Skocz do zawartości

Resident Evil: Revelations 2

Featured Replies

Opublikowano

Jedyna część po której szczerze można cisnąć to 6. Marka dobrze się trzyma, miała wzloty i upadki, ale pomijając już osobiste preferencje tych naprawdę słabych residentów i tak już nikt nie pamięta.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 151
  • Wyświetleń 32,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• info o zombiakach i wyspa budzą iskierkę nadziei, że gra może przynajmniej dorównać takiemu biohazard: code veronica.  

• Odsprzedaż ich marek to najlepsze co mogłoby spotkać takie serie jak RE, DC i DMC - jeszcze jakby trafiły w dobre łapsa ( platynowi ) to nie pozostałoby nic innego jak tylko płakać ze szczęścia. Capc

• Zayebiscie ja zrobili. W końcu jakaś niekoniecznie ładna laska w grze, ale z rysami, charakterem.

Opublikowano

Skończyłem. Spore rozczarowanie niestety. Do pozycji takich jak RE4 czy RE5 kompletnie nie ma to polotu. Ba, moim zdaniem RER2 wypada miałko nawet przy części szóstej (tak, tak, wiem - gra akcji, a nie RE). Mogę powiedzieć w sumie, że cholernie męczyłem się brnąc przez ten tytuł. Cztery modele przeciwników na krzyż, ciągłe bieganie smarkulą (tą od wskazywania paluszkiem, błeeeh), oczo(pipi)ne ikony/inwentarz i zaliczanie praktycznie tych samych lokacji po dwa razy. Taaa, mocna gra, która wypracowała sobie u mnie równie mocne 5/10.