Skocz do zawartości

Super Smash Bros. for 3DS

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

a jednak wzialem peirwszy, bo byl przedostatni zajety juz, dzieki Michu, jestes the best <3 <3 <3 

DLACZEGO NIE WZIALEM LADOWARKI DO 3DSA DO DOMU ;_;

Edytowane przez Rayos
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

By chociaż plusa dał a nie.

Miałem odpalać dzisiaj Tearaway, ale coś czuję, że dłużej zabawię przy demie niż przy całym Tearaway xd.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Widzisz, MichAelis, zamiast dawać darmozjadom, mogłeś jeszcze zarobić na tych kodach. Widziałem już ofertę 5$ na paypala, kod na pobranie Mario 3DWorld oraz kod na jakąś gierkę na GBC xD

Opublikowano

No u mnie też wolno idzie, ale może dlatego, że net z telefonu udostępniam.

Opublikowano (edytowane)

Ufff, udało się z innego forum. Co w ogóle jest w demku?

EDIT: A jednak nie... Musiałem zwolnić miejsce i nie zapisało mi kodu, a w międzyczasie ktoś go wykorzystał.

Edytowane przez Di
Opublikowano

ReGQpeIh.jpg

Dostępne jest całe menu z poblokowanymi opcjami. Tęskniłem za tymi pokręconymi menusami w grach Sakuraia.

A zagrać możemy mecz przeciwko 3em CPU albo lokalnie w multi.

Opublikowano (edytowane)

Dostępne postacie to Mario, Link, Pikachu, Villager i Megaman i tylko jedna arena: Battlefield

JAK TO CHODZI! JAK TO WYGLĄDA! OOOSOOOOOM <3 <3 <3 <3 <3 TEN CYKL DNIA I NOCY NA ARENIE!  TA MUZYKA! 

aha, nie ma limitu na odpalanie demka 

Arena jedna, ale można zmienić jej forme na final destination

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

Ale zaje,biste. Pierwszy mecz:

i-have-no-idea-what-im-doing-science-dog

Ale potem obcykałem mniej więcej, jakie ataki ma Link i po 3 walkach już wiem o co chodzi. Wracam grać.

Opublikowano (edytowane)

A ja uploaduje filmik dla forumka jak sie 4 npc level 9 nawalaja <3 

widać jak gra świetnie wygląda po wciśnięciu start, kiedy to camera mode sie uruchamia <3 

Edytowane przez Rayos
Opublikowano (edytowane)

-bardzo ładna grafika

-betonowe 60 fpsów

-żadnych lagów w sterowaniu nie ma (ktoś tam o to pytał)

-w każdym kolejnym meczu jestem zaskakiwany pojawiającymi się na planszy dopalaczami. Ognisty kwiatek z Mario, Pokeball ze Snorlaxem, statek z Galagi, zmaskowany atak kurczaków z Zeldy, broń z Kid Icarusa, pomidory z Kirbiego, jest tego multum

-X lub Y odpowiadają za skok, A i B to ataki, która wraz z wychyleniem gałki w odpowiednią stronę przybierają postać innych ciosów. B+Góra u Linka to tornado, B+Dół to bomba, samo B to łuk, B+przód to bumerang i tak dalej. W pełnej wersji będzie można dowolnie dostosować sterowanie.

-nabijanie procentów przeciwnikom i wywalenie z planszy jest strasznie racjowne

-czasami w meczu pojawia się kula, która pozwala nam przeprowadzić Final Smash (najsilniejszy atak) gdy przytrzymamy B. U Linka jest to ciachanie mieczem połączone z jakimiś cudami z Triforce'a

Mecze w demie mają 2 minuty, CPU jest ustawione na bardzo łatwym poziomie trudności, akurat dla świeżaków.

Podoba mi się to, co widzę. Na razie masteruję Linka, potem przejdę na inną postać. No i czekam na pełną wersję z mnóstwem trybów, rzeczy do odblokowania i z multilpayerem. Czuję hiciora.

Edytowane przez ragus
Opublikowano (edytowane)

łapcie, jakość nie powala, no ale.. ;)

http://youtu.be/_L9-9PuO3IE

Ragus, level npc mozesz zmienić.

Lagów nie odczułem.

Assist Trophy dają rade, miałem psiaka z Nintendogs, który mi wylazł na ekran i zasłaniał grę xD w 3D to daje radę! 

Pokeballe również, z Master Balli wypadają legendy (np. Entei)

Reszta dopałek również jest bdb, jak zwykle młotek rox <3 

Nie ma betonowych 60 fpsów. W grubej akcji wyraźnie zwolniło tak gdzieś do 45-50, ale to trwało ze 2 sekundy

Sterowanie, atakowanie jest typowe dla serii

Pod zwykły cios przypisane jest również branie i używanie przedmiotów.

Pod R jest unik/blok a pod L chwytanie przeciwnika

Grafika jest świetna

Efekt 3D bdb (zwłaszcza jak faktycznie coś centralnie na ekran leci)

Edytowane przez Rayos