blantman 5 780 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 to gra w tym samym stylu co Hyrule Warriors ? Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 do przewidzenia było,że wyjdzie u nas skoro wszystkie warriorsy wychodzą mimo małego zainteresowania. Cytuj
Strife 228 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 Bardzo dobrze że wyjdzie, strasznie czekam na ten tytuł. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 wlasnie zapowiedzieli dwójkę i o dziwo do platform ps4/ps3 dolacza vita Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 No zamiast zrobić normalnego Dragon Questa na ps4 to będa klepać to coś. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 tak na moje oko z kolejna wariacja dynasty warior jest jakies 4679 razy mniej roboty niz z pelnoprawnym dragon quest, a o dziwo patrzac na sprzedaz heroes czy wczesniej hyrule warrior ten typ gier zwlaszcza w kkw ma dosc spore grono odbiorcow Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Własnie spojrzałem na sprzedaż i juz wiem czemu ta dwojka tak szybko. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 engine na vite tez juz gotowy - jest fajnie wygladajacy dynasty warrior od tego samego developera, zmienia tylko postaci na te z sagi DQ i gotowe Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 apropo vity i warriorsów - bardziej polecilibyście Dynasty Warriors któregoś na vitę, czy może one piece który wkrótce będzie miał premierę? Nigdy nie grałem w grę w stylu dynasty warriors, skłaniam się powoli ku zakupowi Hyrule Warriors, ale chciałbym w podobną grę pograć na Vicie Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 ja fenomenu tej serii nie rozumiem wiec nie pomoge bo dla mnie kazda gra tego stylu to balas Cytuj
Karas 433 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Tak będzie brzmieć podtytuł zachodniego wydania : Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Wersja europejska dostanie wszystkie dlc za darmo, premiera 16 października. Cytuj
kypq 718 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Pięknie manipulują ludźmi - DLC będą po prostu już na płycie, a nie jak w przypadku japońskiej wersji dodawane wraz z kolejnymi patchami. Cytuj
Strife 228 Opublikowano 12 września 2015 Opublikowano 12 września 2015 Chyba lepiej je miec już na płycie niż pobierać. Cytuj
kypq 718 Opublikowano 13 września 2015 Opublikowano 13 września 2015 I tak by były na płycie. Ale marketingowy bełkot jest i można pokazać jaką to łaskę graczom zrobili. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 Na płycie będzie japoński i angielski voice-acting. Grę w nas wydaje Cenega. 1 Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 Kupił ktoś? Całkiem niezłe oceny zbiera, mysle zeby lyknac w grudniu. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 Pograłem na razie 4 h . Gierka wciąga i nie nudzi (przynajmniej na razie ) . Na plus stałe fpg (nawet jak masz setki wrogów na ekranie) i króciutkie loadingi. Raz tylko w życiu grałem w serie warriors na ps3 i tam to technicznie było skaszanione tutaj jest tip top. GRaficznie takie wczesne ps3 no ale po japońskiej grze więcej się nie spodziewałem. I tak wygląda ładniej niż fallout oraz design mister dragon balla nadal rządzi. Fajne są wstawki filmowe a jak zaczynają się pojawiać bohaterowie różnych odsłon Dragon Questa to . Jakimś wielkim fanem marki nigdy nie byłem ale przeszedłem 3 części w przeszłości (2 z ds'a na 3ds oraz jedną na ps2) i fajnie spotkać postacie z tych włąśnie gier. Dla człowieka lepiej zaznajomionego z serią to bęzie jeszcze lepsze doznanie. Sama mechanika gry została wzbogacona (względem jednej części dynasty warriors w jaką grałem) elementem tower defense. Walcząc z wrogami nie da się pilnować kilku frontów. W tej grze można złapać potwora zbierającą odpowiednią monetę i wezwać go aby walczył z wrogiem po jednej stronie a ty po drugiej walczysz samemu. Fajnie i intuicyjnie rozwiązane. W miare postępu w grze masz coraz więcej stron z których wróg nadciąga i robi się ciekawie. Trzeba dobrze rozplanować gdzie postawić potworka. Jestem po pierwszej walce z bosem (nie liczę tego w tutorialu) i naprawdę fajnie pomyślana walka. Zobaczymy co będzie dalej. Polecam tą grę fanom Dynasty Warriors lub fanom dragon Questa . Jak jesteś fanem obu to będziesz miał nerdgazm Osobie która lubi japońszczyznę też mogę polecić bo to fajna gra. Osobom lubującym się w serious marcus fenix / kratos/ nathan drake/ ezio games nie radzę podchodzić. Tutaj zabija się między innymi żelki dobrze znane fanom dragon questa Dla mnie gra na razie 8/10 . Rozwalanie setek żelków jednocześnie jedząc żelki amerykańskie z lidla to jest to POLECAM 1 Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 (edytowane) Wreszcie ktoś kupił i opisał wrazenia. Planuje sobie sprawic niedługo, moze nawet twoja kopie, tylko musze kilka rozgrzebanych gier przejsc. No i gra wychodzi na STEM gdyby ktoś jeszcze nie słyszał Edytowane 21 listopada 2015 przez Shen Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 Muszę powiedzieć że jestem pod wrażeniem warstwy technicznej. Naprawdę tak krótkie prawie zerowe loadingi i stałe 60 FPS Myślę że to jedna z tych nielicznych gier przy których wersja pc nie powinna być lepsza. NAwet dysk sdd nie przyśpieszy tych loadingów. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 (edytowane) Jaka ta gra jest trudna. Doszedłem do pewnego zwrotu akcji i muszę rozwalić 2 bosów jednym bohaterem bez wsparcia. Nie jest to dark souls ale blisko. Chyba będę musiał podpakowac postać a dziś już odpoczne sobie przy guitar hero. Pokonałem ten problem ale 30 minut później znowu na mały hardcore trafiłem. A miałem pisać jeszcze kilka dni temu że gra za łatwa Edytowane 2 grudnia 2015 przez blantman Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi