tk___tk 4 795 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 ogarnęli by wreszcie du.py i zrobili ten reboot. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Heh, fixed. w najgorszym wypadku wezmę nówkę w 2015 na premierę w retailu. Błędnie założyłem że domyślisz się po zdaniu: a później capcom robi wyliczenie które residenty jak się sprzedają i w (pipi)e ma model "powrotu do korzeni" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Tyle że jeszcze nie wiadomo, jaki dokładnie będzie to RE. Na razie psioczymy na formę dystrybucji i podejrzanie niską cenę. Edytowane 10 Września 2014 przez Kasias Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 RE w epizodach. XD. Crapcom wchodzi na nowy poziom dojenia. Czekam na dzień w którym padną i zaczną wyprzedawać marki. Btw, patrząc na screeny, myślałem że gierka wychodzi jeszcze na 6 generację. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 A co złego w sprzedawaniu gry fragmentami? Jak jest podzielona na rozdziały, to chyba może być sprzedawana oddzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 RE w epizodach. XD. Crapcom wchodzi na nowy poziom dojenia. Czekam na dzień w którym padną i zaczną wyprzedawać marki. Btw, patrząc na screeny, myślałem że gierka wychodzi jeszcze na 6 generację. Odsprzedaż ich marek to najlepsze co mogłoby spotkać takie serie jak RE, DC i DMC - jeszcze jakby trafiły w dobre łapsa ( platynowi ) to nie pozostałoby nic innego jak tylko płakać ze szczęścia. Capcom to teraz dno, hamerykanizacja tytułów na potęgę i niszczenie tego co ludzie kochali w ich dawnych grach - świetny gameplay nutką tamtejszych archaizmów jeszcze z czasów PSXa. Ale czy to źle jak w ich gry do 2009 roku grało się za(pipi)iście? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Nie narzekajmy, jeno cieszmy się, że wyjdzie jeszcze jeden, porządny RE. Bardzo podoba mi się design Claire, btw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Bardzo podoba mi się design Claire, btw. A mnie wręcz przeciwnie. Tutaj masz nową Claire, poniżej z The Darkside Chronicles... VS. Edytowane 11 Września 2014 przez Kasias Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Wiek Claire w RE2 (TDC) - 19 lat. Akcja gry - rok 1998. Wiek Claire w RER2 - 30-33 lat. Akcja gry - wydarzenia pomiędzy RE5 i 6 (lata 2009-2012) To chyba coś tłumaczy c'nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Zayebiscie ja zrobili. W końcu jakaś niekoniecznie ładna laska w grze, ale z rysami, charakterem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Claire to chyba moja ulubiona heroinka z tej serii, mam nadzieję, że powróci Alyson Court jako VA. Z fotek zapowiada się świetny klimat, czekam niecierpliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 no i jest pierwszy gameplay z tgs; https://www.youtube.com/watch?v=r0r04c29QVg - w dowolnej chwil można skakać między sterowaniem claire, a tą małą - skradanie potwierdzone - małolata faktycznie ma tylko latarkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) Trochę mi to pachnie Cichym Wzgórzem z epoki PS2 ale i tak są dobre warunki na powrót do korzeni. Edytowane 18 Września 2014 przez Nemesis Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Animacja postaci to nadal rok 2005. Małolata z latarką porusza się identycznie jak Ashley. Wydanie tego na PS4 to jakiś żart, bo nie ma tu niczego, z czym poprzednik miałby sobie nie poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Ale niektórzy już pozbyli się starych konsol, może trzeba na to spojrzec pod tym katem. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 dlatego gra będzie cross genowa. wbijam na to, animacje w re4 nawet dziś wyglądają ok Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 co z tego ze animacja bedzie super jak każda sekunda z re2 jest 100 razy wspanialsza niz z re5, niech po prostu bedzie troche klimatu starych czesci, w co ostatecznie nie wierze mimo ze gameplay nie jest zły, capcom mial wrocic do starych klimatów w re6 a wiadomo jak to wyszło, nie wierze s(pipi)ysynom jak psom. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) no niby tak, ale gierka wychodzi początkowo w czterech odcinkach po 25 zeta każdy. już po wizualiach widać że to mniejszy kaliber, no i nie jest promowany tak hucznie pod mainstream jak duża, numeryczna odsłona. może dzięki temu pozwolą sobie na niszowe podejście. Edytowane 18 Września 2014 przez nobodylikeyou Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 w epizodach? resident evil? tfu. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 oj tam, na koniec wyychodzi wydanie zbiorcze w retailu, to wtedy sobie poplujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 173 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) Szczerze mówiąc, to nie wiem po co Capcom wydaje tę część. Wygląda to na jakąś poczekalnię na Resident Evil 7. Grafika jak z początków 7 generacji, animacja rodem z PS2, podział na epizody, pewnie gra na 7h i znów wciskanie na siłę co-op, zamiast postawić na singleplayer horror experience. W powrót do korzeni nie wierzę. Edytowane 18 Września 2014 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 dlatego gra będzie cross genowa. wbijam na to, animacje w re4 nawet dziś wyglądają ok Mimo wszystko mamy rok 2014, mija prawie 5 lat od premiery Uncharted 2, a Capcom do dzisiaj nawet minimalnie nie zbliżył się do poziomu animacji Drake'a. Nawet Kojima po czasie pojął, że nie można wiecznie wrzucać przestarzałych mechanizmów rozgrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Nie no ja także bym wolał standardy ND, ale jeżeli gra ma być przez to bardziej true i back to the roots (bo tańsza w produkcji, więc można ryzykować niszowe podeście), to mi to rybka. Mimo wszystko wierzę że ten projekt wyciągnie choć poziom dodatku Lost in Nightmare, czyli takie "7+/8-" Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Ja jednak uwielbiam te japońskie archaizmy w sterowaniu i poruszaniu się postacią. Dlatego tak bardzo czekam na Evil Within i to jeszcze planuje zakup na PS3. Już teraz widać, że nie będzie dużych różnic. Szkoda, że Capcom nie pompuje wielkiej kasy w markę RE tylko wydaje budżetowe odsłony. Co innego Konami z nowym Silentem. RE może nie sprzedaje się tak jak kiedyś ale zawsze można wskrzesić dawną moc tego brandu. Przecież takie Zero czy Remake rządziły pod względem grafy, tak samo jak RE4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 No ale Resident od zawsze był grą, która wyznaczała standardy również w wizualiach. Wybaczę im tylko dobrą stronę graficzną w tym spin offie, ale siódemka ma już reprezentować najwyższy poziom tej generacji tak jak RE4 i RE5 niegdyś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi