Gość _Be_ Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Źli są ogólnie bo zakładają, że trzeba wydać DLC żeby więcej kasy wyciągnąc. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Źli są ogólnie bo zakładają, że trzeba wydać DLC żeby więcej kasy wyciągnąc. to nie założenie, to fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Inne pytanie: jak gra kosztuje 250 zł i starcza na 5h to jest szrotem 7/10 (destiny), ale jakby kosztowała 100 zł, to już 10/10?Mysle ze stosunek dlugosci gry co do ceny jest wazny. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 (edytowane) ile minimum musi trwać gierka żeby była warta pełnej retailowej ceny? innymi słowy: ile jest warta godzina gameplayu? Edytowane 30 października 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 (edytowane) 20zł, serio myśle że za grę np dajmy na to na 8h dam 160zł to jest cena uczciwa dla obu stron, zresztą płacimy coś koło tego za 2h w kinie a, że gry to inne medium bo interaktywne przelicznik 20zł/1h grania jest wporządku, jeśli już chcemy doprowadzać do tak durnych dyskusji. Edytowane 30 października 2014 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 też nie kupuje. chociaż chyba kupię wszystkie do fallouta 3 jak skończę teraz na hardzie . Kupuj, kupuj. DLC Point Lookout to najlepszy fragment trzeciego fallouta, i najtrudniejszy - przechodziłem to dlc na 30lvl a i tak miałem problemy, bo przeciwnicy są cholernie wytrzymali. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 20zł, serio myśle że za grę np dajmy na to na 8h dam 160zł to jest cena uczciwa dla obu stron, zresztą płacimy coś koło tego za 2h w kinie a, że gry to inne medium bo interaktywne przelicznik 20zł/1h grania jest wporządku, jeśli już chcemy doprowadzać do tak durnych dyskusji. ale za film na blu-reju płacisz już powiedzmy średnio 50zł za mniej więcej 2h rozrywki. i co terass? Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Ksiazki i gry RPG najlepiej na tym wychodza Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 20zł, serio myśle że za grę np dajmy na to na 8h dam 160zł to jest cena uczciwa dla obu stron, zresztą płacimy coś koło tego za 2h w kinie a, że gry to inne medium bo interaktywne przelicznik 20zł/1h grania jest wporządku, jeśli już chcemy doprowadzać do tak durnych dyskusji. ale za film na blu-reju płacisz już powiedzmy średnio 50zł za mniej więcej 2h rozrywki. i co terass? Ale możesz go potem sprzedać a obejrzanych wspomień z kina już nie sprzedasz :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 no to w takim wypadku musimy porównywać ceny wypożyczenia gierki vs wycieczka do kina inaczej dyskusja nie ma sensu , Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 (edytowane) To że ceny gier w Polsce są horrendalnie wysokie to jest niepodważalny fakt. Nie ma co w naszym kraju tego przeliczać. W Niemczech średnie wynagrodzenie miesięcznie to 3000 dolarów a takie Destiny to koszt 60-70 dolarów U nas średnie wynagrodzenie to 1000 dolarów przy takiej samej cenie gry. Nasz kraj taki piękny. Edytowane 30 października 2014 przez Szejdj Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 (edytowane) To nie ceny są horrendalnie wysokie tylko płace horrendalnie niskie Wiem, ze oprawa nie bedzie taka, jak na E3, rok temu. Mimo tego Oczekuje, ze bedzie robilo wrazenie, i ze w koncu poczujemu smak next-gen'a. Bardzo sie rozczarauje, jak powtorzy sie historia z Watch Dogs. Pre-order zlozony. Ontopic, karważ mać przecież to jest syndrom sztoholmski wręcz Edytowane 30 października 2014 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 (edytowane) no wypada zrobić preorder żeby dostać DLC bo dostaje się jednego piłkarzyka z team of the year a myślę że oni są sporo warci i bardzo przydatni boże widzisz i nie grzmisz Edytowane 31 października 2014 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 Ciekawe kiedy będą dawać całe drużyny jako DLC XD Przez takie praktyki i geniuszy to wspierających ten rynek gierek się coraz bardziej pogrąża. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 615 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 Dla nie największym januszostwem jest brak instrukcji w grach. Malo kiedy je używałem, ale była magia w tym. Teraz zeby dostać instrukcje, ktora nazywaja "poradnikiem" trzeba kolekcjonerke kupić. Smutne czasy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 Teraz zeby dostać instrukcje, ktora nazywaja "poradnikiem" trzeba kolekcjonerke kupić. Smutne czasy A nawet i w tych szumnie zwanych kolekcjonerkach nieraz są to jakieś śmieszne mini-ulotki niż poradniki/instrukcje z prawdziwego zdarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 Są fajne instrukcje w niektórych grach pc'towych (np wasteland) i Nintendo cały czas je ma czy na 3ds czy na wii i wii u (wyjątek to Bayonetta) Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 615 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 Na 3dsa i wii u duzo gier juz nie ma instrukcji. Ja mówie o książkach jakie były przy grach z PSXa czasem. Było pięknie. Najmocniej w(pipi)ia jak nawet ulotki nie ma, ale w pudełku uchwyt nadal jest na instrukcje i dajesz 250 zl za plyte. Piractwo mniej by mnie teraz bolało. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 Dla nie największym januszostwem jest brak instrukcji w grach. Malo kiedy je używałem, ale była magia w tym. Teraz zeby dostać instrukcje, ktora nazywaja "poradnikiem" trzeba kolekcjonerke kupić. Smutne czasy Instrukcja do Diablo. Matko boska jakie to dobre było teraz to nawet w kolekcjonerkach nie ma takich arcydzieł Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 615 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 Moją pierwszą oryginalną grą jaką kupiłem było Colonization na Amigę. Kosztowała jakieś chore pieniądze w tamtych czasach, ale 160(chyba) stron instrukcji zrobiło na mnie niesamowite wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 353 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 Było mi smutno przy gta 5 że jest tylko papierek, R* robił zawsze porządne instrukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 Ale mapę dali. Ciekawe czy dadzą w remasterze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 Też mi szkoda tych instrukcji, ale w sumie to i tak nigdy ich nie czytałem :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 Ja zawsze czytałem tylko wstęp do fabuły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 a kolekcjonerska zwykla wersja baldura2? chyba z kilo big box ważył Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi