Skocz do zawartości

Janusze gamingu

Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Janusz gamingu gra na wypasionym pc w gry z PSX'a.

You got it twisted. Janusz to gra na wypasionym pc we wszystkie najgorsze i najnowsze crapy, tylko dlatego, że są najnowsze. Klasykami gardzi.

Koneserzy odświeżają sobie stare, klasyczne tytuły w fhd, nawet na wypasionym piecu.

Opublikowano

okej tu się zgodzę. chciałem tylko zaapelować o nie odbieranie ludziom prawa do ekscytowania się nadchodzącymi gierkami bo to zakrawa o paranoję i fedora mode over 9000. analogicznie powiem ci, że ja zabrałem się za pw właśnie żeby poznać mechanikę jaką najprawdopodobniej będzie rządzić się phantom pain i po tym jaki potencjał widzę w rozszerzeniu formuły jaranko wzrosło jeszcze bardziej.

Paranoja to jest połowa postów tutaj, no ale tak czy siak nikt nikomu nic nie zabrania, tylko stwierdza januszostwo.

Opublikowano

Janusz gamingu od pół roku usiłuje sprzedać PS2 (rzecz jasna bez klapki z przodu z powodu slide toola) z FIFĄ 2007 w niemieckej wersji językowej - całość puści za 500 zł, w bonusie dołoży drugiego pada (chińska podróbka za 15 zł).

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Janusz próbuje opchnąć PS3/PS4/Xboxa One za 50% więcej niż są warte, bo ma >10gier z plusa/gwg na dysku

Janusz raczej nie wie, że w PS Plus są gierki do nabycia. ; )

Edytowane przez Lukas_AT
Opublikowano

Janusz kupuje w empiku soul sacrifice za 199zl w tym samym miesiacu w ktorym wszedzie alarmuja ze jest za free na PS+.

Dzis sam jestem dziadkiem...tzn Januszem, kupilem sobie Fife 15.

Ale Janusz gra tylko na grach z plusa, chyba ze nowe Call Of Duty albo Fifa wychodzi

Opublikowano (edytowane)

Janusz częściowo zaznajomiony z branżą oraz Janusz typowy Janusz?

zupełnie jak Farmer. i FARMEROS ;)

bez obrazy!

Edytowane przez MEVEK
  • Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Janusz gejmingu nie czyta historii zawartych w grze jeżeli takowe są, jestem więc januszem (choć nie Janusz), w serii Assassin's Creed przeczytałem może 3 notki na krzyż, w Mass Effect nie doczytałem nawet połowy, nie mam na to czasu...

Aczkolwiek za swoją obronę powiem, że łykałem wszystkie opisówki w rpg z dawnych lat (Arcanum, Baldur's Gate itd), ale to były inne czasy. 

Opublikowano

Ustaliliśmy już, że Janusz nie ogląda nawet filmików w grach, wątpię by wiedział w ogóle o istnieniu historii i dzienników w takim ME lub Wieśku.

Opublikowano (edytowane)

Janusze twierdzą, że Heavy Rain i Beyond: Two Souls to najlepsze gry w dziejach. Wg nich fabuła tych gier to "miazga", a interaktywny film to szczyt tego, co deweloperzy wypracowali w tym medium.

Edytowane przez Kasias