Opublikowano 12 września 201410 l a jednak wzialem peirwszy, bo byl przedostatni zajety juz, dzieki Michu, jestes the best <3 <3 <3 DLACZEGO NIE WZIALEM LADOWARKI DO 3DSA DO DOMU ;_; Edytowane 12 września 201410 l przez Rayos
Opublikowano 12 września 201410 l Jeśli można, chciałbym zarezerwować drugi (konsola się właśnie aktualizuje...).
Opublikowano 12 września 201410 l Wziałem trzeci mam kilka kont CN to jak dostane jakieś kody to też się podzielę
Opublikowano 12 września 201410 l By chociaż plusa dał a nie. Miałem odpalać dzisiaj Tearaway, ale coś czuję, że dłużej zabawię przy demie niż przy całym Tearaway xd. Edytowane 12 września 201410 l przez ragus
Opublikowano 12 września 201410 l Widzisz, MichAelis, zamiast dawać darmozjadom, mogłeś jeszcze zarobić na tych kodach. Widziałem już ofertę 5$ na paypala, kod na pobranie Mario 3DWorld oraz kod na jakąś gierkę na GBC xD
Opublikowano 12 września 201410 l lol xD Dużo to waży, moja domowa neostrada nie daje rady :< dopiero 50% Edytowane 12 września 201410 l przez Rayos
Opublikowano 12 września 201410 l No u mnie też wolno idzie, ale może dlatego, że net z telefonu udostępniam.
Opublikowano 12 września 201410 l Ufff, udało się z innego forum. Co w ogóle jest w demku? EDIT: A jednak nie... Musiałem zwolnić miejsce i nie zapisało mi kodu, a w międzyczasie ktoś go wykorzystał. Edytowane 12 września 201410 l przez Di
Opublikowano 12 września 201410 l za 30% się okaże 8% jeszcze! Di, coś szczęścia nie masz Edytowane 12 września 201410 l przez Rayos
Opublikowano 12 września 201410 l http://www.ebay.com/itm/Super-Smash-Bros-for-Nintendo-3DS-Week-Early-Demo-Code-Nintendo-3DS-2014-/151409212281?pt=Video_Games_Games&hash=item2340b13b79 xD
Opublikowano 12 września 201410 l Niby w Polsce nikt na Nintendo nie gra ale darmowe kody to w minutę zeszły :> U mnie nic. Na 6 mailach
Opublikowano 12 września 201410 l Dostępne jest całe menu z poblokowanymi opcjami. Tęskniłem za tymi pokręconymi menusami w grach Sakuraia. A zagrać możemy mecz przeciwko 3em CPU albo lokalnie w multi.
Opublikowano 12 września 201410 l Dostępne postacie to Mario, Link, Pikachu, Villager i Megaman i tylko jedna arena: Battlefield JAK TO CHODZI! JAK TO WYGLĄDA! OOOSOOOOOM <3 <3 <3 <3 <3 TEN CYKL DNIA I NOCY NA ARENIE! TA MUZYKA! aha, nie ma limitu na odpalanie demka Arena jedna, ale można zmienić jej forme na final destination Edytowane 12 września 201410 l przez Rayos
Opublikowano 12 września 201410 l Ale zaje,biste. Pierwszy mecz: Ale potem obcykałem mniej więcej, jakie ataki ma Link i po 3 walkach już wiem o co chodzi. Wracam grać.
Opublikowano 12 września 201410 l A ja uploaduje filmik dla forumka jak sie 4 npc level 9 nawalaja <3 widać jak gra świetnie wygląda po wciśnięciu start, kiedy to camera mode sie uruchamia <3 Edytowane 12 września 201410 l przez Rayos
Opublikowano 12 września 201410 l -bardzo ładna grafika -betonowe 60 fpsów -żadnych lagów w sterowaniu nie ma (ktoś tam o to pytał) -w każdym kolejnym meczu jestem zaskakiwany pojawiającymi się na planszy dopalaczami. Ognisty kwiatek z Mario, Pokeball ze Snorlaxem, statek z Galagi, zmaskowany atak kurczaków z Zeldy, broń z Kid Icarusa, pomidory z Kirbiego, jest tego multum -X lub Y odpowiadają za skok, A i B to ataki, która wraz z wychyleniem gałki w odpowiednią stronę przybierają postać innych ciosów. B+Góra u Linka to tornado, B+Dół to bomba, samo B to łuk, B+przód to bumerang i tak dalej. W pełnej wersji będzie można dowolnie dostosować sterowanie. -nabijanie procentów przeciwnikom i wywalenie z planszy jest strasznie racjowne -czasami w meczu pojawia się kula, która pozwala nam przeprowadzić Final Smash (najsilniejszy atak) gdy przytrzymamy B. U Linka jest to ciachanie mieczem połączone z jakimiś cudami z Triforce'a Mecze w demie mają 2 minuty, CPU jest ustawione na bardzo łatwym poziomie trudności, akurat dla świeżaków. Podoba mi się to, co widzę. Na razie masteruję Linka, potem przejdę na inną postać. No i czekam na pełną wersję z mnóstwem trybów, rzeczy do odblokowania i z multilpayerem. Czuję hiciora. Edytowane 12 września 201410 l przez ragus
Opublikowano 12 września 201410 l łapcie, jakość nie powala, no ale.. http://youtu.be/_L9-9PuO3IE Ragus, level npc mozesz zmienić. Lagów nie odczułem. Assist Trophy dają rade, miałem psiaka z Nintendogs, który mi wylazł na ekran i zasłaniał grę xD w 3D to daje radę! Pokeballe również, z Master Balli wypadają legendy (np. Entei) Reszta dopałek również jest bdb, jak zwykle młotek rox <3 Nie ma betonowych 60 fpsów. W grubej akcji wyraźnie zwolniło tak gdzieś do 45-50, ale to trwało ze 2 sekundy Sterowanie, atakowanie jest typowe dla serii Pod zwykły cios przypisane jest również branie i używanie przedmiotów. Pod R jest unik/blok a pod L chwytanie przeciwnika Grafika jest świetna Efekt 3D bdb (zwłaszcza jak faktycznie coś centralnie na ekran leci) Edytowane 12 września 201410 l przez Rayos