Opublikowano 11 października 20159 l Mączyński z woleja jak Ronaldo :obama: Wezcie go stąd xDDDDDDD Grosik tez panika Lewego biją.
Opublikowano 11 października 20159 l Straszna irytację musi odczuwać lewy grajac z takimi pionkami jak linetty czy olkowski Troche jak bycie w druzynie na wf z grubym matim i przyglupim krystianem
Opublikowano 11 października 20159 l Straszna irytacje to ja ma na sedziego. Specjalnie nic nie widzi czy ile mu euro dali. Turas (pipi)a (pipi)any.
Opublikowano 11 października 20159 l Ja (pipi)e, niech juz wbija na 3:1 bo czuje lipe, ze za koncowke w Szkocji cos z(pipi)iemy :<
Opublikowano 11 października 20159 l Jednak nie zapomnial turas (pipi)ony menda (pipi)a czarna pewnie mu niemcy obiecali azyl dla rodzinki z syrii (pipi)a.
Opublikowano 11 października 20159 l Peszko mam nadzieje, że dużo dziś wypiłeś... o już żółtą dostałeś