Berdysz 1 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 Na stronie bungie jest opcja tworzenia klanów do gry Destiny. A więc tak... Ekipa została założona 15.09.2014 specjalnie dla graczy którzy chcą cieszyć się w pełni możliwościami, które oferuje nam gra.Zbieramy graczy którzy chcą grać w przyjaznej atmosferze, grających na PS3.Oferujemy przede wszystkim luźną atmosferę, która jest kluczem do tego, żeby nasza ekipa stała się waszą wymarzoną!Posiadamy własny kanał na serwerze TeamSpeak3 do komunikacji którego adres znajdziecie tutaj: BlackTeam.pl / kanał 96 ( Destiny - Gwardia ).Nie jest to gra która wymaga jakiegoś specjalnego regulaminu, ponieważ jest ona stworzona do współpracy, dlatego poniżej wymienię te podstawowe zasady:1. Wymagana konsola PS3.2. Wiek 18+3. Kultura osobista!4. Należy się odnosić z szacunkiem do każdego użytkownika.Podsumowując, jeśli szukasz ekipy z którą wybierzesz się na Raidy czy PvP, to trafiłeś idealnie!Oprócz tego chętnie pomożemy też nowym graczom i wszystko wytłumaczymy.Poniżej wstawiam link do strony ekipy, która utworzona jest na oficjalnej stronie Bungie. Jest tam również forum gdzie osoby które nie posiadają TS3, mogą zadawać pytania. http://www.bungie.net/en/Clan/Forum/286981 Pamiętajcie by ustawić Gwardię jako "Destiny Clan". 1 Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 Serio? Jeden z najbardziej wyczekiwanych i głośnych tytułów ever, a tu głucha cisza? Naprawdę nie ma chętnego do wspólnego pokonywania bossów i farmienia sprzętu? Jeśli by się taki znalazł - chętnie wspólnie popykam Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 (edytowane) Tu masz od tego temat: http://www.psxextreme.info/topic/103023-destiny/ Nie ma tam takiej głuchej ciszy. Edytowane 2 października 2014 przez Ashiro Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 Tam nie dość, że jest multiplatforma to jeszcze sami wyjadacze wymieniają spostrzeżenia. Ja wolę napisać to w temacie online i poświęconym odpowiedniej konsoli, w nadziei że znajdę kogoś równie spóźnionego z tym tytułem, jak ja Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Odkopuje temat tutaj bo jest czytelniej.Ktoś chętny na:-Strike całym zespołem-Przejście Raidu Czekam na odzew.Pozdrawiam Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Raid z chęcią, ale dopiero w przyszły weekend. Od pon- pt robota. Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 A w jakich porach ten raid by się odbywał? Mi najlepiej by pasowało w okolicach południa w tygodniu. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Na dzień dzisiejszy temat jest otwarty i wszystko możemy jeszcze ugadać.Może faktycznie w przyszłym tygodniu to HS sobie kupie bo bez niego będzie ciężko. Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 HS obowiązkowy, ewentualnie Skype wchodzi w grę. Na rajdy za cienki jestem (mój Titan dopiero na 24 poziomie), choć Vault of Glass zaliczyłem "na krzywy ryj" - chłopaki mnie przygarnęli, odwalili całą robotę, a ja mogłem się cieszyć z legendarnej pukawki w nagrodę Strike'i chętnie oblatam, trza postać jakoś przypakować Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 Może jutro ktoś chce zrobić weekly na nightmare? Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 Ja już zrobiłem 4 razy nightmare to jak chcesz to mogę zrobić z Tobą i jeszcze wezmę kogoś ze swojej ekipy. Najszybciej nam się udało zrobić w jakieś 20-30 minut. Rozumiem ze nadal nie masz hs'a? Cytuj
Skurch83 0 Opublikowano 23 listopada 2014 Opublikowano 23 listopada 2014 Gra ktoś w Destiny na PS3? Jak coś to mój PSN: Skurch83 Clan: Ravens PS3 Polska Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Ja grywam, ale należę do innego klanu niestety - Rave Technologies Inc - http://www.bungie.net/en/Clan/Detail/135606 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi