szaden 228 Opublikowano 8 września 2014 Opublikowano 8 września 2014 - Po(pipi)unek na – na – na cztery, dwa metry, a kto kogo obrzyga – ja rzygam dalej! Chodź pan! Ja dalej, ja rzyg mocarny, nikt jak ja! Tak pana zarzygam, że rodzona świnia pana nie pozna! Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 września 2014 Autor Opublikowano 8 września 2014 (edytowane) lód. dodał: konto_usuniete Edytowane 8 września 2014 przez tk___tk Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 września 2014 Autor Opublikowano 8 września 2014 Wydaje mi się, pomyślał ponuro, że wszyscy jesteśmy odwróceni. Każdy człowiek, każda rzecz, a nawet przestrzeń i czas. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Przez ciemne zwierciadło, Dick Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 "Bo jedyna różnica między samobójstwem a męczeństwem polega w istocie na stopniu zainteresowania mediów. Jeżeli drzewo w lesie pada i nie ma nikogo, kto by to usłyszał, to czy nie jest tak, że ono tylko leży i gnije? A gdyby Chrystus umarł z przedawkowania barbituranów, sam na podłodze w łazience, to czy byłby w Niebie?" Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 września 2014 Autor Opublikowano 9 września 2014 niewidzialne potwory? Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 ten autor, nie ta kniga ;] Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 września 2014 Autor Opublikowano 9 września 2014 (edytowane) opętani? Edytowane 9 września 2014 przez tk___tk Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Jak temat spektakularnego samobójstwa, to brzmi jak Snuff? Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Jedna z jego wcześniejszych książek, pula się zawęziła, szybko zgadniecie. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 września 2014 Autor Opublikowano 9 września 2014 uchodźcy i wygnańcy: spacer po portland w stanie oregon 1 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 września 2014 Autor Opublikowano 9 września 2014 tak na prawdę to wiem, ale chcę dać innym szansę. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 To musi być Rozbitek właśnie! Przez następne piętnaście minut nie jestem sobą: wyciągam z trupa sine sznury jelit, wpycham je do ust, krztusząc się wilgotną zawartością, smakującą jak zepsuty makaron. Po godzinie ciężkiej pracy udaje mi się oddzielić od ciała kręgosłup, który postanawiam zawinąć w chusteczki higieniczne i wysłać priorytetem na adres Leony Helmsley. Chcę pić krew tej dziewczyny jak szampan, zanurzam twarz w tym, co zostało z jej brzucha i ocieram żarłoczną szczękę o pęknięte żebro.Gdzieś - chyba u mnie? - dudni włączony telewizor: najpierw nadają "THe Patty Winter Show" poświęcony przetworom z ludzkiego mleka .... Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 września 2014 Autor Opublikowano 9 września 2014 (edytowane) american psycho? Edytowane 9 września 2014 przez tk___tk Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Tak. Musiałem przepisywać z książki i zdecydować się czy napisać o szczurze w pochwie, zabiciu dziecka, znęcaniu się nad psem czy podcinaniem sutków podwieszonej na suficie kobiecie. Dlaczego nigdzie nie mogę znaleźć polskich cytatów od Ellisa? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 września 2014 Autor Opublikowano 9 września 2014 nie wiem. to kto zadaje? Cytuj
szaden 228 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 (edytowane) Ja mogę W sobotę 26 października, niedługo po szturmie na teatr , kiedy moskiewskie media opowiadały, że wszystkie siły milicji rzucono na poszukiwanie terrorystów, którzy mogli się ukryć w okolicy, na niedalekiej Szosie Kaszyrskiej pojawił się ślubny orszak ,,nowych Ruskich". Jechały w nim rolls-royce'y, mercedesy, a drogę torował im radiowóz na sygnale. Kilka godzin wcześniej karetki wiozące z Dubrowki umierających zakładników grzęzły w korkach ulicznych. Przed nimi drogi nikt nie oczyszczał. W stolicy wszyscy wiedzą, że można tu wynająć radiowóz za 200 dolarów. Wystarczy dogadać się z kierowcą. W tamtą sobotę kosztowało to pewnie znacznie drożej. Edytowane 9 września 2014 przez szaden Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi