Gość mate5 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 To prawda, więc taki Ragus zrobił dobry uczynek piracąc watch dogs i zapewniając tym content na forumek. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Problem w tym, że prawie każdy kiedyś kradł gry, choćby za czasów PSXa. Wniosek - każdy kiedyś był januszem. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 To fakt. W porę oprzytomniałem. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Zatem należy znaleźć określenie dla tych byłych januszów, którzy szczęśliwym trafem lub innym zrządzeniem losu wyzwolili się z sideł januszowości. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 xboty, bo piracili na psx, na ps2 a potem na x360, bo na ps3 sie nie da Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Jak to się nie da na ps3? http://downloadgamestorrents.com/category/ps3 Chyba, że to taki sarkazm z twojej strony. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 myślisz, że taki janusz gejmingu wie jaki ma software w konsoli? nie mówiąc o wgrywaniu cf. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Jak ktoś nie płaci za grę, tylko ją kradnie to nie przyczynia się do rozwoju tej branży. Rozumiem, że wszystkie filmy masz na blurayu, chodzisz na premiery do kina, muzykę tylko vinyl i mp3 digital code, windows też nie piracony jak i większość programów na dysku. myślisz, że taki janusz gejmingu wie jaki ma software w konsoli? nie mówiąc o wgrywaniu cf. No na bank 360 sobie też sam przerobił. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 A jak ukradnę na 3 godziny Watch Dogs i potem zamówię prerdery Bayonetty 2, Divinity Original Sin i nowych Pokemonów, to i tak nie przyczyniam się do rozwoju tej branży? Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 (edytowane) http://allegro.pl/listing/listing.php?order=t&string=xbox+360+przer%C3%B3bka&bmatch=seng-v6-p-1-e-0904 nie ma problemu z przerobieniem xboxa360. Filmy można spokojnie oglądać w internecie albo VOD za ~5zł, ogólnie filmów nie zbieram, pojedyncze tytuły ewentualnie, na premiery owszem, chodzę do kina, 14zł za bilet to nie majątek, muzyka na spotify za 20zł miesięcznie na wszystkich urządzeniach w każdym miejscu, windows 7 kupiony parę lat temu przenoszę z kompa na inny komp. W dzisiejszych czasach bycie legalnym wcale nie jest drogie. Edytowane 9 września 2014 przez Szejdj Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 A jak ukradnę na 3 godziny Watch Dogs i potem zamówię prerdery Bayonetty 2, Divinity Original Sin i nowych Pokemonów, to i tak nie przyczyniam się do rozwoju tej branży?Ubi to prawie nowy rak branży. Od nich kradnij ile wlezie. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Premiery filmowe tylkobw kinie, muzyka na Spotify, albo na CD, Windows już miałem, gdy kupiłem laptopa, Office oryginalny, programy użytkowe w wersji dla studentów. Chociaż przyznaje, oglądam filmy w necie, ale takie, których nie ma już w kinie, albo są cieżko dostępne. Filmów na DVD, ani Blu-Rayu nie zbieram, więc nie kupuję. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 (edytowane) Chociaż przyznaje, oglądam filmy w necie, ale takie, których nie ma już w kinie, albo są cieżko dostępne. Filmów na DVD, ani Blu-Rayu nie zbieram, więc nie kupuję. Jesteś rakiem nie przyczyniasz się do rozwoju branży filmowej. Takie jeszcze pytanie kupujesz używane gry na ps3 czy tylko nówki? Edytowane 9 września 2014 przez _Be_ Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 (edytowane) Czyli daję konsole typowi, on mi ją oddaje ja wypalam nową fifę na DVD i ona działa? a nieeee, poza całą zabawą muszę kupic nagrywarkę blu-ray i płyty blu-ray! Edytowane 9 września 2014 przez Szejdj Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Czyli daję konsole typowi, on mi ją oddaje ja wypalam nową fifę na DVD i ona działa? a nieeee, poza całą zabawą muszę kupic nagrywarkę blu-ray i płyty blu-ray! jezu no i tak to jest to samo (spytaj Milana zresztą), po prostu na 360 jest tańsze i było szybciej (bo konsola była rok wczesniej plus szybciej ją złamali) do tego gry zajmują mniej przez co łatwiej się ciągnie, ale jezu co za różnica czy kradniesz grę czy film lol. W takim razie każdy jest januszem i tyle. