Opublikowano 20 czerwca 20186 l Wątpię - ta konsola jest używana miech w roku i nigdy żadnych problemów z nia nie bylo.
Opublikowano 20 czerwca 20186 l Tez sporo przegralem i nigdy crasha nie bylo, a dropy byly ale tylko w centrum jakos do 20-25 fpsow.
Opublikowano 22 czerwca 20186 l Panowie jakieś porady co do out postów? Wale je na pale, a zakładam, ze jest jakiś ważniejszy cel w ich tworzeniu. Tzn. Wale jest zawsze przy home base żeby nie pojawiały się zombie.
Opublikowano 22 czerwca 20186 l Nie pamiętam jak w jedynce, ale w dwójce niektóre budynki zajmowane na outposty dają dodatkowo zasoby każdego dnia. Można też z nich korzystać jako miejsca wypadkowe gdzie można składować i wymieniać ekwipunek.
Opublikowano 23 września 20213 l Odgrzebię, a co tam To był jeden z tych tytułów, których strasznie zazdrościłem XBOXowi, nawet miałem epizod z piracką wersją na laptopie (ale bez kontrolera, a nawet myszki... no na touchpadzie nie dało się grać). Jak jeszcze miałem mojego zepsutego XSX to zacząłem, ale później musiałem przerwać i tak jakoś zapomniałem, aż wreszcie znów mnie naszło i nie mogę się oderwać Kij, że to brzydkie, drewniane i bez fabuły. Ja uwielbiam survivale, a to jest zajebisty przedstawiciel tego gatunku. W dwójkę już też pograłem i jest sztos, ale zostawiam, bo chcę najpierw wycisnąć jak najwięcej z jedynki.