Gość Kasias Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Janusz gamingu twierdzi, że gry From Software to "totalny hardkor dla masochistów". Osobnik taki masakrowany jest także przez dowolny japoński survival horror. Mówi też, że z wydanych w tym samym miesiącu Metal Gear Rising i Tomb Raider (2013), lepsza jest nowa Lara. Bo jest "realistyczna, brudna i brutalna". Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 najgorsza z klisz ktora jaraja sie janusze: bycie "badass". Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 obrażają niepokalane red dead redemption Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Janusze gamingu nie wiedzą że RDR może oznaczać również Red Dead Revolver Edytowane 17 Października 2016 przez czapa Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Jestem w trakcie przechodzenia Mass Effect 3, w ciągu ostatnich 2tyg zaliczyłem 1 i 2. Fabularnie mistrzostwo. Gry nie mają fabuły? Tylko ameba umysłowa może tak twierdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Jak grasz z dlc to będzie petarda, bez nich będzie zawód. Ściągnij dłuższe zakończenie z psn. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Gram na PC, dodatek z zakończeniem oczywiście pobrany, bez tego czytałem właśnie, że był spory zawód. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Poznalem zioma w robocie, ktory ma dobrego pieca do grania, ale w zyciu zadnej gry nie kupil, za swoja kase. Ciekaw jestem, czy jest tytulowym Jankien, czy raczej spadl jeszcze nizej i lepiej nie wdawac sie w dyskusje na przerwach? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Pany nie wiem gdzie to wrzucic wiec mam pytanie. Moja luba ma jakas tam przypadlosc gracza. W sensie ze po godzinie gry kreci jej sie w bani chce rzygac i takie tam . Musi robic przerwy za kazdym razem. Mial tak ktos a jesli tak to jest jakis sposob zeby temu zaradzic? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Może ekran za jasny. Mnie często oczy i głowa bolały po kilku godzinach grania, a jak przyciemniłem to już tego nie doświadczam. Wczoraj jakieś 8h w Ni No Kuni cisnąłem i było git. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Pany nie wiem gdzie to wrzucic wiec mam pytanie. Moja luba ma jakas tam przypadlosc gracza. W sensie ze po godzinie gry kreci jej sie w bani chce rzygac i takie tam . Musi robic przerwy za kazdym razem. Mial tak ktos a jesli tak to jest jakis sposob zeby temu zaradzic? Raczej średnio ewentualnie leki na chorobe lokomocyjna ale to nie ma sensu. Przy jakich grach miała objawy? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Tez pomyslalem pierwsze co to aviomarin. Przy wszystkich, grala w infamous i uncharted , untill dawn i teraz the last of us. Wiec w sumie pasuje do nazwy tematu Powiem z tym przyciemnieniem Cytuj Odnośnik do komentarza
karmaster 359 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Kumpel ma coś podobnego i nie może grać w żadne gry z ruchomą kamerą w 3D bo od razu choroba lokomocyjna. Przy jakiś wormsach albo raymanie 2d nie ma problemu. Niestety żadnej magicznej rady od niego nie mam, po prostu odpuścił gry przy których ma takie objawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Pany nie wiem gdzie to wrzucic wiec mam pytanie. Moja luba ma jakas tam przypadlosc gracza. W sensie ze po godzinie gry kreci jej sie w bani chce rzygac i takie tam . Musi robic przerwy za kazdym razem. Mial tak ktos a jesli tak to jest jakis sposob zeby temu zaradzic? Sciera to mial. Nudnosci i krecenie w glowie i tez musial robic przerwy. Chyba nie ma na to rady. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Kabi a ma wade wzroku? nosi okulary/soczewki? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 A o padaczce słyszeliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 (edytowane) A o padaczce słyszeliscie? To wtedy kiedy sie gra tylko padami? Edytowane 24 Stycznia 2017 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
Dajzner 982 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 To tzw. gaming sickness http://www.ppe.pl/news/4286/gaming-sickness-choroba-grajacego.html?t=1455125268 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi