pierwszy raz indyka zakupilem dla tego tytulu.

Mowiac prosto tradycyjna 2d Castlevania z mechanika Soulsow.

Pierwszy opcjonalny boss na statku tak mnie wyuczyl rolek i mechaniki gry ze kolejnych pieciu bossow przeszedlem juz intuicyjnie rolujac i blokujac za pierwszym razem.

Praktyczny brak loadingow, czysty siarczysty z pie.rdo.lni.eciem gameplay od tego sie oderwac nie mozna i to sklecilo dwoch kolesi w garazu ktorych i tak juz pozwalo From o kopiowanie :banderas:

Dzieki Bansai za polecenie.

Edytowane przez Zetta
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak wy czekacie, aż ta gra wyjdzie na Vitę i dopiero zagracie, to ja nie mam słów do Was!

Opublikowano (edytowane)

nadal czekam, prawilnie kupione na wyprzedazy styczniowej. jak do konca lutego nie bedzie na vite to instlauje na ps4 :/ a miał być (pipi)a w lutym port

Edytowane przez Rayos
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

jak to marzec (pipi), jeszcze nie tak dawno temu pisali ze celują w luty :[ :[ :[ no to ściągam dziś na ps4 

Edytowane przez Rayos
  • 3 tygodnie później...
Gość Rozi
Opublikowano (edytowane)

Nie denerwuj mnie. Dlaczego, gdzie, jak?

Pewnie bossa nie umisz przejść!

Edytowane przez Rozi
Gość ragus
Opublikowano

Walki z Bossami są w porządku, ale nie porwał mnie wygląd świata, dla mnie trochę za dużo recyklingu i słabe AI przeciwników innych niż bossowie.

Gość Rozi
Opublikowano

Pewnie, że tekstury albo coś, nie wiem, ja nie zauważyłem, bo byłem zajęty eksploracją.