Andreal 2 123 Opublikowano 10 października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 października 2014 Przeszedłem wszystkie AC póki co do trójki, Black Flag czeka na swoją kolej, jestem Dżonym jak nic i będę z tym żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 10 października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 października 2014 Ale FC3 to praktycznie ten sam schemat co AC, tyle że bohater grzybki dodatkowo wpierdziela. Skoro już nawet FC3 się tutaj czepia, to muszę napisać coś na obronę Janusza. Lepiej strzelać do zwierzątek w grze Ubisoftu niż tłuc żelki różowowłosą dziewczynką. W ktorej gierce sie rozwala zelki rozowlosa dziewczynka? Pogralbym... Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 11 października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 października 2014 (edytowane) Może w Child of Light? Właśnie to ogrywam... to zdecydowanie nie jest gra dla Januszów. Rymowane dialogi, turowe walki, operowanie jednocześnie dwiema postaciami... to dla nich za dużo, Jedyną wadą tej gry jest to, że też jest od Ubi. Edytowane 11 października 2014 przez Humulin Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 października 2014 Esencją januszowstwa są te dwa tematyhttp://www.psxextreme.info/topic/105318-alien-isolation/page-9?do=findComment&comment=3218863w tym esencją jest narzekanie na poziom trudności i powtarzanie etapuhttp://www.psxextreme.info/topic/106123-assassins-creed-unity/page-10a w tym preorder zamówiony. Ale te 30fps mnie trochę boli dostałem raka od czytania tego, oczywiscie nie mam zamiaru nikogo obrażać po prostu to jest smutne ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 12 października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 października 2014 No przykre to jest, z drugiej strony ja sie pytam bluber czemu AC o piratach ukończyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 października 2014 (edytowane) Mój kumpel był mega wielkim fanem każdego AC i ja od niego pożyczałem kiedys te gierki i przy okazji AC II jeszcze jako tako tolerowałem tę serię (ile ja mialem lat 19?) no i nakłoniony pozytywnymi wypowiedzami na forum, że niby do tej II podobne pożyczyłem Black Flag (bo od czasów Sid Meier's Pirates ogranych na psp nie było dobrego tytułu o piratach) bo miałem chcice na taki temat. No i strasznie tego żałuje. Tak samo jak dałem się nabrać po dobrych opiniach tutaj na forum na Bio Infinite, Tomb Raidera ora Far Cry 3. Do dziś żałuje czasu i pięniedzy poświęconych na każdy ten tytuł. Edytowane 12 października 2014 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 25 października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 października 2014 Januszami gejmingu sa ludziki, ktorzy wybierajac pomiedzy Alien: Isolation a The Evil Within decydują się na to pierwsze wyłącznie z powodu ładnej grafiki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 25 października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 października 2014 (edytowane) Z drugiej strony trzeba człowieka zrozumieć, że jak kupił sprzęt za 1600 zł, to nie bardzo chce mu się oglądać grafę rodem z X360 2007, na dodatek w 20fps - i to z powodu niekompetencji dewelopera. Tak w ogóle, to ci nie wyszło, bo Alien to też żadna Miss Polonia na PS4/XOne. Edytowane 25 października 2014 przez Kasias 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 25 października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 października 2014 Januszami gamingu sa osoby, ktore ogrywaja killzone 6 i pedau w rurkach, a o SO pisza, ze jest glupkowaty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 października 2014 (edytowane) O jezu, ale janusz Jak dla mnie za(pipi)iście. Battlefield w świecie SW to pewniak. DICE to mistrzowie gatunku i nikt tego nie zrobiłby lepiej. Co do DLC to nie widzę w tym nic złego. Każdy dodatkowy mappack odświeża grę. Są dobrze zrobione. Nikt nikogo nie zmusza do zakupu. Można się bawić i bez nich. jezu jezuniu Edytowane 29 października 2014 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Co do DLC to nie widzę w tym nic złego. Każdy dodatkowy mappack odświeża grę. Są dobrze zrobione. Nikt nikogo nie zmusza do zakupu. Można się bawić i bez nich. To jest chyba alter HIVa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 DLC takie dobre,zwłaszcza te ogłaszane przed premierą gry XD Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Te ogłaszane przed premierą gry i wypalane na płytach z grą aby zagrać w coś co masz na płycie musisz dodatkowo zapłacić ale jak Janusze się na to nabierają to okej. dobre DLC to jest First Light albo takie Left Behind. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 dobre DLC to jest First Light albo takie Left Behind. W sensie nie trzeba za nie placic? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 no trzeba, ale jak DLC jest po jakimś czasie od premiery i warte ceny to jak dla mnie okej. expansion packi na blaszce chociażby istniały od zarania dziejów i chyba nikt nie narzekał. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Dokładnie, po pierwsze nie jest wypalane na tej samej płycie co gra tylko wychodzi po jakimś czasie, oferuje kilka godzin zabawy i kosztuje kilkadziesiąt złotych. Dobrym przykładem DLC jest Lord of Destruction Tudzież United Offensive do CoD. A nie mapy przeniesione z Cod2 do Cod 4 do CoD MW2 do CoD Ghosts za kupę kasy Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Tak tak, 59zł za półtorej godziny "zabawy" w dodatku do drabiny, to dobra cena :potter: Co za czasy dla gamingu nastały. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 No niestety, takie czasy. Ja nigdy w życiu nie kupiłem żadnego DLC. Jeżeli już to w wersjach np. GOTY albo TLoU Remastered na PS4 co jestem w stanie zaakceptować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 No ja tez tylko jade na GOTY. A remaster jesli nie mam mozliwosci juz zagrania w oryginal. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 też nie kupuje. chociaż chyba kupię wszystkie do fallouta 3 jak skończę teraz na hardzie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 No dla mnie vietnam do bc2 albo UN do rdr to dobry deal za 50zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Szkoda kasy na te dodatki do F3 bo to syf Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 (edytowane) wiem, ale chcę mieć ładne 1750gs czy ile tam wychodzi obok f3 co poradzę . nie wyszła chyba żadna wersja z wszystkimi na płycie? Edytowane 30 października 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Była wersja GOTY ze wszystkimi dlc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Czyli jak DLC wyjdzie rok po premierze gry, to wtedy wszystko jest cacy? Inne pytanie: jak gra kosztuje 250 zł i starcza na 5h to jest szrotem 7/10 (destiny), ale jakby kosztowała 100 zł, to już 10/10? Jeszcze odnośnie DLC - developerzy po zrobieniu gry mogą czekać na jej wydanie nawet kilka miesięcy. Czy jeżeli podczas tego czasu zaczną dłubać nad DLC, które potem dorzucą do premiery gry, to są złymi developerami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi