Czezare 1 448 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Nie widze osobnego tematu odnosnie D3 na Łoniaka, wiec pozwole sobie go zalozyc. Chcialbym troche pospamowac na oficjalnym forum battlenetu, o tutaj...http://eu.battle.net/d3/pl/forum/topic/11760507005odnosnie żenująco beznadziejnego dzialania polskiej wersji Diablo 3: RoS na Xbox One. Niestety...pisze, ze aby wziac udzial w dyskusji nalezy posiadac postac stworzona w grze. Mam takowa, ale jak sprawic, zeby battlenet ja zobaczyl? Tym co nie wiedza o co chodzi z tym dodupnym dzialaniem D3 na One wyjasniam, ze gra w jezyku PL straszliwie muli.Widac zaciachy golym okiem. Chodzi co najwyzej w 25 fps, zamiast w 60-ciu. Po przelaczeniu na wersje rosyjska (angielskiej w polskim wydaniu gry ni ma) gra dziala nieskazitelnie plynnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Troche pokrętne logika ale dział temat diablo ps4 jest o diablo na next geny a temat diablo x360 to na past geny także spamuj w dziale ps4 bo wersje sie od siebie nie róznią mechaniką poza 1 czy 2ma riftami i dodatkami w uzbrojeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 jesli ktos pisze ze dziala w 25 klatkach to jednak sie diametralnie roznia.. bo wersja ps4 jak zyleta chyba ze jest mega miazga kolorowa i 4ch graczy to jest drop czasami tak jak pisalem ale nie 25fps... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 jesli ktos pisze ze dziala w 25 klatkach to jednak sie diametralnie roznia.. bo wersja ps4 jak zyleta chyba ze jest mega miazga kolorowa i 4ch graczy to jest drop czasami tak jak pisalem ale nie 25fps... mam wersje na xbone, i takie same są cyrki z frameratem, pctowa wersja potrafi dostac dałna, więc same shit. mechanika ta sama. no i tak w diablo najważniejsza jest grafika i fabuła... bo umre ze smiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Napisalem swoim kalecznym angielskim o w/w problemie na forum dewelopera na battlenecie. Zobaczymy czy to cos przyniesie... Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 ale jak caly czas macie framerate tragiczny? czy tylko od czasu do czasu..nie rozumiem.. gram w sumie od premiery i tak jak pisalem w temacie ps4 czasami w czasie gry w 4ch w multi w momencie jak wszyscy odpalaja swoje umiejetnosci/kolorwe fajerwerki plus zdarza sie przeciwnicy z blyskawicami/disco to wtedy jest drop ale po chwili wszystko wraca do normy... Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 ja takich dropow na xbox one nie uswiadczylem, gram crusaderem mam z 20 paragonow i wiekszosc czasu gram w coopie, wersja angielska gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Wersje angielska i rosyjska ( angielskiej w polskim wydaniu nie ma) działają fenomenalnie. Niepłynnie działa za to wersja polska. Sprawdzałem forum battleneta i np również Austriacy się skarżą na to samo, tyle tylko że oni mogą spokojnie przełączyć się na wersję niemiecką, natomiast nam nic nie zostaje, bo co...grać po rosyjsku? No właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 okay sorrki nie doczytalem. gram w wersje ang. spytaj sie w temacie ps4 bo tam wiem ze kame lechu graja na wersji pl Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 okay sorrki nie doczytalem. gram w wersje ang. spytaj sie w temacie ps4 bo tam wiem ze kame lechu graja na wersji pl Ja gram na ps4 w wersję PL i póki co nie uświadczyłem jakiś dropów jednakże jestem dopiero w drugim rozdziale, jak coś dam znać, może przy większej zadymie w dalszych rozdziałach coś się będzie działo? Ale póki co jestem mile zaskoczony, że wszystko tak płynnie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Wersja na PS4 jest na top top...idealna pod względem płynności. Ja się już na tyle wcurwiłem, że na Łoniaku przestałem w to grać i zacząłem szpilać w Titanfallusa. Czekam na łatkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
bart-blank 10 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Odpalilem pl wersje i jak zobaczyłem animacje gł bohatera to wylączyłem grę - to jakaś masakra! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Wracają do tematu, jest event znany z pc-ta czyli podwójne gobliny <3 jak coś o 14 wychodze z roboty 14:30-15:00 zaczynam napyerdalać te świecące skerwysyny. łatwo tez wbic aczik za 500 gobasów <3 dla nie znających mechaniki, są miejsca gdzie gobliny są "powiedzmy" często gwarantowane, narazie potwierdzam pieczary aranei (czasami są w pajęczym jajku) starym tristam w piwnicy, katedra lvl2. polecam tez grindowac a3 cały tower do azmodana. jak narazie na 10 gier zawsze mailem gobasy w tych lokacjach. oczywiście sale agoni lvl 2 nerfowane. mozna by sie pokusic jeszcze o amulet z machiny infernalnej <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 gra jest niegrywalna na end game, każdy lata z PERFECT RUSSIAN SPEED SWORD, rift na t6 trwa 5 minut z gościem z hackowanymi itemami, do puki blizzard coś z tym nie zrobi zero fun-u z gry :< Cytuj Odnośnik do komentarza
bart-blank 10 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Czy poprawili może już w polskiej wersji szarpiaca animacje postaci? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Podbijam. Zrobili coś z ta wersja na ONE? Edytowane 3 Listopada 2014 przez Gumiś_JaGoDa Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Odpowiadam: Nic nie zrobiono. Dalej kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 dzisiaj sprawdzałem i poprawili to jednak, sami sprawdźcie Cytuj Odnośnik do komentarza
bart-blank 10 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) Ok dzięki, dziś sprawdzę u siebie. Edition: o w mordę, ale to teraz śmiga Edytowane 13 Listopada 2014 przez bart-blank Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Potwierdzam powyzsze. Pojawil sie nowy patch do polskiej wersji Diabolo 3 RoS ważący 424MB, ktory W KOŃCU, po ponad trzech miesiacach od premiery gry naprawil problem z koszmarnie nieplynnym jej dzialaniem.Moim zdaniem dopiero teraz mozna zaczac w nia grac... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Postać i progres przechodzi z X360 na Xone??? EDYTA: Już znalazłem - wszystko przechodzi Edytowane 1 Marca 2015 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 z racji ze na klocka sporo osób kupiło gierkę czuje sie zobligowany do namówienia na wspólne napyerdalanie. JESTEM WASZYM BOGIEM DO DYSPOZYCJI Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Ja się parę dni wstrzymam bo chcę sobie samemu podbić postać Cytuj Odnośnik do komentarza
Spaulding 61 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Gra ktoś jeszcze ? Chciałem zagrać z kuzynem online, mamy otwarte NATy, przy próbie połączenia wywala błąd. Jakieś pomysły jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Gra ktoś z forumowiczów w to jeszcze? Dopiero wczoraj zdobyłem diabolo na xbąka, więc nadrobiam zaległości na nowym patchu. Latam dobrze ubranym barbą lvl 70(75). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi