Skocz do zawartości

Eliminacje do Euro 2016 Francja

Featured Replies

Opublikowano

ma te głowki yebany

• Odpowiedzi 484
  • Wyświetleń 47,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Coś niesamowitego, w końcu to jest drużyna! Odkąd pamiętam, poza Mundialem w Korei kiedy byłem głupim gnojkiem, Reprę traktowałem jako zbieraninę nieudaczników, chlejusów, bandę półamatorów, kopiących

• Tylko sie cudow na Euro nie spodziewajcie.

• Lewandowski zagrał fenomenalnie nie dlatego, że strzelił bramkę, ale dlatego, że przez 90 minut zapyerdalał po całym boisku. Irlandczycy kompletnie sobie z nim nie radzili, Lewy robił z nimi co chciał

Opublikowano

LINETTA MACZYNSKI OLKOWSKI ZAWSZE SZANOWAŁEM

Opublikowano

MACZYNSKI NIBY DO ZMIANY CO FORUMKOWI STRATEDZY? XDDDD :yao:

Opublikowano

Lewy gra teraz na ataku i obronie zeby znowu nie z(pipi)ali:D

Opublikowano

o dziwo dobra polowa dla polski, fabianski bezrobotny gdyby nie karny, mimo wszystko strach bedzie do konca, jedna bramka dla irlandii moze wpasc w kazdej chwili z dupy

Opublikowano

Lewandowski to bóg.

Olkowski do wy.(pipi)ania jest, co ten piękniś robi na boisku, to nie mam pojęcia.

Opublikowano

Lewandowski to bóg.

Olkowski do wy.(pipi)ania jest, co ten piękniś robi na boisku, to nie mam pojęcia.

Na pewno robi więcej niż Glik i Pazdan czy jak mu tam, nie mamy obrony i to widać. Przy tak grającej tej dwójce ciarki mnie przechodzą na myśl o drugiej połowie 

Opublikowano

Lewandowski to król, wszyscy co go hejtowali, powinni dostać buta na mordę. Lewy- szanowałem od czasów Lecha.

Opublikowano

Jak zwykle najgorszy na boisku robi asyste albo strzela gola jak to za Nawałki :D Tymczasem Niemcy nadal graja piach i nie moga wymeczyc gola z Gruzja, Polacy na 1 miejscu w tabeli do przerwy.

Opublikowano

Olkowski, Linetty do wymiany.... o kurcze to przecież Ci których WYMYŚLIŁ dziś Nawałka. 

Mam złe przeczucia do II połowy

Opublikowano

Lewandowski to bóg.

Na pewno robi więcej niż Glik i Pazdan czy jak mu tam, nie mamy obrony i to widać. Przy tak grającej tej dwójce ciarki mnie przechodzą na myśl o drugiej połowie
Irlandia przez 45 minut oddaje jeden strzał z karnego = obrona gra chuyowo xd

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Lewandowski, co on za poziom prezentuje to nie mam pytań. Oby trzymał go jak najdłużej i mamy następcę Cristiano w byciu za Messim.

Opublikowano

Na razie to Messi se nie pogra, a Lewy jest zdecydowanie piłkarzem numer jeden tej jesieni.

Opublikowano

Na razie to Messi se nie pogra, a Lewy jest zdecydowanie piłkarzem numer jeden tej jesieni.

No i co z tego?

Opublikowano

lewanboski 

Opublikowano

To ze Messi slabiak bo nawet na Mistrzostwa Europy nie pojedzie :daddy:

Opublikowano

dobrze rozumiem, że jak Irlandia strzeli gola to po ptokach?

Tak.