Opublikowano 11 października 20159 l o dziwo dobra polowa dla polski, fabianski bezrobotny gdyby nie karny, mimo wszystko strach bedzie do konca, jedna bramka dla irlandii moze wpasc w kazdej chwili z dupy
Opublikowano 11 października 20159 l Lewandowski to bóg. Olkowski do wy.(pipi)ania jest, co ten piękniś robi na boisku, to nie mam pojęcia.
Opublikowano 11 października 20159 l Lewandowski to bóg. Olkowski do wy.(pipi)ania jest, co ten piękniś robi na boisku, to nie mam pojęcia. Na pewno robi więcej niż Glik i Pazdan czy jak mu tam, nie mamy obrony i to widać. Przy tak grającej tej dwójce ciarki mnie przechodzą na myśl o drugiej połowie
Opublikowano 11 października 20159 l Lewandowski to król, wszyscy co go hejtowali, powinni dostać buta na mordę. Lewy- szanowałem od czasów Lecha.
Opublikowano 11 października 20159 l Jak zwykle najgorszy na boisku robi asyste albo strzela gola jak to za Nawałki Tymczasem Niemcy nadal graja piach i nie moga wymeczyc gola z Gruzja, Polacy na 1 miejscu w tabeli do przerwy.
Opublikowano 11 października 20159 l Olkowski, Linetty do wymiany.... o kurcze to przecież Ci których WYMYŚLIŁ dziś Nawałka. Mam złe przeczucia do II połowy
Opublikowano 11 października 20159 l Lewandowski to bóg. Olkowski do wy.(pipi)ania jest, co ten piękniś robi na boisku, to nie mam pojęcia. Na pewno robi więcej niż Glik i Pazdan czy jak mu tam, nie mamy obrony i to widać. Przy tak grającej tej dwójce ciarki mnie przechodzą na myśl o drugiej połowie Irlandia przez 45 minut oddaje jeden strzał z karnego = obrona gra chuyowo xd Edytowane 11 października 20159 l przez Yakubu
Opublikowano 11 października 20159 l Lewandowski, co on za poziom prezentuje to nie mam pytań. Oby trzymał go jak najdłużej i mamy następcę Cristiano w byciu za Messim.
Opublikowano 11 października 20159 l Na razie to Messi se nie pogra, a Lewy jest zdecydowanie piłkarzem numer jeden tej jesieni.
Opublikowano 11 października 20159 l Na razie to Messi se nie pogra, a Lewy jest zdecydowanie piłkarzem numer jeden tej jesieni. No i co z tego?
Opublikowano 11 października 20159 l dobrze rozumiem, że jak Irlandia strzeli gola to po ptokach? Tak.