szejdj 2 804 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 janusze głosują w tych głupich ankietach na ppe Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Janusze gajmingu to dla mnie osoby, które przed odpaleniem gry sprawdzają listę osiągnięć, przy tym czasami wpadając na spoilery. To nic że będzie mega spojler jak szykuje się łatwa platynka! Druga grupa januszy to tak jak u Dona, czyli posiadacze jednej platformy, którzy ostro hejują gry i systemy konkurencji i nie chodzi mi o taki hejcik dla bekj jak 80% userów w CW tylko te 20 % zaciećwieżonych gamoni, którzy biorą to na serio (wiecie że to o was;) ) Uderz w stół, a nożyce się odezwą (patrz minus -> ilość platyn i pucharków). Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 janusze mają konsole ale nie wiedzą o istnieniu achivementów Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Janusze gamingu uważają, że GTAV to gra generacji. Janusze gamingu uważają, że TLOU to gra generacji. poprawione. oba zdania prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Jak by zebrac wszystkie wypowiedzi do kupy i zrobic jedna wielka liste....to wyszloby ze wszyscy jestesmy Januszami. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 San Andreas było zdecydowanie grą generacji, ale co do GTA V to nie wiem. W sumie, ciężko byłoby mi wybrać grę tej generacji, ale GTA V na pewno w ścisłej czołówce. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Jak by zebrac wszystkie wypowiedzi do kupy i zrobic jedna wielka liste....to wyszloby ze wszyscy jestesmy Januszami. Co zrobić, taki temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Chociaż przyznaje, oglądam filmy w necie, ale takie, których nie ma już w kinie, albo są cieżko dostępne. Filmów na DVD, ani Blu-Rayu nie zbieram, więc nie kupuję.Jesteś rakiem nie przyczyniasz się do rozwoju branży filmowej. Takie jeszcze pytanie kupujesz używane gry na ps3 czy tylko nówki?Przyczyniam sie do rozwoju branży filmowej, bo chodze do kina. A co do gier, kupuję nówki i używki, ale akurat kupywanie używek jest legalne, więc słaby strzał, kolego. Dla mnie to samo co sciągnie z torrenta bo kase jakiś kanabis dostanie a nie twórca gry, ale usprawiedliwiaj się dalej. To nie to samo, bo używkę ktoś kiedyś kupił nową, a że gry są drogie na premierę, więć kupowanie używek nie szkodzi aż tak bardzo producentowi. Rynek wtórny jest prawie w każdej branży, a producenci regulują sobie jego wpływ cenami produktów. Z resztą, jaki ja mogę mieć w pływ na cokolwiek, jeśli przez ostatni rok kupiłem 2 nowe gry i 2 wymieniłem na używkę... Ble ble ble, używki = piraty Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Pewien janusz z mojej pracy świeżo po premierze GTA V próbował zdobyć swój egzemplarz na PC. Wydaje mi się, że nie był to odosobniony przypadek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Emulator pewnie miał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Emulator pewnie miał. Emulowanie emulowanych rdzeni cella z ps3. Emulcepcja. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 janusz podczas premiery gta V: google ----> pcsx3 roms ----> FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Pecetowi janusze mówili wtedy, że to GTAV beta i niech konsolowcy sobie grają i testują, a oni dostaną pełną wersję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Emulator pewnie miał. kiedyś pewien informatyk z kąputerowgo sklepu bardzo mnie przekonywał, że ma emulatory X360 i PS3 na swoim PC Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) no bo tak będzie niestety ;( wersja na PC będzie dużo lepsza Edytowane 9 Września 2014 przez Szejdj Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 przychodzi janusz do sklepu po grę, dzień dobry po proszę last of use...... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Mój dobry kolega zobaczył u mnie TLOU i zapytał się: "Jak tam, dobre te De Last of Ju Es?" Do dzisiaj w mamy bekę, że Mateusz wymyślił grę o samotnym patriocie przemierzającym Stany Zjednoczone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Chociaż przyznaje, oglądam filmy w necie, ale takie, których nie ma już w kinie, albo są cieżko dostępne. Filmów na DVD, ani Blu-Rayu nie zbieram, więc nie kupuję.Jesteś rakiem nie przyczyniasz się do rozwoju branży filmowej. Takie jeszcze pytanie kupujesz używane gry na ps3 czy tylko nówki?Przyczyniam sie do rozwoju branży filmowej, bo chodze do kina. A co do gier, kupuję nówki i używki, ale akurat kupywanie używek jest legalne, więc słaby strzał, kolego. Dla mnie to samo co sciągnie z torrenta bo kase jakiś kanabis dostanie a nie twórca gry, ale usprawiedliwiaj się dalej. To nie to samo, bo używkę ktoś kiedyś kupił nową, a że gry są drogie na premierę, więć kupowanie używek nie szkodzi aż tak bardzo producentowi. Rynek wtórny jest prawie w każdej branży, a producenci regulują sobie jego wpływ cenami produktów. Z resztą, jaki ja mogę mieć w pływ na cokolwiek, jeśli przez ostatni rok kupiłem 2 nowe gry i 2 wymieniłem na używkę... Ble ble ble, używki = piraty Ble ble ble, opinia weganina = nikogo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 no bo tak będzie niestety ;( wersja na PC będzie dużo lepsza Trudno, żeby nie była, po 1,5 roku od premiery. Chyba tylko EA by jej nie poprawiło. Jakbym nie miał konsoli, też pewnie mialbym ból dupy, że tylko na YT mogę pograć. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 w liceum kiedyś kolo kłócił się ze mną, że grał w Dooma 3 na PS2 i The Gateway na PC. To był idealny przykład gejmingowego janusza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 prawdziwy nie-janusz i człowiek szanujący branże nie kupuje gier od acti, ea i ubi. Valiant Hearts proszę zostawić w spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Prawdziwy janusz w markecie patrzy na xbona, który dopiero miał u nas premierę... i nie wie co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 prawdziwy nie-janusz i człowiek szanujący branże nie kupuje gier od acti, ea i ubi. Valiant Hearts proszę zostawić w spokoju. janusz gejmingu nie płakał na zakończeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Indeed. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 janusz gejmingu nie widział pewnej sceny w pewnej grze z pewną kwiaciarką... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi