Skocz do zawartości

Diablo III Xbox One

Czezare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się grać w diablo na x1, czy raczej sobie odpuścić? Zastanawiam się nad zakupem, raczej to nie byłaby gra na 6h. Dla mnie jak grę można ukończyć prędzej niż 20-40h to crap ;) aby zagrać na x1 to muszę kupić wersję z dodatkiem? Jak to wygląda cenowo, ok 120zl?

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Znalazłem coś fajnego. Na mnicha może też będzie dobre. Tylko teraz trzeba dropnać ;]

Nieskończona Wędrówka

Obietnica Podróżnika

Róża Wiatrów

(2) Zestaw:

+250 do witalności

Obrażenia od trafień krytycznych zwiększone o 50,0%

• 1 miesiąc temu...
Gość Orzeszek
Opublikowano

plan kupujesz u squirt w 2gim akcie. po drugie, powinienes mieć 4 cześci na amulet i robi sie go u zlotnika nie kowala.

• 10 miesięcy temu...
Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

ok dziś wpadnie calak mam nadzieje :obama: już rzygam tym diablo ale dobije te postać na 70 lvl hardcoru

Edytowane przez Orzeszek
  • 1 rok później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Gość Orzeszek
Opublikowano

wstępnie nie jest dostępny na konsolach, tylko na pc.

• 1 rok później...
Opublikowano
Gra ktoś jeszcze? Może bym i kupił jakby polskie komjunity istniało, bo samemu to mi się chyba nie chce ;p
Ta gra tylko przez pierwszy miesiąc licząc od polskiej premiery była na Xboxie niegrywalna. Teraz możesz śmiało łykać. Co do multi to się nie wypowiem.