Masorz 13 188 Opublikowano 8 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2015 Jakaś namiastka zagadki się znajdzie ze 2 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 8 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2015 (edytowane) Milion sprzedanych kopii/ pobrań przekroczony. Można spodziewać sie dalszego rozwoju Capcom'u w tym kierunku, co do kolejnych czesci. http://www.pssite.com/news-41245-resident_evil_revelations_2_rozeszlo_sie_w_ilosci_ponad_miliona_sztuk.html Edytowane 8 maja 2015 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 8 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2015 Skończyłem wczoraj ep1 całkiem fajne, z reszta poczekam az bedzie na przecenie, akurat do tego momentu powinienem skończyć o ile sie uda re6 i re revelations Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 9 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2015 Warto wydać te 104zł, gierka zapewnia wiele świetnej zabawy i jest to idealny tytuł do masterowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lati 23 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 Jakiś czas temu było mówione o możliwym coopie przez neta w kampanii. Wie ktoś coś może na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 25 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2015 (edytowane) zakupiłem w pakiecie z dark souls 2 bo promocja na psn. Zastanawiam się tylko co to za dwa dodatkowe epizody? Ściągnąłem 4 epizody i jeszcze na psn 2 extra episody mam czy warto je ściągać czy to jakieś zapchaj dziury? Edytowane 25 czerwca 2015 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 26 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2015 Są to 2 dodatkowe epizody, wyjaśniające trochę fabułę... jak masz możliwość ściągnięcia ich za darmo, to zagraj, a jak nie, to najpierw przejdź podstawowe epizody i jak Ci się gra spodoba, to kup dodatkowe epizody... Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 26 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2015 One są za free po tym jak kupiłem całość Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 4 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2015 (edytowane) Po 2 epizodach gra super mi się podoba. Jedynie to że gram sam wkurza bo widać że gra robiona pod coop. (Np scena gdzie trzeba do drzwi dobiec a grając w dwójkę jedna osoba by przy tych drzwiach stała Edycja: Pograłem troszkę dziś ( przez kaca bałem się wychodzić na słońce) i muszę powiedzieć że gra mi się naprawdę podoba (wnioski po 3 epizodzie) tylko mam jeden minus. 0 słownie ZERO sytuacji w której gra by mnie przestraszyła. Jest to survival ale nie horror. Nawet re 4 czy 5 miał takie momenty. Tutaj naprawdę nie ma elementu zaskoczenia a strach wynika z czasówek i czy zdążę albo bossa czy dam radę ubić zanim mi się amunicja skończy Edytowane 5 lipca 2015 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Lati 23 Opublikowano 6 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 Z tą amunicją to chyba nie potrzebnie, bo z tego co pamiętam to zawsze gdzies się pojawiała w czasie starć, wiec strach nieuzasadniony. Ale fakt faktem. Malo straszna ta gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 8 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2015 Skończyłem i ... lepsze niż batman arkham knight . Fajne walki z bossami, ciekawa historia i dużo gry w grze jak na 4 epizody. Minusy to grafika z ps2 oraz za mało zagadek. 7/10. Jak będzie znowu w promocji to kupujcie gra warta te 80 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 188 Opublikowano 8 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2015 Blantman chyba dawno nie widziałeś gierek z PS2. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 8 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2015 No to z 'wczesnej ps3' Grafika jest po prostu brzydka okey? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 188 Opublikowano 8 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2015 5/10, ujdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 22 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2015 Pierwszy epizod jest darmowy na Plejstejszonach. Fajne. Nie podoba mi się nacisk na coopa. Ale jest klimacik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2015 Na wszystkim jest darmowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 22 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2015 Najdurniejsze AI w historii Residentów ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 22 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2015 Pierwszy epizod jest darmowy na Plejstejszonach. Fajne. Nie podoba mi się nacisk na coopa. Ale jest klimacik. Na Xboxach również. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 22 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2015 Pograłem w ten darmowy epizod, podoba mi się atmosfera, klimat jak z animowanych filmów w uniwersum, czysta grafika i framerate. Nie podoba mi się to, że co chwilę trzeba zmieniać postać i robić tę głupią rzecz z latarką bo inaczej nie można zbierać amunicji, a nawet widzieć gdzie jest. No tyle co zagrałem to taki typowy corridor shooter, ale pogram więcej (skończyłem chyba gdzieś w połowie drugiej pary), to może zmienię zdanie i będę zainteresowany następnymi epizodami. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 22 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2015 to jest chyba idealny tytuł do kanapowego co-opa (bo online nawet nie ma). jeden świeci i zbiera, drugi ochrania i strzela. w sumie brzmi to ciekawiej niż re5&6 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 23 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2015 Żeby nie fakt, ze to survival horror to drugim graczem moglby byc 6-latek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 392 Opublikowano 23 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2015 Pierwszy epizod jest dość średni ale co się w kolejnch dzieje to esencja Residenta i trochę Silent Hill, polecam całą grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 23 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2015 też mi sie podoba ten resident, to co wszyscy inni piszą, troche głupie to przełączanie sie miedzy postaciami przy grze solo by zgarnąc amunicje, ale ogólnie bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 26 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2015 (edytowane) Ale to dobre.. doszedłem do momentu skompletowania mechanizmu z zębatkami. Ciśnienie mi podskoczyli i przegrałem Reedycja Bardzo czuc klimat The Last of Us Edytowane 26 listopada 2015 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 696 Opublikowano 16 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2016 Ukończyłem wreszcie tego Residenta i kurde fajnie się grało, najlepsza część od 4. Gdyby jeszcze dało się pójśc w stronę eksploracji bardziej, jakieś posiadłości, większe sekcje z pozamykanymi drzwiami itp. Wiem że wiązałoby się to z backtrackingiem, ale tym stały te stare Residenty. Swoją drogą ludzie pewnie i tak by psioczyli. Generalnie naprawdę miło spędzony czas, polecam bo cena jest dobra za tyle godzin grania! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi