Nemesis 1 268 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Temat o Okami już pewnie był wcześniej zakładany ale ten jest dedykowany wersji na Wii. Obecnie ogrywam i mam kilka pytań: - w Agata Forest spotkałem handlarza Demon Fangów i przeczytałem później w zwoju, że zęby wrogów można zdobyć dzięki zastosowaniu techniki pędzlem na przeciwniku chwilę przed zniknięciem po ubiciu, dla wszystkich rodzajów stworów jest ta sama technika czy inne? - bonusy za walkę przyznawane są tylko za szybkość czy za no damage i combo? - jak skutecznie Wiilotem wymasterować technikę 4-Wind? Takie szybkie połączenie czterech ciosów. Czasem wychodzi ale nie zawsze wtedy kiedy chcę jej użyć; Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 1. Techniki są różne, ale każda opiera się na zastosowaniu pędzla. 2. nie jestem pewien, chyba za wszystkie wymienione przez ciebie. 3. nie mam pojęcia, grałem na PS2 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Fangi wylatują także po osikaniu przeciwników. Nawet jeśli mają całe zdrowie. Oczywiscie nadal można je uzyskać ciachając poziomo umierającego wroga (wymagany dobry timing). Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Z tymi fangami to trochę dziwna sprawa jest na Wii - bo z części przeciwników wychodzą od razu a u innych pomimo szybkiego ciachnięcia poziomo jedynie przecina ich w pół. A przedwczoraj stoczyłem walkę z Orochi i myślałem, że to już konice gry a tu się okazuje, że przygoda trwa dalej xD Ta gra jest lepsza od samej Zeldy - Okami jest po prostu poziom wyżej w swojej kategorii. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 haha, sprytnie to ukryłeś w spojlerze. Boisz się forumkowych fanatyków Zeldy Jako jeden z nich, nie mogę się zgodzić że Okami jest lepsze. Dla mnie Okami stoi tam gdzie najlepsze Zeldy. To najwyższa półka japońskiej myśli growej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Byłem ( jestem) fanatykiem Zeld do czasu SS, która mocno rozczarowała. Okami wielokrotnie zaczynałem i zaraz po motywie z "Mononoke" wyłączałem a gdzieś tak od dwóch lat w posiadaniu wersjii na Wii, która leży i czeka aż ją z folii rozpakuje.Zastanawiam się czy w dobie dzisiejszego postepu i mega uzależnienia od Destiny jest wstanie udzwignąć, odciągnąć i przykuć na dłużej do tv...testował Ktoś ost. może ? Ile czasu trzeba jej dać żeby przekonać się do niej ? Edytowane 26 Grudnia 2014 przez Bushisan Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Okami lepsze od Zeldy? Naah. Jest równie genialny Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Byłem ( jestem) fanatykiem Zeld do czasu SS, która mocno rozczarowała. Okami wielokrotnie zaczynałem i zaraz po motywie z "Mononoke" wyłączałem a gdzieś tak od dwóch lat w posiadaniu wersjii na Wii, która leży i czeka aż ją z folii rozpakuje.Zastanawiam się czy w dobie dzisiejszego postepu i mega uzależnienia od Destiny jest wstanie udzwignąć, odciągnąć i przykuć na dłużej do tv...testował Ktoś ost. może ? Ile czasu trzeba jej dać żeby przekonać się do niej ? Nie masz PS3? Serio, lepiej sobie odpuścić wersję na Wii. Do gry się chyba nie przekonasz w parę minut. Ale skoro dzisiejszy Twój gust sprawił, że uzależniłeś się od Destiny, to może daj sobie spokój <pacman> A i o graj ALBW, to może odrodzi się Twoja wiara w Zeldę Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Nie wiem chłopy, dla mnie Amaterasu jest lepsza od Zeldy i tyle - ale to dzięki Zeldzie zrodziło się Okami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 to czyli co na PS3 z padem w HD niż z wiilotem w ręku ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Tak, jak masz możliwość, bierz wersję na PS3. Jest pod różnymi względami lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ja myślę o wersji na PS3 jak tylko ukończę na Wii - fajnie byłoby wbić platynkę. A skoro mam już edycję pudełkową to kolejna cyfrowa nie zaszkodzi. Aż mnie ciekawi jak się wykonuje techniki padem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi