kubson 3 189 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Ostatnio dla 3/4 graczy 1080p jest najważniejsze i jakby nie było jest to deal breaker Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 28 kwietnia 2015 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Screeny skradzione z gaffa: Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 29 kwietnia 2015 Opublikowano 29 kwietnia 2015 (edytowane) Porównanie wersji z PC i Xone (niestety bez testu FPS): Chyba jednak się skuszę na pudło. Wróg pisał, że tearing zminimalizowany. Niestety dema nie ma, trzeba się samemu przekonać. Edytowane 29 kwietnia 2015 przez DonSterydo Cytuj
busiu 6 Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 Ho ho ho, przychodzę z prezentami Ostatnio trafił mi się kod na State of Decay YOSE, niestety nie posiadam Xone, więc z chęcią go komuś oddam. Zainteresowanych proszę o PW, kto pierwszy ten lepszy! 4 Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 4 czerwca 2015 Opublikowano 4 czerwca 2015 odeszła sucz końcówka od razu przypomniała wolf among us goty gierka. ograłem na x360, cholernie miło znowu ją ogrywać na xone. mam nadzieję że zabrali się już za kolejną część albo inną grę w podobnym stylu. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 czerwca 2015 Opublikowano 4 czerwca 2015 Dobre Zebrałem trochę tych listów, ale żadnego nie czytałem. Też dobrze mi się grało na Xone, miałem odłożyć na jakiś czas, ale po zakupie szybko wbiłem 20h Chcę jeszcze zrobić dodatek Lifeline. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 4 czerwca 2015 Opublikowano 4 czerwca 2015 w tej grze aż chce się iść do przodu, zrobić jeszcze jednego questa, przeszukać jeszcze jeden dom, zebrać jeszcze trochę surowców itd. jestem przy końcówce podstawki, 2 misje do końca. później dodatki Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 czerwca 2015 Opublikowano 4 czerwca 2015 Dokładnie. Jeszcze chwila, jeszcze kawałek, jeszcze jeden dom Mam nadzieję, że gdy zrobią sequel, bo ten tej pewny na 100%, to jeszcze bardziej rozbudują zarządzanie społecznością i możliwości rozbudowy "bazy" + odzyskiwanie surowców z otoczenia (najlepsze elementy gry, które trzymają przy konsoli). Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 4 czerwca 2015 Opublikowano 4 czerwca 2015 przydała by się jakaś konkretna baza do zagospodarowania, albo nawet małe osiedle do tworzenia społeczności i potrzebnych ośrodków. zawsze zajmowałem Snyder Trucking Warehouse bo to chyba największa baza. szkoda że slotów wystarcza tylko na część obiektów. fajnie by było zbudować wszystko i dbać o to. szpital, kuchnia, siłownia itd. na plus jest to, że save się "starzeje" nawet przy wyłączonej konsoli a nie tylko kiedy gramy. po ponownym uruchomieniu są zmiany, np badania w bibliotece, które trwały 4h, zleciały przez noc, zasoby zmalały itd. osom. właśnie w tę stronę powinni pójść, survival z jednoczesnym budowaniem i rozrastaniem społeczności. fabuła fabułą ale przetrwanie jest najważniejsze. Cytuj
zloto 737 Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 (edytowane) Jakby ktoś był zainteresowany gierką, to do wyrwania na gram.pl jest pudełkowa wersja za 50 zł. http://sklep.gram.pl/xone/state-of-decay.shtml Edytowane 30 października 2015 przez zloto Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 w tej grze aż chce się iść do przodu, zrobić jeszcze jednego questa, przeszukać jeszcze jeden dom, zebrać jeszcze trochę surowców itd. jestem przy końcówce podstawki, 2 misje do końca. później dodatki W sumie odpalilem remasterka i jest tak jak mówisz (wczesniej pykalem tylko w trial na 360) nawet mimo tego, że gra jest tak okropnie brzydka i beznadziejnie zoptymalizowana to niesamowicie wciąga. Gdyby tylko mieli większy budżet to by przecież zrobili kosmicznego sztosa (liczę, że dwójka pozamiata). Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Ich budżet nie ogranicza, a brak skilla Prawie cały team jest złożony z ludzi co same MMO robili. Za to nadrabiają znajomością tematu. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 (edytowane) Większy budżet = zatrudnienie lepiej ogarniąjących silnik developerów -> lepiej zoptymalizowana gra. Zresztą z studia, które robi gierke z XBL marketu awansowali na twórców których MS pokazuje na konferencji na e3 ( i to nie w pasmie z indykami) to i tak gigantyczny skok. Ciekawe czy zasilą ich odpowiednio zielonymi aby Sod 2 był dopracowaną grą. Edytowane 22 sierpnia 2016 przez _Be_ Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 przypomniałeś mi że mam ten sztosik na twardzielu. Muszę wrócić i pograć tej jesieni Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Większy budżet = zatrudnienie lepiej ogarniąjących silnik developerów -> lepiej zoptymalizowana gra. Zresztą z studia, które robi gierke z XBL marketu awansowali na twórców których MS pokazuje na konferencji na e3 ( i to nie w pasmie z indykami) to i tak gigantyczny skok. Ciekawe czy zasilą ich odpowiednio zielonymi aby Sod 2 był dopracowaną grą. Na trailerze urywki z gry wyglądały dobrze. Mam takie przyziemne marzenie jak stałe 30 fps Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 przypomniałeś mi że mam ten sztosik na twardzielu. Muszę wrócić i pograć tej jesieni Szczerze polecam ograć grę na PC. Framerate zabija tę grę niestety. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 26 marca 2018 Opublikowano 26 marca 2018 (edytowane) Ogrywam jedynkę przed premierą mesjasza w maju. Zrobiłem quest na otwarcie nowego outposta - mam 8 chłopa, 30 materiałów i cały czas gry jestem w budynku chłop mi mówi że nie można nic zrobić? @_Be_ ty pewnie wiesz o co biega Edytowane 26 marca 2018 przez hav7n Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 26 marca 2018 Opublikowano 26 marca 2018 Pewnie Ci jakiś ludzi brakuje. Poczytaj jakie masz misje do zrobienia. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 marca 2018 Opublikowano 26 marca 2018 Tak 39 minut temu, hav7n napisał: Ogrywam jedynkę przed premierą mesjasza w maju. Zrobiłem quest na otwarcie nowego outposta - mam 8 chłopa, 30 materiałów i cały czas gry jestem w budynku chłop mi mówi że nie można nic zrobić? @_Be_ ty pewnie wiesz o co biega Workshop zrobiłeś? Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 26 marca 2018 Opublikowano 26 marca 2018 Ok nie wiem co mi się uyebalo ze max ludzi co moge mieć w bazie to 8 Uratowałem jedna doope i mogę już założyć drugi outpost Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 27 marca 2018 Opublikowano 27 marca 2018 15 godzin temu, Pacquiao napisał: Pewnie Ci jakiś ludzi brakuje. Poczytaj jakie masz misje do zrobienia. Ok cały czas nie ogarniam Jest wymagane 30 materiałów i 8 chłopa, materiałów mam w brud, 9 chłopa w bazie i ciągle nie mogę nic zrobić? Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 27 marca 2018 Opublikowano 27 marca 2018 Gdzieś musisz mieć opisane co jest 5 To nie jest aż tak skomplikowana gra Cytuj
XM. 11 033 Opublikowano 20 czerwca 2018 Opublikowano 20 czerwca 2018 Zacząłem dziś grać i jest ogólnie spoko, fajny klimat i gameplay choć ma razie trochę nie ogarniam tego wszystkiego. Ale kórva za spadki do 0 klatek to XDDDD te screen crashe to jest masakra, graficznie to jest the bouncer z PS2. Gram dalej, zawiadamia się spoko przygoda. Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 20 czerwca 2018 Opublikowano 20 czerwca 2018 Z 30h grałem i nie miałem czegoś takiego. Może konsola szwankuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi