Thoriaan 0 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 Witam , Kupiłem na aukcji podobno działającego psx'a, kopię się teraz ze sprzedawcą o odesłanie konsoli. Jeśli nie uda mi się jej odesłać i odzyskać należności to może ktos tutaj podpowie mi co może być z konsolą nie tak. Dołanczam filmik z tym jak konsola reaguje po wciśnieciu przycisku od klapy zamykającej napęd, zachowanie czytnika nie zmienia się niezależnie czy jest w nim płyta czy nie. Po wyjęciu płyty laser świeci się i porósza góra/dół . Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 Jeśli laser jest już zużyty, to nowy kosztuje 15 zł + wysyłka 10 zł, wiec nie wiem co się bardziej opłaci, tracić nerwy na szarpaninę ze sprzedawcą czy prosta wymiana lasera w tej sytuacji naprawi problem. Cytuj
Thoriaan 0 Opublikowano 18 września 2014 Autor Opublikowano 18 września 2014 Wielkie dzięki za pomoc. Cytuj
grzybiarz 10 317 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 Nie wiem ile dałeś za tego PSXa, ale stan na foto całkiem niezły. Mi się marzy zakupić obudowy wszystkich konsol jakie miałem, przeciąć na pół i poprzyklejać na ścianie, jak gitary w Hard Rock Cafe Cytuj
Thoriaan 0 Opublikowano 19 września 2014 Autor Opublikowano 19 września 2014 No właśnie wizualnie konsola jest w stanie idealnym nawet kupiłem wersje z kartonem w bardzo przyzwoitym stanie i nie ma opcji że oddam ją sprzedającemu z allegro , prędzej naprawie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi