Skocz do zawartości

Dragon Quest: Heroes

Gość Kasias

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Sony nie chciało być gorsze od Nintendo i również zamówiło sobie nawalankę u Tecmo Koei. Dragon Quest: Heroes to spin-off słynnej serii, który będzie grą akcji. Premiera w Japonii w 2015 na PS4 i PS3.

https://www.youtube.com/watch?v=KtkuNrzv7WM

Edytowane przez Kasias
Opublikowano

to jest sonowski hyrule wariors czyli notabene dynasty wariors - jak dla mnie niestety zero podjary bo bardzo nie lubie tego gatunku gier

• Plusik 4
Opublikowano

Ja tak samo jak przedmówca, nie jaram się. Szkoda że to nie jest normalna odsłona. Wkurza mnie co wyprawiają z tą serią, jakieś MMO dziwactwa, olewanie zachodnich graczy, a teraz to.

Opublikowano

jakby to byla pelnoprawna nowa czesc DQ to bym juz z 20 postow i stasow ustawil :D klimat świata z DQ8 w grafie jaka moze zaserwowac ps4 - to by bylo epic

• Plusik 4
Opublikowano

Szykuje się też limitowana edycja PS4 w barwa DQ:

The action RPG is due out in Japan during spring 2015 - Additionally, Sony announced it will launch a 'Dragon Quest Metal Slime Edition' PlayStation 4 alongside the game next year.

1409578024-1.jpg 1409578024-2.jpg

1409578544-3-4.jpg 1409578544-5.jpg

1409578543-6.jpg 1409578543-7.jpg 1409578543-8.jpg 1409578544-9.jpg
  • Plusik 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bez przesady. No sieka od Tecmo, jak Hyrule Warriors, nad którym ślinią się nintendozboczki, choć to w sumie ta sama gra, tylko postaci z innego uniwersum.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Nie ma opcji, żeby sprzedaż PS4 w Japonii nie poszybowała solidnie do góry...

1414531426-dragon-quest-metal-slime-edit

Edytowane przez Kasias
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Pooglądałem trochę streamów i wygląda to naprawdę dobrze od oprawy po system magi i bitew, cóż teraz tylko fajnie byłoby doczekać się zrozumiałej wersji, ale skoro Toukiden dostaje to może i S-E wyda to poza JP (w sumie bardzo duże szanse są na to).

Edit: No i muzyka na duuuży plus. Czekam.

Edytowane przez Hendrix