Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 17 maja 2017 Opublikowano 17 maja 2017 Jedyna część po której szczerze można cisnąć to 6. Marka dobrze się trzyma, miała wzloty i upadki, ale pomijając już osobiste preferencje tych naprawdę słabych residentów i tak już nikt nie pamięta. Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 30 maja 2017 Opublikowano 30 maja 2017 Skończyłem. Spore rozczarowanie niestety. Do pozycji takich jak RE4 czy RE5 kompletnie nie ma to polotu. Ba, moim zdaniem RER2 wypada miałko nawet przy części szóstej (tak, tak, wiem - gra akcji, a nie RE). Mogę powiedzieć w sumie, że cholernie męczyłem się brnąc przez ten tytuł. Cztery modele przeciwników na krzyż, ciągłe bieganie smarkulą (tą od wskazywania paluszkiem, błeeeh), oczo(pipi)ne ikony/inwentarz i zaliczanie praktycznie tych samych lokacji po dwa razy. Taaa, mocna gra, która wypracowała sobie u mnie równie mocne 5/10. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi