Skocz do zawartości

Eliminacje do Euro 2016 Francja

Featured Replies

• Odpowiedzi 484
  • Wyświetleń 47,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Coś niesamowitego, w końcu to jest drużyna! Odkąd pamiętam, poza Mundialem w Korei kiedy byłem głupim gnojkiem, Reprę traktowałem jako zbieraninę nieudaczników, chlejusów, bandę półamatorów, kopiących

• Tylko sie cudow na Euro nie spodziewajcie.

• Lewandowski zagrał fenomenalnie nie dlatego, że strzelił bramkę, ale dlatego, że przez 90 minut zapyerdalał po całym boisku. Irlandczycy kompletnie sobie z nim nie radzili, Lewy robił z nimi co chciał

Opublikowano

Wuuuuut xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

JA (pipi)E :ddddddddddddddddd

Opublikowano

UMTE PEZEWIW XDDD

Opublikowano

No nie wiem co tak słabo Szkocja xD

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDd

Opublikowano

Mam takie małe pytanko dla kogoś kto dokładniej oglądał mecz. Olkowski dotknął chociaż raz piłki ?

Edytowane przez zlewo

Opublikowano

Irole zakichani, pewnie się ze Szkopami umówili na to zwycięstwo.

Opublikowano

Mamy więcej szczęścia niż umiejętności :)

Bo strzal ricziego to 100% skill :reggie:

Opublikowano

Niemcy przegrali na własne życzenie. A i grali jakoś od niechcenia.

Edytowane przez Mani

Opublikowano

ta grupa jest tak powalona, że mamy farta nieprawdopodobnego !!! Jak można mieć najlepszego napastnika roku 2015 na świecie, plus Krychowiak, Błaszczykowski, Milik, Glik, Szczęsny/Fabiański/Boruc i nie zdobyć 3 pkt. w trzech meczach Irlandia, Szkocja, Szkocja ?! Po co jechać na ME, jak ani razu nie wygra się z rzemieślnikami ?! Dobry mecz o dziwo Mączyńskiego, ale katastrofa w wykonaniu Grosickiego !! I tak będziemy co mecz chwalić jednych, ganić innych ?! Lewandowski ? Najlepszy zawodnik 2015 roku. Jak ktoś uważa inaczej, to nie zna się na piłce

Opublikowano

Dla mnie Krychowiak pokazal klase i zostawil serce na boisku. Mam nadzieje ze Milik nic powaznego i zagra z Irlandia.

No i wedlug tradycji...MECZ O WSZYSTKO :daddy:

Opublikowano

wynik lepszy niż gra, Nawałka wymienia obrońców zamiast dać graczy ofensywnych xD

a szkopki specjalnie dali irolom wygrać, żeby Polskę wywalić za burtę, na szczęście nasz stat luck wynosi w tych eliminacjach 10

Opublikowano

ta grupa jest tak powalona, że mamy farta nieprawdopodobnego !!! Jak można mieć najlepszego napastnika roku 2015 na świecie, plus Krychowiak, Błaszczykowski, Milik, Glik, Szczęsny/Fabiański/Boruc i nie zdobyć 3 pkt. w trzech meczach Irlandia, Szkocja, Szkocja ?! 

Wystarczy chuyowa obrona  :reggie:

Opublikowano

ta grupa jest tak powalona, że mamy farta nieprawdopodobnego !!! Jak można mieć najlepszego napastnika roku 2015 na świecie, plus Krychowiak, Błaszczykowski, Milik, Glik, Szczęsny/Fabiański/Boruc i nie zdobyć 3 pkt. w trzech meczach Irlandia, Szkocja, Szkocja ?! Po co jechać na ME, jak ani razu nie wygra się z rzemieślnikami ?! Dobry mecz o dziwo Mączyńskiego, ale katastrofa w wykonaniu Grosickiego !! I tak będziemy co mecz chwalić jednych, ganić innych ?! Lewandowski ? Najlepszy zawodnik 2015 roku. Jak ktoś uważa inaczej, to nie zna się na piłce

Lewandowski Złota Piłka.