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 (edytowane) Czyli daję konsole typowi, on mi ją oddaje ja wypalam nową fifę na DVD i ona działa? a nieeee, poza całą zabawą muszę kupic nagrywarkę blu-ray i płyty blu-ray! I uważasz w tej całej swojej naiwności, że osoba, która zakupiła/przerobiła konsolę nie zaopatrzy się w odpowiednią nagrywarkę? Janusz to janusz (zaznaczam, przez małe "j") i zrobi wszystko, ba nawet się nauczy, aby jak najwięcej ucebulić. Edytowane 9 września 2014 przez Andreal Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 no każdy jest, w tej czy innej dziedzinie Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Hipokryzja odnośnie szeroko rozumianego piractwa zawsze była dla mnie śmieszna na tym forum. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 (edytowane) no każdy jest, w tej czy innej dziedzinie W tym momencie należy się zastanowić, czy rozmawiamy o cebulactwie, januszach, czy piraceniu, nie uogólniajmy, trzymajmy się wytycznych tego jakże zacnego tematu. Co do piracenia, X360 jest jedyną "niespiraconą" konsolą u mnie, reszta to już właściwie retro, gdzie nawet zakup oryginalnej gry w żaden sposób nie przełoży się na zysk dla developera, bo i tak wszystko właściwie już jest z drugiej ręki, i to jest niepodważalny fakt. Aha, przycisk na minusy macie tam \ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- \ V Edytowane 9 września 2014 przez Andreal Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Chociaż przyznaje, oglądam filmy w necie, ale takie, których nie ma już w kinie, albo są cieżko dostępne. Filmów na DVD, ani Blu-Rayu nie zbieram, więc nie kupuję.Jesteś rakiem nie przyczyniasz się do rozwoju branży filmowej. Takie jeszcze pytanie kupujesz używane gry na ps3 czy tylko nówki? Przyczyniam sie do rozwoju branży filmowej, bo chodze do kina. A co do gier, kupuję nówki i używki, ale akurat kupywanie używek jest legalne, więc słaby strzał, kolego. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Legalne, nie legalne kupując używki nie wspierasz developera/twórcy gry. Więc jesteś rakiem. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Chociaż przyznaje, oglądam filmy w necie, ale takie, których nie ma już w kinie, albo są cieżko dostępne. Filmów na DVD, ani Blu-Rayu nie zbieram, więc nie kupuję.Jesteś rakiem nie przyczyniasz się do rozwoju branży filmowej. Takie jeszcze pytanie kupujesz używane gry na ps3 czy tylko nówki? Przyczyniam sie do rozwoju branży filmowej, bo chodze do kina. A co do gier, kupuję nówki i używki, ale akurat kupywanie używek jest legalne, więc słaby strzał, kolego. Dla mnie to samo co sciągnie z torrenta bo kase jakiś kanabis dostanie a nie twórca gry, ale usprawiedliwiaj się dalej. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 janusz gejmingu pobiera halo 4 z piratebay, potem kasuje, potem ściąga, potem kasuje, i jeszcze raz ściąga żeby microsoft odnotował straty. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 (edytowane) Ja piernicze, ale osoba, ktoa sprzedala mu te uzywke prawdopodobnie kupila nowke i za kase z 2-3 sprzedanych uzywek kupi kolejna nowke i wychodzi na to samo. Zakladanie, ze ktos kupujac uzywke za 60zl kupilby nowke, gdyby nie bylo uzywek, jest jak zakladanie, ze ktos kupilby mercedesa jakby nie bylo opli. Edytowane 9 września 2014 przez KopEr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi