Skocz do zawartości

FIFA 15 Ultimate Team

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja zrobiłem sobie drużynę brązowych z ekstraklasy, zgranie 100pro, a i tak trafiają się drużyny ze zgraniem 30-40 i widzę jak zawodnicy z drużyny przeciwnej pocinają dużo szybciej i dokładniej niż moi. Nie ogarniam tego xD

Opublikowano

Ja standardowo, jak co roku wystartowałem z 2 składami - BPL i BBVA i jak co roku wiem, że mogłem 2 razy taniej złożyć mocniejszy skład np. liga portugalska lub rosyjska ;)

Jakby ktoś chciał śledzić moje poczynania, to zapraszam do oglądania - 

;) Tak sobie wymyśliłem, że korzystając z sharefactory zrobię serię na YT, pierwsze koty za płoty i mikrofon do wymiany ;)
Opublikowano

Sklad zmodyfikowany:

https://www.easports.com/pl/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=kkBzXDevnLquC:ps3

Zaraz szwagier wpada i sprawdzamy Andre Szczurle i Czesc fabregasa !

Jak sie Fabs nie sprawdzi to moze pokombinuje w kierunku Balo+ Cesc + kilka sezonow = Costa

mam Fabr. wraz z catalyst (+ pace i passing) i daje rade jako playmaker

jak sie gra z Balo i Remy? pierwszy ma low/low a drugi medium/medium, chyba bez L1+podania to akcji nimi nie zrobisz

Opublikowano (edytowane)

No (pipi)a jaki fart xD Ładnie się obłowi chłopak, pozazdrościć.

Tylko nie za bardzo wiem jak zamierza przekazać tą kartę kupcowi.

Edytowane przez Yakubu
Opublikowano

W sumie jeśliby sprzedał Messiego za 2.100.000 coinsów, a później sprzedał te coinsy z ceną 70zł za każde 100k to by dostał 1470zł. Czemu ja nie mam takiego szczęścia? :/