XM. 11 033 Opublikowano 20 czerwca 2018 Opublikowano 20 czerwca 2018 Wątpię - ta konsola jest używana miech w roku i nigdy żadnych problemów z nia nie bylo. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 20 czerwca 2018 Opublikowano 20 czerwca 2018 Tez sporo przegralem i nigdy crasha nie bylo, a dropy byly ale tylko w centrum jakos do 20-25 fpsow. Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 20 czerwca 2018 Opublikowano 20 czerwca 2018 Tak jak pisze Bansai. Żadnych większych problemów nie miałem. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 20 czerwca 2018 Opublikowano 20 czerwca 2018 xbox nieuzywany to pewnie sie terafanki zalepily kurzem Cytuj
XM. 11 033 Opublikowano 22 czerwca 2018 Opublikowano 22 czerwca 2018 Panowie jakieś porady co do out postów? Wale je na pale, a zakładam, ze jest jakiś ważniejszy cel w ich tworzeniu. Tzn. Wale jest zawsze przy home base żeby nie pojawiały się zombie. Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 22 czerwca 2018 Opublikowano 22 czerwca 2018 Nie pamiętam jak w jedynce, ale w dwójce niektóre budynki zajmowane na outposty dają dodatkowo zasoby każdego dnia. Można też z nich korzystać jako miejsca wypadkowe gdzie można składować i wymieniać ekwipunek. Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 23 września 2021 Opublikowano 23 września 2021 Odgrzebię, a co tam To był jeden z tych tytułów, których strasznie zazdrościłem XBOXowi, nawet miałem epizod z piracką wersją na laptopie (ale bez kontrolera, a nawet myszki... no na touchpadzie nie dało się grać). Jak jeszcze miałem mojego zepsutego XSX to zacząłem, ale później musiałem przerwać i tak jakoś zapomniałem, aż wreszcie znów mnie naszło i nie mogę się oderwać Kij, że to brzydkie, drewniane i bez fabuły. Ja uwielbiam survivale, a to jest zajebisty przedstawiciel tego gatunku. W dwójkę już też pograłem i jest sztos, ale zostawiam, bo chcę najpierw wycisnąć jak najwięcej z jedynki. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi