Skocz do zawartości

Eliminacje do Euro 2016 Francja

Featured Replies

Opublikowano

XD

• Odpowiedzi 484
  • Wyświetleń 47,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Coś niesamowitego, w końcu to jest drużyna! Odkąd pamiętam, poza Mundialem w Korei kiedy byłem głupim gnojkiem, Reprę traktowałem jako zbieraninę nieudaczników, chlejusów, bandę półamatorów, kopiących

• Tylko sie cudow na Euro nie spodziewajcie.

• Lewandowski zagrał fenomenalnie nie dlatego, że strzelił bramkę, ale dlatego, że przez 90 minut zapyerdalał po całym boisku. Irlandczycy kompletnie sobie z nim nie radzili, Lewy robił z nimi co chciał

Opublikowano

:facepalmz:

Ryan Gosling nam strzelił

Edytowane przez Nak

Opublikowano

A w międzyczasie Polacy ladnie walczą z Francuzami na Eurobaskecie

Opublikowano

No właśnie widzę, myślałam, że dostaniemy z Francją ostry wpieprz, a tu miła niespodzianka ;p

Opublikowano

grosik dobra forma w obu meczach, obrona dramat w obu meczach

Opublikowano

Kurde jak patrze na bilans bramkowy i widzę 29–7 to  jest piękne .

Dziurawimy siatki jak trza!

Opublikowano

Inni napastnicy z naszej grupy też mogli im strzelić.

Opublikowano

Lewy idzie na króla strzelców eliminacji, ale 6 z 10 bramek strzelił Gibraltarowi  :pawel:

W takich meczach trzeba strzelać. Przecież nawet Smolarek, gdzie zajął 3 miejsce w klasyfikacji strzelców w eliminacjach do EURO 2008 strzelał ogórkom, nie licząc Portugalii

4 Kazachstan

2 Belgia (w tamtych czasach poziom dzisiejszej Gruzji)

2 Portugalia (no tutaj to respekt)

1 Azerbejdżan

Opublikowano

Jak awansujemy i Lewy utrzyma prowadzenie to nikt narzekac nie będzie, Dżeko też 4 z 7 bramek strzelił Andorze np, jedynie Leszek Mueller strzela regularnie komu popadnie.

Opublikowano

Dokładnie, będzie awans, to wszystkie obecne wątpliwości i marudzenie znikną. Nie będzie awansu (a moim zdaniem jeszcze do tego dość daleko), to dostanie się po równo wszytskim, od Lewego, przez obronę, Nawałkę po kucharza i masażystę. I nawet te historyczne zwycięstwo nad Niemcami bez awansu będzie smakowało bardzo gorzko.

Opublikowano

Cała nadzieja, ze obrona się ogarnie, bo w formie z tych dwóch meczów to czarno widze. O dziwo wygląda na to, że prawa strona po latach sie rozsypała, Glik pewnie do formy dojdzie, oby Szukała się nie zasiedział u turasów na ławce.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ciekawe jak to dzisiaj bedzie. Polską tradycja jest mecz ostatniej szansy wiec pewnie remis/porazka? Mam jednak nadzieje ze Lewy dalej w formie i zapakuje im kilka bramek.

Opublikowano
  • Autor

jak macie jakiegos streama dobrego to chetnie przytule

Opublikowano

bramka ze spalonego, oby następna wpadła w sposób regulaminowy.