Gość ragus Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 No problem. Tak jak radził Rayos, zacząłem się bawić 1 vs 1 na Final Destination. Na razie CPU na poziomie 6-7. Teraz to już w ogóle gra mi się jak w rasową bijatykę. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 13 września 2014 Opublikowano 13 września 2014 (edytowane) Link - łatwy do opanowania, przyjemnie się nim gra, kozacki Final Smash, wygląda uroczo w fioletowym kubraczku Pikachu - podobny do Linka, ale zbyt często wykładam się na B+UP gdy chcę wrócić na planszę. Podoba mi się te jego wirowanie podczas skoku Villager - boże, jaki zaje,bisty. Troll nr 1. Chętnie bym nim grał, ale nie umiem. Te sadzenie drzewa mnie przerasta. No ale bardzo ciekawa postać, z chęcią obejrzę filmiki jak ktoś nim wymiata Mario - taki tam, du,py mi nie urwał. Niczym się nie wyróżnia i nie wiem po co mu te A+Przód, skoro blokiem można robić to samo Megaman - nie potrafi zaje,bać gonga, jakieś listki, pieski, zębatki. Nie moje klimaty. Także po demie wybieram Linka, ale wątpię, że to będzie mój main, bo pewnie 50% społeczności będzie nim na początku śmigać. Nagrałem tutorial, który nieźle tłumaczy w pigułce o co w tym wszystkim chodzi: http://youtu.be/plddWZDndpI Ja chcę już pełną wersję. Edytowane 13 września 2014 przez ragus Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 września 2014 Opublikowano 13 września 2014 fajne otrzęsiny mieliście. Cytuj
Shen 9 690 Opublikowano 13 września 2014 Opublikowano 13 września 2014 Dwoch kumpli pytalem tez kodow nie dostali Cytuj
Gość ragus Opublikowano 13 września 2014 Opublikowano 13 września 2014 (edytowane) Zaczyna się xd. Edytowane 13 września 2014 przez ragus Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 13 września 2014 Opublikowano 13 września 2014 A my musimy jeszcze prawie miesiąc czekać ;_; Cytuj
Gość ragus Opublikowano 13 września 2014 Opublikowano 13 września 2014 (edytowane) Jak tam Rayos, poniżej poziomu 9 nie schodzisz? Ja 1 vs 1 na Final Destnation robię na poziomie trudności 8, a Free for All na czeterech na normalnej mapie wygrywam na 7'mce. Edytowane 13 września 2014 przez ragus Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 13 września 2014 Opublikowano 13 września 2014 Nie gram, bo nie mam ładowarki, dopiero jutro będę grał ;_; . A wczoraj parę pierwszych początkowych meczy na 6-7, potem już 9 cisnąłem. na 1 vs 1 jest hardcore, zwłaszcza na final smash, ale FFA na zwykłej to jest niezła zabawa! Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 września 2014 Opublikowano 14 września 2014 Spędziłem 5 godzin i 18 minut w demie bijatyki z 4 postaciami, jedną planszą, walcząc tylko z CPU. Przydałaby się pełna wersja. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 14 września 2014 Opublikowano 14 września 2014 *5 postaciami Ja dziś wieczorem w końcu pogram <3 *Mario, Link, Pikachu, MegaMan, Villager Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 września 2014 Opublikowano 14 września 2014 (edytowane) http://www.hitbox.tv/makai Stream w 60fpasch. Toon Link to tylko reskin zwykłego Linka? Edytowane 14 września 2014 przez ragus Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 14 września 2014 Opublikowano 14 września 2014 Z tego co wiem to ma inne ataki. Chyba Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 września 2014 Opublikowano 14 września 2014 Z tego co widzę moveset i animacje są identyczne. Bomba, bumerang, ciosy mieczem itd. Cytuj
Di 849 Opublikowano 14 września 2014 Opublikowano 14 września 2014 Choć demko jest bardzo dobre i taka będzie pewnie pełna wersja, to nigdy nie było mi po drodze z Circle Padem*, więc nie wiem, czy nie zrezygnuję z wersji na 3DS-a i kupię Wii U pod koniec roku (przydałby się bundle z grą, ale szanse są małe). * – choć aż tak źle jak tutaj nie jest Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 14 września 2014 Opublikowano 14 września 2014 Whoa :O Ty weź ostrzegaj przed tak drastycznymi zdjęciami Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 września 2014 Opublikowano 14 września 2014 Mam problemy z wyprowadzaniem Up Tilt + Attack, zamiast ataku, Link albo skacze, albo wyprowadza Smash Attack. Muszę albo powoli wychylić gałkę, albo wyskoczyć, trzymać górę i wyprowadzić to co chcę dopiero po lądowaniu. Na szczęście w pełnej wersji można wyłączyć skok na gałce. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 (edytowane) Milion sprzedanych (w tym na eShopie), a Nintendo dostarczyło do sklepów ponad milion egzemplarzy. Potwór. Edytowane 16 września 2014 przez ragus Cytuj
Shen 9 690 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 Tam kazdy ma 3ds, gra ma swietnie multi [nie dla mnie], wiec sie nie dziwie. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 Smash Bros ma dla mnie sens tylko na kanapie ze znajomymi i piwem więc spasuję. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 http://www.dorkly.com/post/68380/destiny-the-official-dorkly-review 1 Cytuj
Tiny 60 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 Demo jest już do pobrania dla wszystkich 1 Cytuj
Bjały 2 964 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 (edytowane) Demo z e-szopa ma limit uruchomień (30) Edytowane 19 września 2014 przez Bjały Cytuj
Bjały 2 964 Opublikowano 20 września 2014 Opublikowano 20 września 2014 just wow, ta walka poza planszą 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 26 września 2014 Opublikowano 26 września 2014 (edytowane) Są już pierwsze recenzje. Gra została bardo ciepło przyjęta, kilka cytatów z recenzji: If you have a 3DS, get this game. If you don’t have a 3DS, go get one, then get this game. I’ll even say this, as a gamer who loves collecting games to put on his shelf, this is a title that I’m glad is digitally downloaded on my handheld. I knew that this game cartridge would always be in my 3DS when it was announced and now, I have it with me all the time. Just as a forewarning though, it is a chunky download, going up to a whopping 9,000 plus blocks. It’s worth every block for hours upon hours of constant Smashing. See you in the fray! A wonderful demonstration of Nintendo's expertise, Super Smash Bros. is both accessible and deep. A refined formula that transcends the capabilities of the 3DS to offer an amazing game. A statement for lovers of pure gaming and a paradise for Nintendo fans. Even though it's played in a handheld, it is as good as any other game of the series. It works great on 3DS, and the fighting system has been improved, tweaked and revisited with new additions and objects. One of those games you shouldn't miss if you own a 3DS. If this new generation of Smash Bros. only featured straightforward battles, the upcoming Wii U version — with its elevated thumbsticks and same-screen local multiplayer setup — would probably have an edge over this 3DS incarnation. But the fourth Super Smash Bros. is more than just brawling; a lot more, in fact. I've spent far more time collecting loot, doing Classic mode playthroughs, parti(pipi)ting in Smash Runs and pushing my high scores in various minigames than I have actually fighting other people.Super Smash Bros. 3DS hasn't been compressed as much as it has been tailored. And as unlikely as it may be, it fits like a glove. Super Smash Bros. for Nintendo 3DS delivered just about everything I wanted out of it, and then some. I've grown attached to a number of newcomers, I've played more online matches than I ever did with Brawl, and I'll be tackling all of the single-player content for weeks on end. I'm all in again thanks to Smash 3DS, and it's made me even more excited for the Wii U version later this year. http://www.metacritic.com/game/3ds/super-smash-bros-for-nintendo-3ds Brzmi cudownie. Dziwią jedynie cyrki z lokalnym multiplayerem, ale za to miło, że online działa w porządku. Czytając recenzję można odnieść wrażenie, że wersja na WiiU zostanie oceniona jeszcze lepiej. Edytowane 26 września 2014 przez ragus Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi