Skocz do zawartości

Eliminacje do Euro 2016 Francja

Featured Replies

• Odpowiedzi 484
  • Wyświetleń 47,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Coś niesamowitego, w końcu to jest drużyna! Odkąd pamiętam, poza Mundialem w Korei kiedy byłem głupim gnojkiem, Reprę traktowałem jako zbieraninę nieudaczników, chlejusów, bandę półamatorów, kopiących

• Tylko sie cudow na Euro nie spodziewajcie.

• Lewandowski zagrał fenomenalnie nie dlatego, że strzelił bramkę, ale dlatego, że przez 90 minut zapyerdalał po całym boisku. Irlandczycy kompletnie sobie z nim nie radzili, Lewy robił z nimi co chciał

Opublikowano

Co ci Niemcy odpierd.alają xD

Opublikowano

Niieeeeee, tylko nie Szukała : |

Opublikowano

Mączyński z woleja jak Ronaldo :obama: :obama: :obama:

Wezcie go stąd xDDDDDDD

Grosik tez panika

Lewego biją.

Opublikowano

Straszna irytację musi odczuwać lewy grajac z takimi pionkami jak linetty czy olkowski

Troche jak bycie w druzynie na wf z grubym matim i przyglupim krystianem

Opublikowano

Straszna irytacje to ja ma na sedziego. Specjalnie nic nie widzi czy ile mu euro dali. Turas (pipi)a (pipi)any.

Opublikowano

kartek chyba zapomniał 

Opublikowano

Ja (pipi)e, niech juz wbija na 3:1 bo czuje lipe, ze za koncowke w Szkocji cos z(pipi)iemy :<

Opublikowano

Jednak nie zapomnial turas (pipi)ony menda (pipi)a czarna pewnie mu niemcy obiecali azyl dla rodzinki z syrii (pipi)a.

Opublikowano
:obama:
Opublikowano

Lewy już zabiera naszym pilke zeby nie z(pipi)ali:D

Opublikowano

Peszko mam nadzieje, że dużo dziś wypiłeś... o już żółtą dostałeś :D