Skocz do zawartości

FIFA 15 Ultimate Team

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam dziwne wrażenie, że już przed meczem wiadomo kto wygra. Są dni gdzie idzie wszystko, piłkarze biegają jak po jakimś abc, czy innym spidzie, a drugi raz nawet strzału nie można oddać. I żadne zmiany taktyki nie dają efektu.. I tak praktycznie awans za awansem do 3 ligi i wyjątkowo walczę o utrzymanie. Druga liga musi poczekać.. Nie mowie o tym, że wiele wygranych meczy miałem nie zaliczonych, a kondycja piłkarzy schodzi. Wiem, że to tylko gra, ale strasznie wku.rwiajaca

Opublikowano
  W dniu 20.01.2015 o 19:35, Lipa napisał(a):

Mam dziwne wrażenie, że już przed meczem wiadomo kto wygra. Są dni gdzie idzie wszystko, piłkarze biegają jak po jakimś abc, czy innym spidzie, a drugi raz nawet strzału nie można oddać. I żadne zmiany taktyki nie dają efektu.. I tak praktycznie awans za awansem do 3 ligi i wyjątkowo walczę o utrzymanie. Druga liga musi poczekać.. Nie mowie o tym, że wiele wygranych meczy miałem nie zaliczonych, a kondycja piłkarzy schodzi. Wiem, że to tylko gra, ale strasznie wku.rwiajaca

Ja przegrywam ZAWSZE jak sędziuje ten skośnooki. No nie wiem o co chodzi -.-

Opublikowano

ja wczoraj sie wzialem na powaznie za ut w koncu. wczesniej gralem na premiere i bylo to guwno a teraz po prawie pol roku widze ze cos sie zmienilo i gra sie lepiej. mniej randomowosci, ci ktorzy graja lepiej i maja lepsze sklady wygrywaja. wczoraj w 7 lidze 5 zwyciestw z rzedu i remis na koniec, brakuje punktu do mistrzostwa, jak na premiere gralem w 8 to mialem problem zeby w ogole awansowac a caly gameplay mnie strasznie odpychal.

a w paczkach nadal nic. wczoraj wpadl kuyt inform, poszedl za 12k... rownie dobrze moglem zrobic quick sell

Opublikowano

ehh a ja od pierwszej edycji FUTa trafiałem gów.no obesrane. najlepszy to chyba jakiś grajek za ~100k  :frog:

fakt, że nigdy nie kupowałem coinsów i otwierałem paczki tylko za monetki uciułane w grze, no ale kierwa :/